
Η 21η αγωνιστική του 1ου ομίλου της National League 2, περιλαμβάνει “καυτές” αναμετρήσεις που θα κρίνουν τη μάχη της κορυφής και της τετράδας. Μόνο το Καλαμάτα 80-Σαρωνίδα δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον, φαβορί μεγάλο οι φιλοξενούμενοι, έχουν υποβιβαστεί οι γηπεδούχοι. Το σούπερ ντέρμπι διεξάγεται στους Γαργαλιάνους το αποτέλεσμα του οποίου μπορεί να αλλάξει τις ισορροπίες στη βαθμολογία.
Ο Γ.Σ. Γαργαλιάνων φιλοξενεί τη Δόξα Πύρρου Άρτας σε έναν «τελικό» για την τετράδα και τη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Οι δύο ομάδες βρίσκονται στην 3η και 2η θέση αντίστοιχα, με τον Γ.Σ. Γαργαλιάνων να έχει 34 βαθμούς (14-6) και τη Δόξα Πύρρου να προηγείται με 36 βαθμούς (16-4). Η νίκη είναι μονόδρομος για την ομάδα του Χρήστου Γκαβανόπουλου, καθώς όχι μόνο θα εξασφαλίσει τη θέση της στην πρώτη τετράδα, αλλά μπορεί να την φέρει και στη δεύτερη θέση.
Η Καλαμάτα ’80, υποδέχεται τον ΝΟ Σαρωνίδας στην Τέντα, με στόχο να ολοκληρώσει τη φετινή της παρουσία στη National League 2 με αξιοπρέπεια. Η ομάδα του Γιώργου Σπυρόπουλου, που βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με 22 βαθμούς (2-18), θα δώσει ευκαιρία σε νέα παιδιά.
Ένα ακόμη σημαντικό ματς, αυτό του πρωτοπόρου Γλαύκου Έσπερου (38 βαθμοί, 18-2) κόντρα στον τέταρτο της βαθμολογίας, Κρόνο Αγίου Δημητρίου (33 βαθμοί, 13-7). Ο Γλαύκος Έσπερος, που έχει εξασφαλίσει την πρωτιά, θέλει τη νίκη για να διατηρήσει το αήττητο στην έδρα του και να κλείσει την κανονική περίοδο με τον καλύτερο τρόπο. Από την άλλη, ο Κρόνος Αγίου Δημητρίου, που βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από την 3η θέση, θα επιδιώξει ένα θετικό αποτέλεσμα για να εξασφαλίσει τη θέση του στην τετράδα και να διεκδικήσει την άνοδο μέσω των πλέι-οφ.
Η 21η αγωνιστική περιλαμβάνει ακόμη τρία παιχνίδια, με τις ομάδες της μέσης και της ουράς να δίνουν τη δική τους μάχη για βαθμούς. Η ΑΟ Αχαΐας Η Γαλήνη (10η, 25 βαθμοί) υποδέχεται τον Αστέρα Τεμένης (9ος, 28 βαθμοί) σε ένα παιχνίδι που η Γαλήνη θέλει τη νίκη για να απομακρυνθεί από τη ζώνη του υποβιβασμού. Η Αχαγιά ’82 (8η, 29 βαθμοί) φιλοξενεί τη Νικόπολη Πρέβεζας (11η, 24 βαθμοί), με στόχο να εδραιωθεί στη μέση της βαθμολογίας, ενώ η Νικόπολη χρειάζεται το «διπλό» για να αποφύγει τον υποβιβασμό. Τέλος, ο Πήγασος Θυρέας (6ος, 30 βαθμοί) υποδέχεται την Παναχαϊκή (5η, 32 βαθμοί), σε ένα ματς που η Παναχαϊκή θέλει τη νίκη για να παραμείνει κοντά στην τετράδα, ενώ ο Πήγασος θα επιδιώξει να εδραιωθεί στην εξάδα.
Αναλυτικά το πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής και οι διαιτητές:
National League 2 – 1ος Όμιλος
Κυριακή (17:00)
ΑΕ Γλαύκου Έσπερου – Κρόνος Αγ. Δημητρίου
Διαιτητές: Καρπάνος, Μακρόπουλος, Τσακιράκη (Κομισάριος: Κρεσταινίτης)
ΑΟ Αχαΐας Η Γαλήνη – Αστέρας Τεμένης
Διαιτητές: Λογοθέτης, Καμήτσος, Ελ Ανύ (Κομισάριος: Σπυρόπουλος)
Αχαγιά ’82 – Νικόπολη Πρέβεζας
Διαιτητές: Κοϊμτζόγλου, Παπανικολάου, Σαμαράς (Κομισάριος: Καράτσαλος)
Καλαμάτα ’80 – ΝΟ Σαρωνίδας
Διαιτητές: Παπαδόπουλος, Πλέγας, Ρουκλιώτης (Κομισάριος: Γιαλικάρης)
Γ.Σ. Γαργαλιάνων – Δόξα Πύρρου Άρτας
Διαιτητές: Ρίζος, Καραπαπάς, Παπαγεωργίου (Κομισάριος: Κορομηλάς)
Πήγασος Θυρέας – Παναχαϊκή
Διαιτητές: Τσαχάκης, Μπερέτσος, Αποστολόπουλος (Κομισάριος: Φλώρος)
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 20 αγώνες):
ΑΕ Γλαύκου Έσπερου: 18-2, 38 βαθμοί
ΑΕ Δόξας Πύρρου Άρτας: 16-4, 36 βαθμοί
Γ.Σ. Γαργαλιάνων: 14-6, 34 βαθμοί
Κρόνος Αγ. Δημητρίου: 13-7, 33 βαθμοί
Παναχαϊκή: 12-8, 32 βαθμοί
Πήγασος Θυρέας: 10-10, 30 βαθμοί
ΝΟ Σαρωνίδας: 9-11, 29 βαθμοί
Αχαγιά ’82: 9-11, 29 βαθμοί
Αστέρας Τεμένης: 8-12, 28 βαθμοί
ΑΟ Αχαΐας Η Γαλήνη: 5-15, 25 βαθμοί
Νικόπολη Πρέβεζας: 4-16, 24 βαθμοί
Καλαμάτα ’80: 2-18, 22 βαθμοί



Πρόσφατα άρθρα
- Kατάλαβε τί… πρέπει να κάνει ο Μονεμβασιώτης: “Ο Ιβάν Σαββίδης βοήθησε τον Ηρακλή”
- Ο Αλβανός Γιόργκι στο ΑΕΚ – Παναθηναϊκός, Γερμανός διαιτητής στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ…
- SL2: Οι διαιτητές της τελευταίας αγωνιστικής: Τσακαλίδης στο Ζηρίνειο
- Γιάννης Αντετοκούνμπο: Τέλος η σεζόν για τους Μπακς, πέρασαν οι Πέισερς – Μεγάλη έντάση στο φινάλε (+videos)
- Έτοιμος να πάρει παιχνίδια στη Γ΄ Εθνική ο Σμαράλντο Σάλα
- Ποδηλατική πανδαισία είχαμε στη Μεγαλόπολη (video)
Addurl.gr – Κατάλογος Επιχειρήσεων

Δες ακόμη…
-
Lifestyle
/ 2 εβδομάδες agoΦοβερός Γεωργούντζος σε Αρναούτογλου: “Η ζωή μου Μαύρη, η ψυχή μου Θύελλα”! (video)
Συγκλόνισε ο Σωτήρης Γεωργούντζος την Δευτέρα το βράδυ και στο “The 2night show” στον...
By sportstonoto -
5' λεπτά κήρυγμα
/ 2 εβδομάδες agoΣυγκλόνισε και πάλι: Ξέσπασε σε λυγμούς “στον αέρα” ο Σωτήρης μετά το γκολ της Κηφισιάς στην Καλαμάτα στο 93′!!! (video)
Χωρίς εισαγωγή και πολλά λόγια τα “5 λεπτά Κήρυγμα” με τον Σωτήρη Γεωργούντζο για...
By sportstonoto