
Ένας 72χρονος στην Κυπαρισσία ήρθε σε φραστική αντιπαράθεση με 39χρονο υπάλληλο καταστήματος για το ύψος του λογαριασμού του, έφυγε και επέστρεψε με ένα περίστροφο, πυροβολώντας και σκοτώνοντάς τον.
Για το ύψος ενός λογαριασμού τηλεφώνου πυροβόλησε και σκότωσε ένας ηλικιωμένος άντρας τον υπάλληλο υποκαταστήματος γνωστής αλυσίδων ηλεκτρονικών ειδών και κινητής τηλεφωνίας στην Κυπαρισσία.
Ο 72χρονος άντρας πήγε στο κατάστημα νωρίτερα το μεσημέρι και σύμφωνα με πληροφορίες, ήρθε σε φραστική αντιπαράθεση με τον 39χρονο υπάλληλο για το ύψος του λογαριασμού του τηλεφώνου του.
Στη συνέχεια, ο ηλικιωμένος αποχώρησε από το κατάστημα και επέστρεψε κρατώντας ένα περίστροφο το οποίο έστρεψε εναντίον του άτυχου υπαλλήλου πυροβόλησε μια φορά σε βάρος προκαλώντας του τραύμα στην κοιλιακή χώρα.
Στην γειτονιά επικράτησε αναστάτωση και γείτονες κάλεσε Αστυνομία και ΕΚΑΒ, ασθενοφόρου του οποίου μετέφερε τον 39χρονο στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας, όπου λίγο αργότερα ο 39χρονος κατέληξε.
Ο 72χρονος αμέσως μετά την πράξη του, πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής όπου παραδόθηκε, ομολόγησε την πράξη του και συνελήφθη. Σημειώνεται ότι το θύμα ήταν πατέρας ενός παιδιού μόλις 2 ετών.
Ανακοίνωση της εταιρίας “Γερμανός”
“Η ΓΕΡΜΑΝΟΣ επιβεβαιώνει ότι σήμερα, γύρω στις 12:00, ένοπλος άνδρας μπήκε στο κατάστημα της Κυπαρισσίας, εν ώρα λειτουργίας, και πυροβόλησε τον ιδιοκτήτη του. Ο συνεργάτης μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο, όπου και κατέληξε.
Οι υπόλοιποι εργαζόμενοι στο κατάστημα, αν και υπέστησαν σοκ, είναι καλά στην υγεία τους. Τα αίτια του τραγικού αυτού περιστατικού διερευνώνται από τις Αρχές. Εκφράζουμε τη βαθιά μας θλίψη για την απώλεια του συνανθρώπου και συνεργάτη μας, και είμαστε δίπλα στην οικογένεια και τους συναδέλφους του για ό,τι χρειαστούν”


Στοίχημα
«Φορτσάρει» για Ευρώπη η Μαρσέιγ
Πρόσφατα άρθρα
- Κερδίζει και… καθαρίζει η Άουγκσμπουργκ
- “Κοιμούνται όρθιοι” ακόμη στη FL!Αστεία ανακοίνωση, πάρτι τους κάνει και φέτος η SL2
- «Φορτσάρει» για Ευρώπη η Μαρσέιγ
- Αγανάκτηση στον Ο.Φ.Ιεράπετρας «Δεν γίνεται να πέσουμε δύο κατηγορίες»!
- Ο Γιάννης Τοπαλίδης για τον θρίαμβο της Εθνικής Ελλάδος το 2004 (+video)
- Ορισμοί διαιτητών Play Out Super League!

Δες ακόμη…
-
Βίντεο
/ 1 εβδομάδα agoΟι γκολάρες Αναστασό και Κέρι σε τρελή περιγραφή Γεωργούντζου! (video)
Οι γκολάρες των Νίκου Αναστασόπουλου και Λόρι Κέρι, για το Καλαμάτα – Αστέρας Βλαχιώτη...
By Cover -
Βίντεο
/ 1 εβδομάδα agoΓεωργούντζος: “Πρόωρη Ανάσταση”! (video)
Πανευτυχής ο Σωτήρης Γεωργούντζος μετά και τη νέα νίκη σήμερα της Μαύρης Θύελλας, δηλώνει...
By Cover -
Βίντεο
/ 3 εβδομάδες agoΚαλαμάτα – Επισκοπή 1-0: Σε φοβερή περιγραφή Σωτήρη Γεωργούντζου! (video)
Καλαμάτα – Επισκοπή 1-0: Η γκολάρα του Νταούντ Μπουσμπίμπα και η εκπληκτική απόκρουση του...
By Cover -
Βίντεο
/ 3 εβδομάδες agoΓεωργούντζος: “Πάσχα στο χωριό με Μαύρη Θύελλα”! (video)
Ενθουσιασμένος ο Σωτήρης Γεωργούντζος, για την πρώτη νίκη της Μαύρης Θύελλας μετά από 14...
By Cover -
Βίντεο
/ 4 εβδομάδες agoΓεωργούντζος: “ΟΧΙ, δεν βάζω ακόμη φέτος την κουκούλα…”! (vid)
Απογοητευμένος ξανά ο Σωτήρης Γεωργούντζος, σχολιάζει την κακή εμφάνιση της Μαύρης Θύελλας και το...
By Cover
