fbpx
Connect with us

Super league 2

“Nortenos” : 20 επιχειρηματίες της Πάτρας στην διοίκηση και δεν έχουν 150.000 ευρώ;”

“Nortenos” : 20 επιχειρηματίες της Πάτρας στην διοίκηση και δεν έχουν 150.000 ευρώ;”

Ανακοίνωση εξέδωσε ο σύνδεσμος φιλάθλων της Παναχαϊκής “Nortenos” με αναφορές στα “μαύρα σύννεφα” – όπως τονίζουν οι ίδιοι – που παρατηρούνται στο ποδοσφαιρικό τμήμα!

Αναλυτικά η ενδιαφέρουσα μακροσκελής ανακοίνωση αναφέρει:

Μετά τα καλοκαιρινά γεγονότα του 2016 και την ανάληψη της τύχης του ποδοσφαιρικού τμήματος, από 20 επιφανείς επιχειρηματίες της πόλης, όλοι ονειρευτήκαμε ένα μέλλον που η ομάδα θα έπαιρνε τα επόμενα χρόνια, αυτό που της χρωστάει η Ιστορία της. Τα πρώτα δείγματα, είναι θετικά. Μετά από 2 χρόνια πρέπει να δούμε που βρισκόμαστε τώρα, όμως.

Αγωνιστικά η ομάδα είχε στόχο, τις 5 πρώτες θέσεις. Τερμάτισε τρίτη. Στην αρχή της σεζόν, κάποιοι δεν πίστευαν στις δυνατότητες των νεαρών παικτών. Κάποιοι ξέχασαν ότι ο σκοπός του Κατσουρανη και της Συμμαχίας ήταν η ανάδειξη ταλέντων και παράγωγη νέων παικτών. Εμείς στηρίξαμε αυτήν την λογική και πιστεύουμε, ότι το αποτέλεσμα μας δικαιώνει. Η πίκρα για την απώλεια μιας εκ των δυο θέσεων έμεινε, αλλά επειδή εμείς δεν κοιτάμε το δέντρο αλλά το δάσος, πιστεύουμε ότι έχουν μπει οι βάσεις και κοιτάμε το μέλλον αισιόδοξα. Η ομάδα στήθηκε, με ένα από τα χαμηλότερα budget στην κατηγορία, όπως γνωρίζουμε, άρα τα εύσημα μπορούν να αποδοθούν στον Κατσουρανη και στον Οφρυδοπουλο. Στις Ακαδημίες γίνεται εξαιρετική δουλειά, που αναγνωρίζεται από όλους. Θα ήταν άδικο να μην αναγνωριστεί η μεγάλη προσπάθεια του Πάρη Γεωργακόπουλου να κρατάει Διοικητικά τις ισορροπίες. Κάποιοι όμως, θέλουν με κάθε κόστος να καταστρέψουν αυτήν την σοβαρή προσπάθεια, που όλη η Ελλάδα ασχολείται και προβάλει την ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ, ως πρότυπο.

Τα πρώτα μαύρα σύννεφα εμφανίστηκαν, με αφορμή μια προσωπική κόντρα. Μια κόντρα, κυριολεκτικά αδιάφορη, για τον λαό της ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ. Παρόλα αυτά, κάποιοι επέλεξαν ως πεδίο μάχης την ομάδα. Κατευθυνόμενα δημοσιεύματα και κουβέντες καφενείου στους δρόμους, για να ικανοποιηθεί, το εγώ του καθενός. Την ομάδα, κύριοι, δεν την αφορούν, οι εγωισμοί σας. Η ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ, είναι πάνω από εσάς. Εσείς, κατά δήλωση σας, μπήκατε να συνεισφέρετε αλλά στην πορεία, το ξεχάσατε.

Οι ευθύνες των μετόχων για το μέλλον, είναι τεράστιες. Προσπερνάμε, την φαιδρή δικαιολογία περί αναδιάρθρωσης. Είμαστε τέλος Ιουνίου και η ακινησία σε όλους τους τομείς, είναι πρωτοφανής. Είναι γελοίο να μην μπορεί να καλυφτεί μια τρύπα 150.000 ευρώ και η Α.Μ.Κ. να έχει μείνει μετέωρη. Είναι απόλυτη ξευτίλα, 20 από τους πιο επιφανείς επιχειρηματίες της πόλης, να μην διαθέτουν 7 χιλιάδες ευρώ έκαστος στην ομάδα και να εξασφαλίζουν ότι η ομάδα είναι πεντακάθαρη, για την επομένη χρονιά. Είναι αστείο μια Α.Μ.Κ. να διαρκεί μήνες ολόκληρους, όταν επιχειρηματικά αποδεκτό, είναι οι τρεις με πέντε ημέρες. Και είναι πρωτάκουστο, να περιμένει ο ένας να βάλει χρήματα, για να βάλει ο επόμενος. Αυτά τα κάνουν τα παιδάκια, στις πλατειές. Ξέρουμε, ότι φέτος η χρονιά θα είχε τιναχτεί στον αέρα, εάν δεν υπήρχαν 2 οικονομικοί εγγυητές της προσπάθειας και το αναγνωρίζουμε. Λυπούμαστε, που κάποιοι μπήκαν στην Συμμαχία μόνο για αυτοπροβολή και διαφήμιση των δραστηριοτήτων τους, με σκοπό να αυξήσουν τα έσοδα των επιχειρήσεων τους και μόνο.

Ο κόσμος της ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ, θα τους μάθει σύντομα με τα ονόματα τους. Τα ποντίκια πηδούν πρώτα, από το καράβι. Όποιος νομίζει ότι η εύκολη λύση είναι να πηδήσει από το καράβι, αφού έκανε την φιγούρα του και εξασφάλισε την διαφήμιση του, να έχει στο μυαλό του ότι ο λαός της ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ, δεν ξεχνά ποτέ!!! Στην ίδια πόλη ζούμε, άλλωστε…

Κύριοι, οι ευθύνες σας από την στιγμή που αναλάβατε, σας είναι γνωστές. Δεν αναφερόμαστε σε βαρύγδουπες δηλώσεις περί ανακατασκευής της Αγυιάς, ούτε σε προπονητικά κέντρα που εξαγγείλατε, επωνύμως. Για το καλό της ομάδας, θα τα αφήσουμε στην άκρη για να κριθείτε μελλοντικά και για αυτά. Στην παρούσα φάση, προέχει η εξασφάλιση της σταθερότητας. Εσείς μιλήσατε για 5ετες πλάνο. Επενδύετε για 5 χρόνια, για να καταστεί η ομάδα οικονομικά αυτοδύναμη. Μπαίνουμε στον τρίτο χρόνο, για όσους το ξέχασαν, τεχνηέντως.

Είμαστε συγκρατημένα αισιόδοξοι ότι στην Γ.Σ. θα επικρατήσει η αγάπη για την ομάδα και όχι υστερόβουλη λογική. Τεράστια ευκαιρία, ώστε οι κακές γλώσσες και οι κακεντρεχείς, να αποστομωθούν, μια και καλή. Κύριοι Μέτοχοι, έφτασε η ώρα να δικαιώσετε τους αγνούς φιλάθλους και την Πάτρα που σας στήριξε και να στείλετε στον Καιάδα, αυτούς που σας χαρακτηρίζουν ως μπακάληδες. Έφτασε η ώρα της αλήθειας, για όλους!!

Η Ερασιτεχνική ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ για άλλη μια χρονιά δικαίωσε τις φωνές, που της καταλογίζουν πλήρη ανικανότητα. Δεν μπορεί ούτε το τμήμα μπάσκετ να ανεβάσει από το Τοπικό τόσα χρόνια, σε μια Εθνική Κατηγορία, έχοντας απέναντι της γειτονιές και χωριά. Είναι τόσο λίγη, που στις μεγάλες επιτυχίες των τμημάτων Πυγμαχίας, απαξιεί να βγάλει μια ευχαριστήρια ανακοίνωση, που στην τελική διαφημίζουν τον Σύλλογο, που θεωρητικά υπηρετούν!!!

Το αυτό ισχύει και για το τμήμα Στίβου, ενίοτε. Τα παιδιά που αθλούνται και διακρίνονται με τα χρώματα του Συλλόγου, νιώθουν εγκαταλελειμμένα. Ευτυχώς, που οι προπονητές όλων των τμημάτων, προσπαθούν να καλύψουν την ανύπαρκτη Διοίκηση με την δουλειά τους. Κύριοι, αφού δεν μπορείτε, αδειάστε την καρέκλα που με τόσο πάθος κρατάτε. Απευθυνθείτε σε ανθρώπους που έχουν διάθεση να βοηθήσουν, να βγούμε από το τέλμα. Είναι έξυπνο να καταλαβαίνει ο καθένας, μέχρι που μπορεί να προσφέρει και όχι να φαντασιώνεται. Ελπίζουμε, σε ανανέωση προσώπων και Ιδεών, με σύγχρονο marketing. Θεωρούμε, ότι ο κύκλος σας έχει κλείσει προ πολλού. Ένας κύκλος που θα μείνει στην μνήμη, να υπενθυμίζει στον κόσμο της Πάτρας, τα οικτρά σφάλματα, που διαπράξατε!!!
Όσον αφορά το τμήμα του βόλεϊ, αναμένουμε η ομάδα μας, να συμμετέχει κανονικά στην Α2. Με νέους αθλητές, χωρίς φαρφάρες και με σωστές διοικητικές κατευθύνσεις!

Διοίκηση και Ερασιτεχνική να δώσουν τα χέρια για το θέμα του γηπέδου καθώς είναι αδιανόητο η ομάδα μας να μην μπορεί να παίξει στην φυσική της έδρα και δεν θα δεχτούμε να συμβεί κάτι τέτοιο την φετινή χρονιά!

Υ.Γ.1 Ασπίδα της ομάδας είναι οι Οπαδοί!
Υ.Γ.2 Ο λαός της ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ δεν ξεχνάει και όσοι παίζουν με την καψούρα μας, θα μας βρούνε μπροστά τους…

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα

Advertisement

Δες ακόμη…

Advertisement
Advertisement
Advertisement

More in Super league 2