
Πέντε ΠΑΕ κλήθηκαν σε απολογία από το Πειθαρχικό Όργανο της Super League 2, μπέρδεμα – μπάχαλο με ΕΠΟ για το θέμα των εξόδων της διαιτησίας, με την ΑΕΚ να “φωνάζει” και αυτή για το εν λόγω ζήτημα!
Είχαν ενημερώσει τις ΠΑΕ ότι θα πάνε πιο κάτω, πιο πίσω τα έξοδα διαιτησίας γιατί δεν έχει έρθει χρηματοδότηση από το στοίχημα στις ομάδες κ τελειώνει το πρωτάθλημα! Άλλαξε όμως ξαφνικά στάση η ΕΠΟ και ώρα θα πληρώσουν άμεσα όλοι! Απίστευτο και αυτό…
Σε απολογία κάλεσε επίσης Πειθαρχικό Όργανο της Super League 2 πέντε ΠΑΕ, ενώ ασκήθηκε νέα πειθαρχική δίωξη στις ομάδες της κατηγορίας, για τα έξοδα διαιτησίας.
Αναλυτικά οι κλήσεις
Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου A2 Εθνικής Κατηγορίας καλεί σε απολογία:
• Την Παρασκευή 07.04.2022 και ώρα 12:30 την ΠΑΕ ΠΑΟΚ Β, για παράβαση των διατάξεων των άρθρων 1, 2, 3, 4, 5, 6, 15, 16 παρ2 α του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ (αγώνας με ΠΑΕ Α.Ο Ξάνθη, 20.03.2022).
• Την Παρασκευή 07.04.2022 και ώρα 12:30 την ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ, για παράβαση των διατάξεων των άρθρων 1, 2, 3, 4, 5, 6, 14 και 15 παρ 3α του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, 5, 6, 11 και 12 του Κανονισμού Προπονητών Ποδοσφαίρου και άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ (αγώνας με ΠΑΕ Α.Ε Λάρισα, 19.03.2022).
• Την Παρασκευή 07.04.2022 και ώρα 12:30 την ΠΑΕ ΤΡΙΚΑΛΑ Α.Ο, για παράβαση των διατάξεων των άρθρων 5, 6, 11, 12 του Κανονισμού Προπονητών Ποδοσφαίρου σε συνδυασμό με αυτές του άρθρου 14 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ (αγώνας με ΠΑΕ Πιερικός, 20.03.2022).
• Την Παρασκευή 07.04.2022 και ώρα 12:30 την ΠΑΕ ΡΟΔΟΣ για παράβαση των διατάξεων των άρθρων 5, 6, 11, 12 του Κανονισμού Προπονητών Ποδοσφαίρου σε συνδυασμό με αυτές του άρθρου 14 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ (αγώνας με ΠΑΕ Αιγάλεω, 20.03.2022).
• Την Παρασκευή 07.04.2022 και ώρα 12:30 την ΠΑΕ ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ 2019 για παράβαση των διατάξεων των άρθρων 1, 2, 3, 4, 5, 6 και 15 παρ 3β του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ και άρθρο 15 του ΚΑΠ της ΕΠΟ (αγώνας με ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, 20.03.2022).
• Την Παρασκευή 07.04.2022 και ώρα 12:30 την ΠΑΕ ΑΕΚ Β, ΠΑΕ ΑΕ ΛΑΡΙΣΑ, ΠΑΕ ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ, ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ, ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ, ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ, ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΛΑΧΙΩΤΗ, ΠΑΕ ΔΙΑΓΟΡΑΣ, ΠΑΕ ΕΠΙΣΚΟΠΗ, ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ΓΣ 88, ΠΑΕ ΖΑΚΥΝΘΟΣ, ΠΑΕ ΤΡΙΓΛΙΑ Π.Ο, ΠΑΕ ΗΡΟΔΟΤΟΣ, ΠΑΕ ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ 2019, ΠΑΕ ΚΑΒΑΛΑ Α.Ο., ΠΑΕ ΚΑΛΑΜΑΤΑ, ΠΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑ, ΠΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΑΡΤΑΣ, ΠΑΕ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ, ΠΑΕ Α.Ο. ΞΑΝΘΗ, ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ, ΠΑΕ ΟΦ. ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ, ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ, ΠΑΕ ΡΟΔΟΣ, ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ (νομίμως εκπροσωπούμενων), για ότι λεπτομερώς περιγράφεται στην συγκοινοποιούμενη από 22.3.2022 πειθαρχική δίωξη του Υπεύθυνου Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων της ΕΠΟ.
ΑΕΚ: Κλήθηκε σε απολογία η ομάδα Β – Η αντίδραση για τα έξοδα διαιτησίας
Σε απολογία κλήθηκε λοιπόν η ΑΕΚ Β για έξοδα διαιτησίας με την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ να ξεκαθαρίζει ότι δεν οφείλει τίποτα.
Σε απολογία κλήθηκαν μια ντουζίνα ΠΑΕ για τα έξοδα της διαιτησίας, μεταξύ των οποίων και η ΑΕΚ Β από τον αθλητικό δικαστή της Super League 2.
Η κλήση έγινε κατόπιν πειθαρχικής δίωξης, ωστόσο, θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση καθώς υπάρχουν ομάδες που έχουν ήδη πληρώσει.
Ανάμεσα σε αυτές είναι και η ΑΕΚ Β, με την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ να τονίζει σε όλους τόνους «έχουμε καταβάλλει και τα διαιτητικά έξοδα των εξ αναβολής αγώνων που δεν έχουν διεξαχθεί» και ότι η κλήση σε απολογία δεν την αγγίζει.

1 Comment
Leave a Reply
Ακύρωση απάντησης
Leave a Reply

Πρόσφατα άρθρα
- H ΑΕΠ Κοζάνης για την γενοκτονία των Ποντίων
- Στον «αέρα» η Ευρώπη για τον Άρη – Ντόμινο που μπορεί να φέρει την ΑΕΚ στο Conference League
- Άιντραχτ Φρανκφούρτης-Ρέιντζερς: Ματσάρα στη Σεβίλλη με φόντο την κούπα του Europa League!
- Ανακοινώνει Ελευθερόπουλο ο Πανσερραϊκός, 11 Ιούλη η προετοιμασία
- Επίσημο: Στην Cosmote TV για τα επόμενα 3 χρόνια ο Ολυμπιακός
- Μπαράζ Γ’ Εθνική: Δεύτερη στροφή με δυνατά ματς, ρεπό η Παναχαϊκή

Δες ακόμη…
-
Βίντεο
/ 3 ημέρες agoΓεωργούντζος: “Χάρτινη άνοδος Λεβαδειακού, τραγική Βέροια, κόκκινη σε Μπελά” (video)
Ο Σωτήρης Γεωργούντζος μιλάει για την χάρτινη, όπως την χαρακτήρισε, άνοδο του Λεβαδειακού στην...
By sportstonoto -
Super league 2
/ 2 εβδομάδες agoΓεωργούντζος σε ΕΡΤ3: “Βλέπω την Βέροια στην Super League”! (video)
Καλεσμένος ξανά της εξαιρετικής Αθλητικής εκπομπής της ΕΡΤ3, “Ο κόσμος των σπορ”, ήταν και ...
By sportstonoto -
Βίντεο
/ 2 εβδομάδες agoΓεωργούντζος: “Πολυτέλεια ο Μαρτίνς για Ολυμπιακό, θα πάρει το Κύπελλο ο ΠΑΟ” (video)
Ο Σωτήρης Γεωργούντζος κάνει μια ανασκόπηση της φετινής Super League 2, μιλά για Μαύρη...
By sportstonoto -
Καλαμάτα
/ 3 εβδομάδες agoΚαλαμάτα – Επισκοπή: LIVE Σωτήρης Γεωργούντζος! (video)
Περιγραφή του αγώνα Καλαμάτα – Επισκοπή από το Δημοτικό Στάδιο Παραλίας, με τον Σωτήρη...
By sportstonoto -
Καλαμάτα
/ 3 εβδομάδες agoΚαλαμάτα-Επισκοπή 5-0: Τα γκολ σε περιγραφή Σωτήρη Γεωργούντζου (video)
Δείτε τα γκολ του Καλαμάτα – Επισκοπή 5-0, για την 33η αγωνιστική της Super...
By sportstonoto

Teo
25/03/2022 at 21:22
Εκτός από την ΑΕΚ Β’ ποιες άλλες ομάδες έχουν πληρώσει; Είναι η Καλαμάτα μέσα σ’ αυτές;