
Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε το απόγευμα του Σαββάτου ότι τα νέα κρούσματα του κορονοϊού στη χώρα ανέρχονται σε 6.154. Το τελευταίο 24ωρο έχασαν τη ζωή τους 70 συμπολίτες μας. Στους 530 οι διασωληνωμένοι.
Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) ανακοίνωσε το απόγευμα του Σαββάτου (13/11) ότι τα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα νέα κρούσματα του κορονοϊού είναι 6.154, εκ των οποίων 10 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.
Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 828.032 (ημερήσια μεταβολή +0.7%), εκ των οποίων 50.7% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 116 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 3.185 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.
Τα κρούσματα σήμερα στην Αττική
Στην Αττική σήμερα, 13/11/2021 εντοπίστηκαν 1.559 νέα κρούσματα σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ. Η κατανομή των κρουσμάτων στην Αττική σήμερα είναι εξής:
- Ανατολική Αττική 195
- Βόρειος Τομέας Αθηνών 210
- Δυτική Αττική 70
- Δυτικός Τομέας Αθηνών 178
- Κεντρικός Τομέας Αθηνών 490
- Νότιος Τομέας Αθηνών 187
- Πειραιάς 205
- Νήσοι 24
Αναλυτικά η διασπορά των νέων κρουσμάτων σήμερα στην υπόλοιπη Ελλάδα
Η κατανομή των νέων κρουσμάτων σήμερα του κορονοϊού στην Ελλάδα (εκτός Αττικής), ανά περιφερειακή ενότητα, είναι η εξής:

Οι νέοι θάνατοι ασθενών με COVID-19 είναι 70, ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 16.686 θάνατοι. Το 95.3% είχε υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.
Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 530 (61.9% άνδρες). Η διάμεση ηλικία τους είναι 65 έτη. To 83.2% έχει υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω. Μεταξύ των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι, 446 (84.15%) είναι ανεμβολίαστοι ή μερικώς εμβολιασμένοι και 84 (15.85%) είναι πλήρως εμβολιασμένοι. Από την αρχή της πανδημίας έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ 3.397 ασθενείς.
Οι εισαγωγές νέων ασθενών Covid-19 στα νοσοκομεία της επικράτειας είναι 413 (ημερήσια μεταβολή +1.98%). Ο μέσος όρος εισαγωγών του επταημέρου είναι 412 ασθενείς.Η διάμεση ηλικία των κρουσμάτων είναι 38 έτη (εύρος 0.2 έως 106 έτη), ενώ η διάμεση ηλικία των θανόντων είναι 78 έτη (εύρος 0.2 έως 106 έτη).
Διενέργεια τεστ
Το τελευταίο 24ωρο πραγματοποιήθηκαν 18.958 μοριακά τεστ και 390.636 rapid test. Σε σύνολο 409.594 η θετικότητα υπολογίζεται σε 1,5%.


Πρόσφατα άρθρα
- Άιντραχτ Φρανκφούρτης-Ρέιντζερς: Ματσάρα στη Σεβίλλη με φόντο την κούπα του Europa League!
- Ανακοινώνει Ελευθερόπουλο ο Πανσερραϊκός, 11 Ιούλη η προετοιμασία
- Επίσημο: Στην Cosmote TV για τα επόμενα 3 χρόνια ο Ολυμπιακός
- Μπαράζ Γ’ Εθνική: Δεύτερη στροφή με δυνατά ματς, ρεπό η Παναχαϊκή
- Στοίχημα: Το σηκώνει στο “Σάντσεθ Πιθχουάν” η Άιντραχτ
- Περιμένουν υποβιβασμό Παναιτωλικού στη Βέροια…

Δες ακόμη…
-
Βίντεο
/ 3 ημέρες agoΓεωργούντζος: “Χάρτινη άνοδος Λεβαδειακού, τραγική Βέροια, κόκκινη σε Μπελά” (video)
Ο Σωτήρης Γεωργούντζος μιλάει για την χάρτινη, όπως την χαρακτήρισε, άνοδο του Λεβαδειακού στην...
By sportstonoto -
Super league 2
/ 2 εβδομάδες agoΓεωργούντζος σε ΕΡΤ3: “Βλέπω την Βέροια στην Super League”! (video)
Καλεσμένος ξανά της εξαιρετικής Αθλητικής εκπομπής της ΕΡΤ3, “Ο κόσμος των σπορ”, ήταν και ...
By sportstonoto -
Βίντεο
/ 2 εβδομάδες agoΓεωργούντζος: “Πολυτέλεια ο Μαρτίνς για Ολυμπιακό, θα πάρει το Κύπελλο ο ΠΑΟ” (video)
Ο Σωτήρης Γεωργούντζος κάνει μια ανασκόπηση της φετινής Super League 2, μιλά για Μαύρη...
By sportstonoto -
Καλαμάτα
/ 3 εβδομάδες agoΚαλαμάτα – Επισκοπή: LIVE Σωτήρης Γεωργούντζος! (video)
Περιγραφή του αγώνα Καλαμάτα – Επισκοπή από το Δημοτικό Στάδιο Παραλίας, με τον Σωτήρη...
By sportstonoto -
Καλαμάτα
/ 3 εβδομάδες agoΚαλαμάτα-Επισκοπή 5-0: Τα γκολ σε περιγραφή Σωτήρη Γεωργούντζου (video)
Δείτε τα γκολ του Καλαμάτα – Επισκοπή 5-0, για την 33η αγωνιστική της Super...
By sportstonoto
