Δραματικές είναι οι στιγμές στη Μεσσηνία αφού οι φλόγες έχουν φτάσει κοντά στο χωριό Καρνάσι. Οι πυροσβέστες δίνουν μάχη να μην φτάσει η φωτιά στο χωριό.

Αναλυτικότερα, το messinialive.gr αναφέρει ότι υπήρξε επικίνδυνη αναζωπύρωση της φωτιάς πριν λίγα λεπτά στο Καρνάσι Οιχαλίας και αυτή την ώρα οι πυροσβεστικές δυνάμεις δίνουν προτεραιότητα να σώσουν τα πρώτα σπίτια του οικισμού, ο οποίος έχει εκκενωθεί από χτες το απόγευμα. Ο άνεμος, που έχει ενισχυθεί, είναι αντίπαλος των πυροσβεστών.

Δείτε την περιοχή στον χάρτη

Μεσσηνία – Η φωτιά πλησιάζει προς το χωριό Καρνάσι – Δραματικές στιγμέςΌπως αναφέραμε και παραπάνω, ήδη από χθες το βράδυ έχει δοθεί εντολή για εκκένωση του οικισμού, μαζί με το Παραπούγκι και τον Δεσύλλα. Δείτε στον παρακάτω χάρτη πόσο κοντά είναι τα χωριά που έχουν εκκενωθεί: Μεσσηνία – Η φωτιά πλησιάζει προς το χωριό Καρνάσι – Δραματικές στιγμές

Το μέτωπο της φωτιάς είναι μεγάλο με τους πυροσβέστες να δίνουν μάχη και με τον χρόνο αφού σύμφωνα με τους μετεωρολόγους αργότερα θα σηκωθούν δυνατότεροι άνεμοι.