
Η Χιμπέρνιαν θα είναι η αντίπαλος του Αστέρα Τρίπολης στον 2ο προκριματικό του Europa League. Πρόκριση για την Μακάμπι Τελ Αβίβ του Βλάνταν Ίβιτς και για την Κοπεγχάγη των Ζέκα και Παπαγιαννόπουλου.
Η αντίπαλος του Αστέρα Τρίπολης στον 2ο προκριματικό του Europa League “κλείδωσε” το βράδυ της Πέμπτης (19/7), με την Χιμπέρνιαν να αποκλείει με το συνολικό… 12-5 (!) την Ρούναβικ.
Οι Σκωτσέζοι μετά το εντός έδρας 6-1, κέρδισαν και στη ρεβάνς του Τοφτίρ με 6-4 και έτσι έπεσαν στην… αγκαλιά του Αστέρα Τρίπολης. Το πρώτο παιχνίδι θα διεξαχθεί στην έδρα της Χιμπέρνιαν στις 26/7 και η ρεβάνς στο “Γ. Κολοκοτρώνης” στις 2 Αυγούστου.
Την πρόκριση της στον 2ο προκριματικό κέρδισε και η Μακάμπι Τελ Αβίβ του Βλάνταν Ίβιτς. Στη ρεβάνς του 1-1 με τη Φερεντσβάρος στην Ουγγαρία, οι Ισραηλινοί επικράτησαν με σκορ 1-0 στο Netanya Stadium και πήραν το εισιτήριο για την επόμενη φάση.
Με τους Παπαγιαννόπουλο και Ζέκα στην ενδεκάδα της, η Κοπεγχάγη ζορίστηκε αλλά ξεπέρασε εμπόδιο της Κουόπιο. Οι Δανοί είχαν κερδίσει εκτός έδρας με 1-0, οι Φινλανδοί προηγήθηκαν στη ρεβάνς του Parken στο 75′ αλλά άντεξαν μόλις έξι λεπτά, μέχρι να ισοφαρίσει ο Βάβρο με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 81′ για το τελικό 1-1 και συνολικό 2-1 υπέρ της Κοπεγχάγης.
Με δύο γκολ του Γιούστε (7′, 62′), ο Απόλλων Λεμεσού ανέτρεψε το 0-1 με το οποίο είχε ηττηθεί από την Στάμπρας στη Λιθουανία και με το συνολικό 2-1 υπέρ του πανηγύρισε την πρόκριση στο ΓΣΠ.
Photo credits: eurokinissi

Πρόσφατα άρθρα
- Κρούσματα σήμερα: 1.784 νέες μολύνσεις – 367 διασωληνωμένοι και 39 θάνατοι! O χάρτης της χώρας (+video)
- Το 1o δελτίο & οι πρώτες δηλώσεις του έφηβου “Λύμπε”! “Είμαι Μεσσήνιος, θέλω να παίξω σε Μαύρη Θύελλα”! (pic+video)
- Η ευκαιρία του Νίκου Παπαδόπουλου να σώσει πια την καριέρα του…
- “Καμπάνα” με -3 και στους… ζάμπλουτους της Ιεράπετρας – Ζήτω το ελληνικό (επαγγελματικό) ποδόσφαιρο!
- Super League: Βούλγαρος (!) στο Παναθηναϊκός – ΑΕΚ, Πορτογάλος στο Βόλος – Ολυμπιακός
- Σενάριο: Ο Αυγενάκης “κρατάει” την Λάρισα στην Super league!

Δες ακόμη…
-
Football League
/ 5 ημέρες agoΜιχάλης Χατζηνικήτας: “Αν δεν το ξεκαθαρίσει μέχρι τις 28/3 ο Αυγενάκης, δεν κατεβαίνει η Football League” (pics+HXHTIKO)
Πραγματικός καταπέλτης ο Μιχάλης Χατζηνικήτας, έσπασε σήμερα (Σάββατο) στο Sportstonoto Radio την σιωπή του,...
-
Lifestyle
/ 2 εβδομάδες agoΤο “χώσιμο” του Σωτήρη Γεωργούντζου στο Νίκο Μουτσινά και στο The 2Night Show (video)
Την δική του θέση στο The 2Night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου είχε το...
By sportstonoto -
Lifestyle
/ 2 εβδομάδες agoΤρομερή επίθεση Γεωργούντζου σε Μουτσινά: “Ασκείς μπούλινγκ, είσαι ρε τσάμπα μάγκας”! (+video)
Best tv 07/02/2021: Τρομερή “επίθεση” πριν από λίγο από την τηλεόραση Best στην Καλαμάτα,...
By sportstonoto -
Βίντεο
/ 3 εβδομάδες agoΓεωργούντζος: “Μην πας πάλι στην Δίκη και στον Θωμαΐδη, Πέτρο Κωνσταντινέα…”! (video)
Best tv 07/02/2021: Ο Σωτήρης Γεωργούντζος, αφού τα έχωσε νωρίτερα στον Νίκο Μουτσινά και...
-
Ηχητικό
/ 4 εβδομάδες agoΣταθόπουλος: “Βιαστής του ποδοσφαίρου ο Κωνσταντινέας, να φύγει μόνος του ο Σπηλιώτης, ίσως βουλευτής…”! (+ΗΧΗΤΙΚΟ)
Για όλους και για όλα μίλησέ χθες στο Sportstonoto Radio και τους Σωτήρη Γεωργούντζο...
By sportstonoto
