fbpx
Ακολουθήστε μας

Καλαμάτα

Με εννιά μόνο παίκτες η Μαύρη Θύελλα, γιατί πάει από τώρα, “γυμνή” σε Πήλιο;

Με εννιά μόνο παίκτες η Μαύρη Θύελλα, γιατί πάει από τώρα, “γυμνή” σε Πήλιο;
Λάθη, αργοπορία και αστοχία στο μεταγραφικό σχεδιασμό της Μαύρης Θύελλας, κυρίως από τους... Ράλλη (πάλι) και Αναστόπουλο!

Εννέα παίκτες έχει αυτή την στιγμή στο ρόστερ της η Μαύρη Θύελλα, εκ των οποίων οι δύο είναι τερματοφύλακες.

Οι 9 που έχουν δελτίο στη μεσσηνιακή ΠΑΕ είναι οι Μπουσμπίμπα, Γκουιοατά, Αλεξόπουλος, Ζαχαρόπουλος, Ηλιόπουλος, Κασωτάκης, Κωνσταντινόπουλος, Μάντζαρης και Γκαλίτσιος.

Σταντ μπάι είναι και οι Νατσιόπουλος… Καντούτσης, Πετσίτης, Τριανταφυλλάκης και όσο δεν έρχονται – καθώς καθυστερεί ακόμη η Β’ Εθνική – οι πρωτοκλασάτοι παίκτες που έχουμε αναφέρει από το Sportstonoto, τόσο και αυξάνονται οι πιθανότητες να συνεχίσουν και αυτοί και φέτος στην ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου.

Ο τελευταίος βρέθηκε το Σαββατοκύριακο στην μεσσηνιακή πρωτεύουσα και μαζί με τον… Γιώργο Ράλλη (sic) επιθεώρησαν τα γήπεδα της πόλης και της περιοχής, εκεί όπου θα προπονούνται και θα παίζουν οι “μελανόλευκοι” την αγωνιστική περίοδο που έρχεται.

Το ερώτημα όμως τώρα είναι άλλο. Γιατί λοιπόν, αφού, όπως προαναφέραμε, δεν υπάρχει τούτη την ώρα επαρκής αριθμός ποδοσφαιριστών στην ομάδα, γιατί η Καλαμάτα πάει από τις 15 του Αυγούστου στο Πήλιο, για το  πολύ κρίσιμο και καθοριστικό στάδιο της προετοιμασίας της και όχι αργότερα, από την στιγμή μάλιστα όπου τα προπονητικά κέντρα πλέον είναι σχεδόν όλα άδεια, λόγω του κορονοϊού;

Ας ξεκινήσει στην Καλαμάτα, σε Παραλία, Παλιάμπελα και Μικρομάνη στις 15 του μήνα και αργότερα, όταν συμπληρώσει – γεμίσει το ρόστερ της, τότε πάει στο δαπανηρό Πήλιο. Για να έχει και ουσία έτσι το λεγόμενο “βασικό στάδιο της προετοιμασίας”, μιας ομάδας, όπως άλλωστε και προαναφέραμε επίσης.

Και κάτι ακόμη. Καλές οι “βόμβες”  στις μεταγραφές, όμως, για να γεμίσει και να είναι δυνατό το ρόστερ και της Μαύρης Θύελλας, χρειάζονται και οι νεαροί, αλλά και οι πιο έμπειροι “δευτεροκλασάτοι” ποδοσφαιριστές και έτσι πρέπει ΤΩΡΑ – Νίκο Αναστόπουλε και… Γιώργο Ράλλη – να πράξει άμεσα και η Μαύρη Θύελλα, ενώ η απουσία ενός τεχνικού διευθυντή είναι πολύ μεγάλη…

18 Σχόλια

18 Comments

 1. Avatar

  αγωνιστης

  09/08/2020 at 19:27

  Η απορία σου θα ληφθεί σοβαρά υπόψη και πολύ απλά δεν θα πάει στο Πήλιο. Πέρυσι πάντως που τέτοιον καιρό ακροβατουσε μεταξύ ερασιτεχνικής και επαγγελματικης υπόστασης εν αναμονή της ανόδου από το φεγγίτη μια χαρά πήγε για προετοιμασία. Τώρα τι;

  • Avatar

   αγωνιστης

   10/08/2020 at 10:54

   Μα καλά μάγος είμαι;

 2. Avatar

  Tempesta nera

  09/08/2020 at 20:25

  Ποιός έχει νου για μεταγγραφες και σε στελεχωση της ΠΑΕ;Σκέπτονται πότε θα πάνε στο Da Capo, στο Arena Music Hall και σε κάποια καφετέρια!

 3. Avatar

  Κωστας - Μαύρη θύελλα ⚪️⚫️

  09/08/2020 at 20:42

  Θα τα κάνει όλα μαζεμένα. Δείτε γύρω σας!! Πολύ ρηχά κινούνται όλοι!! Ελάχιστες εξαιρέσεις με παίχτες FL. Ακόμα και οι Ρόδος μέτριες κινήσεις είναι!!! Επιπέδου FL

 4. Avatar

  Καλαματαρα

  09/08/2020 at 20:58

  Ιδού η μεγάλη μαύρη θύελλα του Γιώργου πρασσα, ποσο πιο πάνω θα φτάσουμε δηλαδή ? Όχι τίποτα άλλο αλλά μας βλέπουν οπαδοί αλλων ομάδων και ζηλευουν.

 5. Avatar

  Tempesta nera

  09/08/2020 at 23:02

  Οι αυλικοί πρέπει να κάνουν διακοπές στο Πήλιο!

 6. Avatar

  ΜΗΤΣΟΣ

  09/08/2020 at 23:25

  ΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ?ΦΤΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΒΑΝΑΚΙ!!!ΕΙΝΑΙ 9 ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΟΔΗΓΟΣ ΕΝΑΣ Ο ΜΟΥΡΙΝΙΟ(ΑΝ ΕΧΕΙ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΝΑ ΕΛΘΕΙ)ΚΑΙ ΕΝΑΣ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΕΡΒΕΝΑΓΑΣ Ο ΡΑΛΛΗΣ!!!ΦΤΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΘΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ……ΣΩΤΗΡΗ!!!!ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!

 7. Avatar

  Thyellara_Bermondsey

  10/08/2020 at 02:14

  Αν δεν πάρουμε πολλούς παίχτες μέσα στην εβδομάδα τότε λογικά θα αναβληθεί το Πήλιο και η έναρξη της προετοιμασίας. Η διαφορά μας με τις άλλες ομάδες δεν είναι στις μεταγραφές που οι άλλες ομάδες έχουν κάνει από 0 έως 3-4 το πολύ. Η διαφορά είναι στις ανανεώσεις που από ότι φαίνεται η ομάδα αποδέσμευσε τους περισσότερους, χωρίς φυσικά να μπει στον κόπο να μας ενημερώσει. Ίσως αναγκαίο αφού αρκετοί μάλλον δεν έκαναν για τη Β εθνική που ονειρεύονταν.

  Το πιο ανησυχητικό κομμάτι είναι ότι οργανωτικά είμαστε (όχι πολύ) πίσω σε σχέση με τους υπόλοιπους. Τα αντανακλαστικά της διοίκησης πέρυσι ήταν κακιστα, και δεν εμπνέουν εμπιστοσύνη ότι αλλάξουν φέτος. Για όσους δεν έχουν επαφή με την διοίκηση, τους περισσότερους δηλαδή, μας φαίνεται ότι δεν υπάρχει κανείς που ασχολείται με ένα πλάνο συγκεκριμένο, ακόμα και ο Αναστόπουλος που πράγματι κατεβαίνει σίγουρα Σαββατοκύριακα μπορεί και περισσότερο, δε έχει φέρει κάτι πέραν του Γκαλίτσιου.

  Φαντάζομαι, περιμένουν κάποια στιγμή τη Β εθνική να ψηφιστεί από τη ΣΛ2/ΦΛ αλλά αυτό δεν είναι λόγος να μήν έχεις τεχνικό διευθυντή πχ. Πόσες ομάδες στη ΦΛ η την ΣΛ2 δεν έχουν τεχνικό διευθυντή? Δε γνωρίζω την απάντηση. Αν κάποιος έχει εμπειρία ερασιτεχνικη η επαγγελματικη ας μας πει επίσης αν ξέρει αν συνηθίζεται σε μια ομάδα Β-Γ εθνικής να μήν υπάρχει τεχνικός διευθυντής. Ρωτάω για να δω αν το σάιτ τα φουσκώνει ή όντως υπάρχουν ομάδες που πάνε μπροστά χωρίς τέτοια πόστα να καλύπτονται.

  • Avatar

   CrazyEce91

   10/08/2020 at 11:33

   Μα δεν είναι μόνο το θέμα του τεχνικού διευθηντή. Δεν έχουμε ούτε προπονητή τερματοφυλάκων ούτε υπευθηνο επικοινωνίας. Δηλαδή 3 πολύ σημαντικά πόστα είναι κενά και δεν φαίνεται να καλύπτονται σύντομα (του τεχνικού διευθηντή μπορεί και ποτέ). Ειδικά του προπονητή τερματοφυλάκων πρέπει να κλείσει άμεσα. Ποιός θα προπονεί τους τερματοφύλακες στην προετοιμασία; Όσο αφορά την ερώτησή σου. Όχι δεν είναι απαραίτητο μια ομάδα να έχει τεχνικό διευθηντή (πχ ο Ολυμπιακός δεν έχει) για να πάει μπροστά. Αλλά σίγουρα βοηθάει να έχεις ένα άτομο που έχει διασυνδέσεις στην αγορά , εάν εσυ σαν ομάδα δεν έχεις , καλή ώρα εμείς. Ίσως στην περίπτωσή μας να έχει αναλάβει αυτον τον ρόλο ο Αναστόπουλος και για αυτό ίσως δεν καίγονται να φέρουν κάποιον.

   • Σωτήρης Γεωργούντζος

    Σωτήρης Γεωργούντζος

    10/08/2020 at 11:48

    εχει τον… ραλλη προφανως 🙂

    • Avatar

     CrazyEce91

     10/08/2020 at 12:51

     Καλους Γκαλίν, Νουχανοβιτς και Οντβονγκ λοιπόν.

   • Avatar

    Thyellara_Bermondsey

    10/08/2020 at 13:18

    Ευχαριστώ CrazyEce91. Ίσως έχει να κάνει με τη λευκή επιταγή που έχει δώσει ο Πρασσάς στον Αναστόπουλο για τη στελέχωση της ομάδας.

 8. Avatar

  Γιώργος Θύρα 3

  10/08/2020 at 05:06

  Για να δείτε τις……διαφορές, με την ομάδα που καθημερινά…..λοιδορείτε!!!!!
  Η Παναχαική με τον Τεχνικό της Διευθυντή, Νίκο Λουμπαρδέα -και όχι…..Ηλία κατά την άποψη δημοσιο…..γραφικών κύκλων- και με το Τεχνικό της Team,έκλεισε στο Πήλιο 24-8 έως και 4-9-2020 για το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας της.
  Η λογική της ημερομηνίας έχει πιό πολύ να κάνει με τις μεταγραφές που σε ποσοστό 80-90% θα έχουν κλείσει, και έτσι ο προπονητής και το υπόλοιπο επιτελείο,θα έχουν την δυνατότητα να δουλέψουν με το 95% του ρόστερ της ομάδας από την αρχή!!!!
  Αυτά τα….ολίγα σε πρώτη φάση κάνουν οι…..σοβαρές ομάδες!!!!!
  Τώρα εάν θέλετε να σχολιάσουμε το …..άρθρο αφήστε το καλύτερα,γιατί μόνο….γέλιο προκαλεί!!!!
  Ας κάνουμε μιά ερώτηση στον……γράφοντα το άρθρο λοιπόν.
  Από τους 9 σίγουρους του ρόστερ,πόσοι είναι….βασικοί,και πόσοι είναι…. μόνιμοι….θαμώνες του πάγκου της Καλαμάτας????
  Έχουμε και τους……σταντ μπαι κατά τον γράφοντα,πόσοι απ αυτούς είναι κάτι….αντίστοιχο???
  Τώρα για τους…..πρωτοκλασάτους …….άλλη μεγάλη κουβέντα!!!!!
  Θα είναι…..κανονικοί….ποδοσφαιριστές Κε Γεωργούτζο?????
  Γιατί σύμφωνα με την δημοσιογραφική σας εμπειρία,και την κρίση σας στα μεταγραφικά ….δρώμενα,όλες οι ομάδες που έχουν κάνει μέχρι σήμερα μεταγραφές,δεν έχουν πάρει….. κανονικούς…….ποδοσφαιριστές!!!!!
  Θα θέλαμε να μας ενημερώσετε λοιπόν με γνώμονα πάντα την εμπειρία σας,τον ….ορισμό κατά την άποψή σας του…..κανονικού….ποδοσφαιριστή!!!!
  Και σας έχω και μιά…..ιδέα,για να μην χρειαστεί ο Κος Πρασσάς να….ξοδέψει χρήματα στην νέα Β Εθνική που πραγματικά εύχομαι να είναι η συμπαθής για μένα Καλαμάτα!!!!
  Θα πάρετε το……πρωτάθλημα μ΄ένα…..γαρύφαλλο!!!!!
  Σε κάθε αγώνα να κάνετε και μιά….ένσταση,για…..πλαστογραφία-πλαστοπροσωπία όπως θέλετε ονοματίστε το, γιατί στο εκάστοτε δελτίο,ο αναφερόμενος δεν είναι…..κανονικός….ποδοσφαιριστής!!!!
  Παγκόσμια…… πατέντα!!!!!
  Να την…. κατοχυρώσετε!!!!!
  Σε αναμονή της……απόψεώς σας!!!!!

 9. Avatar

  Αλέξανδρος Θεοδωρακόπουλος

  10/08/2020 at 10:28

  παρέλαση πότε έχουμε….. γιατί κάποιοι δεν θα προλάβουν

 10. Avatar

  Atom

  11/08/2020 at 14:53

  11 παιχτες εχει η Καλαματα Τριανταφυλακης και Καντουτσης ειναι σιγουρα μεσα, ενημερωσου καλα Σωτηρη.

  • Σωτήρης Γεωργούντζος

   Σωτήρης Γεωργούντζος

   11/08/2020 at 15:00

   Διάβαζε το ρεπορτάζ

   • Avatar

    Atom

    11/08/2020 at 19:42

    εσυ ενημερωσου καλα εγω δεν χριαζεται να διαβασω το ρεπορταζ μου το ειπαν οι ιδιοι οι παιχτες

    • Σωτήρης Γεωργούντζος

     Σωτήρης Γεωργούντζος

     11/08/2020 at 20:36

     :)))))

Αφήστε το σχόλιο σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα

Advertisement
Advertisement

Δες ακόμη…

Advertisement
Advertisement

More in Καλαμάτα