
Όπως γνωστοποιήθηκε από τον ΠΑΟ Βάρδας με σχετικό δελτίο Τύπου: “Κατάφερε να συγκροτηθεί σε σώμα το νέο διοικητικό συμβούλιο του Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ.Μια άκρως επιτυχημένη διοίκηση όλα αυτά τα έξι χρόνια που βρίσκεται στην ομάδα συνεχίζει μαζί με νέους ανθρώπους έχοντας πάντα την στήριξη των φιλάθλων μας και με τον ίδιο ζήλο και θέληση να προσφέρει για μια ακόμη επιτυχημένη χρονιά. Το τελευταίο διάστημα έγιναν εργασίες και υπήρχε έντονη κινητικότητα για την συγκρότηση νέου Δ.Σ φέροντας απτά αποτέλεσμα. Με νέα πρόσωπα να εισέρχονται και να πλαισιώνουν το περσινό διοικητικό συμβούλιο για να βοηθήσουν την ομάδα να ανταποκριθεί με επιτυχία στις αυξημένες απαιτήσεις του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής ώστε η ομάδα να πορευτεί απρόσκοπτα στις αγωνιστικές υποχρεώσεις, κάτι που είναι πολύ σημαντικό για την ομαλή λειτουργία κάθε συλλόγου”.
– Να συμπληρώσουμε πως κατά την πάγια τακτική του σωματείου την τελευταία διετία, η ακριβής σύνθεση του σχήματος δεν ανακοινώθηκε (ή τουλάχιστον όχι ακόμα σε ότι αφορά το φετινό διάστημα).
* Από κει και πέρα, ήδη ξεκίνησαν οι κινήσεις για την ομάδα της νέας σεζόν.
Πρώτο το θέμα του τεχνικού, όπου ήδη έγινε πρόταση στον γνώριμο Μίκι Τσίρκοβιτς. Μάλιστα ο Σέρβος βρέθηκε στη Βάρδα το Σάββατο για να συζητήσει και πλέον η προσεχής Τετάρτη, θεωρείται καθοριστική για την πραγματοποίηση αυτής της συμφωνίας.
Ο Τσίρκοβιτς με μακρά θητεία στη χώρα καθώς και σε πάγκους ομάδων της κατηγορίας, ο οποίος άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του στο διάστημα που εργάστηκε στον ΠΑΟΒ κατά την τριετία 2002-05, στο ραντεβού το πρωί του Σαββάτου βρέθηκε στη Βάρδα και στα γραφεία της ομάδας στο «Γρηγόριος Καλάκος», έχοντας την ευκαιρία να συζητήσει με αντιπροσωπεία της διοίκησης.
Εκεί, του αναλύθηκε το πλάνο, ενώ κι ο ίδιος ο Τσίρκοβιτς εξέθεσε τις απόψεις του και διαπιστώθηκε ταύτιση. Μεταξύ άλλων, συζητήθηκε το φλέγον θέμα των γηπεδικών εγκαταστάσεων. Απαραίτητη προϋπόθεση για να λειτουργήσει η ομάδα απερίσπαστα, είναι να βρίσκεται σε καλή κατάσταση ο αγωνιστικός χώρος και να υπάρχει και ένα βοηθητικό γήπεδο ώστε να προπονείται η ομάδα χωρίς να επιβαρύνεται το κυρίως γήπεδο, ειδικά τον χειμώνα με τις βροχές. Και βέβαια οι γενικές αρχές του Τσίρκοβιτς πάνω στη δουλειά του, καθώς είναι ένας τεχνικός που θέλει να έχει τον πλήρη έλεγχο του ποδοσφαιρικού τμήματος, αλλά και μια καλή «χημεία» με τους ιθύνοντες που θα συνεργαστεί, όπως συνέβαινε και τότε που συνεργάστηκε ξανά (με επικεφαλής τότε διοικητικά το δίδυμο Τσιρίκου-Αναγνωστόπουλου), την τριετία 2002-05.
Εφόσον όπως προαναφέρθηκε, διαπιστώθηκε ταύτιση απόψεων κι οι ιθύνοντες του ΠΑΟΒ είναι αποφασισμένοι να δώσουν τα “κλειδιά” στον Μίκι Τσίρκοβιτς, συμφωνήθηκε να γίνει και νέα συνάντηση, οπότε και θα συζητήσουν πιο ειδικά, αφού θα έχει οριστικοποιηθεί το σχήμα και το οργανόγραμμα στα διοικητικά. Αυτή η κρίσιμη επόμενη μέρα, θα είναι στα μέσα της ερχόμενης βδομάδας, και πιθανότατα την Τετάρτη σύμφωνα με πληροφορίες.
iliaoikonomia


Πρόσφατα άρθρα
- Δύο ακόμη μεταγραφές η Ακαδημία της Μαύρης Θύελλας
- Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΣ Γιάννινα | Δηλώσεις προπονητών (video)
- Ο Απόλλων Λεμεσού άγγιξε το θαύμα, αλλά αποκλείστηκε και περιμένει τον Ολυμπιακό-Όλα τα αποτελέσματα (+video)
- Ολυμπιακός: Τραυματίας πάλι ο Παπασταθόπουλος…
- Αιχμηρές δηλώσεις του Νίκου Νιόπλια μετά τη λήξη του φιλικού (video)
- ΣΟΚ με πρώην παίκτη της ΑΕ Καραϊσκάκης (+video)

Δες ακόμη…
-
Βίντεο
/ 5 ημέρες agoΓεωργούντζος: “Πρώην ποδοσφαιριστές Παπασταθόπουλος και Μανωλάς…”! (video)
"Καταπέλτης" ξανά ο Σωτήρης Γεωργούντζος στο "5 λεπτά κήρυγμα , παραμονή σήμερα της ονομαστικής...
By sportstonoto -
Βίντεο
/ 1 εβδομάδα agoΓεωργούντζος: “Δεν μου γεμίζει το μάτι ο… Κορμπεράν” (video)
Ο Σωτήρης Γεωργούντζος σε ένα νέο “Πέντε λεπτά κήρυγμα” (το οποίο είναι… οκτάλεπτο σήμερα),...
By sportstonoto -
Βίντεο
/ 2 εβδομάδες agoΓεωργούντζος: “Μαύρο χάλι και ο ΠΑΟΚ, φτάνει η ώρα του Άρη”! (video)
Με κίτρινη μπλούζα, για να τιμήσει, όπως δηλώνει, τον Άρη, αλλά και τον φίλο ...
By sportstonoto -
Βίντεο
/ 2 εβδομάδες agoΓεωργούντζος: “Ο Μαρινάκης ευθύνεται για την τεσσάρα”! (video)
Ο Σωτήρης ξεσπά ξανά και λέει και πάλι τα πράγματα με το πραγματικό όνομά...
By Cover -
Βίντεο
/ 2 εβδομάδες agoΝτανιέλ Μπατίστα: “Θα ανέβει η Καλαμάτα, στηρίξτε Τσιώλη και Πρασσά” (video)
Και ο Ντανιέλ Μπατίστα βρέθηκε θυμίζουμε στην Καλαμάτα και μίλησε και αυτός στον Σωτήρη...
By sportstonoto
