
Ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία της για το τελευταίο εκτός έδρας παιχνίδι της χρονιάς η Μαύρη Θύελλα και αναχωρεί για την Αθήνα. Αύριο αντιμετωπίζει την Ηλιούπολη αγωνιζόμενη μόνο για νίκη για λόγους γοήτρου και εντυπώσεων. Ο Δημήτρης Σπανός θα έχει όλους τους παίκτες που είναι διαθέσιμοι στην αποστολή, εκτός των Κότσαρη (τραυματίας) και Νίλι (τιμωρημένος), ενώ πρόβλημα προέκυψε με τον Χάγκαν Φρίμπονγκ, ερωτηματικό όσον αφορά τη συμμετοχή είναι και ο άρρωστος τις τελευταίες ημέρες Ματέους Άλβες.
Οι “μελανόλευνοι” καλούνται μετά την ήττα στο ντέρμπι κορυφής, ξεπερνώντας την απογοήτευση που το αποτέλεσμα έφερε, να διατηρήσουν την αγωνιστικότητα και τη διάθεση που είχαν και να τελειώσουν τη χρονιά με ψηλά το κεφάλι, εν αναμονή πάντα των αποφάσεων του μεγαλομετόχου Γιώργου Πρασσά για την επόμενη ημέρα. Η αξιολόγηση για το τί έγινε τη φετινή χρονιά, θα αφορά φυσικά και τους παίκτες, συμπεριλαμβάνοντας τον αγωνιστικό χαρακτήρα που αυτοί θα δείξουν μέχρι και το τέλος των επίσημων υποχρεώσεων της ομάδας. Η Καλαμάτα έχει ακόμα δυο παιχνίδια να δώσει.
Το αποτέλεσμα του αγώνα με την Κηφισιά «ψαλίδισε» σημαντικά τις πιθανότητες ανόδου στη SL, δεν αποτελεί παρηγοριά στον άρρωστο αυτό, αλλά μαθηματικά ελπίδες υπάρχουν και είναι υποχρεωμένη η ομάδα να τις εξαντλήσει. Η «Μαύρη Θύελλα», είναι στο -5 από την κορυφή και με ένα ματς παραπάνω, καλείται να κάνει το καθήκον της, με δυο νίκες, στο συγκεκριμένο ματς και στο τελευταίο εντός με το Αιγάλεω, να φτάσει τους 41 βαθμούς και να περιμένει ένα… απόλυτο «θαύμα».
Η απουσία Κότσαρη θα φέρει αλλαγή στα γκολπόστ για τους “μελανόλευκους”, διαφοροποίηση στο αρχικό σχήμα ενδέχεται να υπάρχει και σε άλλες θέσεις.



Πρόσφατα άρθρα
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της Τετάρτης – Τι δείχνει η τηλεόραση
- Τελικός Europa League: Τότεναμ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στις 22.00
- Πόλο: Αυτές οι ομάδες (και ο Ν.Ο.Καλαμάτας) προκρίθηκαν στην Β φάση της Εθνική κατηγορίας ανδρών
- Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα, για τον Ερμή Μελιγούς
- Κοντραρίστηκαν τα… τριφύλλια στη Μεσσήνη, απόλαυσαν μπάλα οι μικροί
- Ο Αστέρας Τρίπολης “τσέκαρε” ταλέντα των… Τιτάνων Καλαμάτας
Addurl.gr – Κατάλογος Επιχειρήσεων

Δες ακόμη…
-
Η Ώρα του Σωτήρη
/ 1 ημέρα agoΧρήστος Πρίτσας: “Προβλήματα η συγχώνευση με Πανερυθραϊκό / Αυτά πρέπει να κάνει ο Πρασσάς στην Καλαμάτα…” (+video)
Προσκεκλημένος χθες το βράδυ στη “Ώρα Του Σωτήρη” και του Σωτήρη Γεωργούντζου στο φοβερό ...
By sportstonoto -
Η Ώρα του Σωτήρη
/ 1 εβδομάδα agoΟ Πρασσάς στην ‘Ώρα του Σωτήρη”: ‘Σωστός ο Μαρινάκης και εγώ το ίδιο θα έκανα | Το βλέπουμε για το μπάσκετ του Άρη”! (+video)
Λευκός καπνός δεν βγήκε… Μιλώντας το βράδυ της Δευτέρας στην «Ώρα του Σωτήρη» στον...
By sportstonoto