fbpx
Connect with us

Γ΄ Εθνική

Ο Αντώνης Μαυρεάς μιλά για τη φετινή πρόκληση με τον Παναρκαδικό

Ο Αντώνης Μαυρεάς μιλά για τη φετινή πρόκληση με τον Παναρκαδικό
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ στον Φώτη Αλεξόπουλο.

Στο Καλοκαίρι που πρόσφατα πέρασε αποδείχθηκε «δύσκολο» για τον Παναρκαδικό και τους ανθρώπους που τον «υπηρετούν». Μια περίοδο δύσκολη η οποία ξεκίνησε από την περασμένη Άνοιξη στην οποία ο Αστέρας εξέφρασε την επιθυμία να ολοκληρωθεί η όποια συνεργασία με τον Παναρκαδικό, συνεχίστηκε με την περίοδο διοικητικής αβεβαιότητας που έφερε πολύ κοντά το «τριφύλλι» από την αποχώρηση από το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας και συνεχίζεται υπό λίγο καλύτερες βέβαια συνθήκες με την δύσκολη σεζόν που έρχεται για τον Παναρκαδικό στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, με μια ομάδα που δεν χαρακτηρίζεται περισσότερο ανταγωνιστική σε σχέση με τα 3-4 τελευταία χρόνια.

Από τους ανθρώπους που μπήκαν μπροστάριδες σ’ αυτή τη δύσκολη σεζόν στο πλευρό της νέας διοίκησης του Παναρκαδικού, είναι και ο προπονητής της ομάδας Αντώνης Μαυρέας ο οποίος παρά τα όχι και ιδανικότερα αγωνιστικά και οικονομικά δεδομένα στην ομάδα, δέχθηκε το Καλοκαίρι να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των «πρασίνων» οδηγώντας την στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Η προετοιμασία τυπικά φτάνει στην τελική της ευθεία εν’ όψει της πρεμιέρας της Κυριακής στο Κρανίδι με την ΑΕ Ερμιονίδας, το πρωτάθλημα ξεκινάει και το «Κ.Ε.» με τον Φώτη Αλεξόπουλο, κατάφεραν να βρεθούν με τον κόουτς του Παναρκαδικού, πραγματοποιώντας μια ενδιαφέρουσα κουβέντα για τις αγωνιστικές και όχι μόνο προκλήσεις της σεζόν 2018-19. Τα όσα δήλωσε ο κ. Μαυρέας κρίνονται ιδιαίτερα ενδιαφέρονται και αξίζει τον κόπο να διαβάσει κανείς.

 

«Λατρεύω τον Παναρκαδικό και γι’ αυτό είμαι εδώ…»

 

Επιστρέφετε στην Τρίπολη μετά από μερικά χρόνια και πάλι για λογαριασμό του Παναρκαδικού. Πιο δύσκολη αυτή τη φορά η αποστολή σας;

Πιο δύσκολη δεν θα το έλεγα. Απλά άργησε πιστεύω η ομάδα να ξεκινήσει προετοιμασία, να οργανωθεί, αφού είχε φτάσει στα πρόθυρα πολύ δύσκολων διοικητικών αποφάσεων. Να κατέβει, να μην κατέβει… Η αλήθεια είναι ότι είχε μια επαφή με τους ανθρώπους από την αρχή με τη διοίκηση και συγκεκριμένα με τον κ. Βασίλη Κωστόπουλο, αλλά ο χρόνος και πάλι δεν ήταν αρκετός γιατί όλες οι ομάδες είχαν ξεκινήσει. Τα πράγματα ήταν εξίσου δύσκολα όπως τότε, αλλά σιγά-σιγά θεωρώ ότι βάλαμε κάποια πράγματα σε μια τάξη και είμαστε σε μια σχετικά καλύτερη κατάσταση.

Αλήθεια τι κίνητρο είχατε για να αναλάβετε αυτό το Καλοκαίρι την τεχνική ηγεσία του Παναρκαδικού;

Το μόνο κίνητρο που υπήρχε τη συγκεκριμένη στιγμή είναι ένα, γιατί πραγματικά και δεν είναι υπερβολή αυτό που θα πω, πέρασα πάρα πολύ καλά αυτούς τους περίπου 17 μήνες στον Παναρκαδικό πριν 4 χρόνια και να ξέρετε ότι λατρεύω αυτή την ομάδα. Φυσικά οι συνθήκες που δουλεύει αυτή η ομάδα και η εκτίμηση κάποιων ανθρώπων με τον τρόπο που με προσέγγισαν αλλά και με την γνωριμία που είχα, γιατί κάποια μέλη βρίσκονταν και στην περασμένη διοίκηση.

Η προετοιμασία πως εξελίχθηκε για την ομάδα;

Αργήσαμε λίγο, αλλά θεωρώ ότι ηλικιακά και μόνο αυτή η ομάδα πιστεύω ότι ήθελε συγκεκριμένα πράγματα για να βρούμε τα πατήματά μας. Φυσικά την αγωνιστική ταυτότητα που πρέπει να έχουμε μέχρι την πρεμιέρα. Νομίζω ότι η ηλικία παίζει σημαντικό ρόλο σ’ έναν ποδοσφαιριστή. Φυσικά η ζωή που κάνει και πιστεύω ότι κάποια πράγματα που έστω και λίγο αργά θα φανούν. Χρειάζεται λίγο υπομονή αλλά πιστεύω ότι θα φανούν μέσα στο γήπεδο.

Σας γύρισε πίσω στον αγωνιστικό προγραμματισμό η ατυχία με τους δύο σοβαρούς τραυματισμούς του Χρήστου Νάνου και του Δημήτρη Λυμπερόπουλου;

Κοιτάξτε, για μένα όλο αυτό ήταν ένα σοκ. Σοκ γιατί τα τελευταία 4-5 χρόνια δεν είχε σε ομάδες τέτοιου είδους τραυματισμούς. Ήρθε πρώτο ο τραυματισμός του Νάνου. Τον Νάνο δεν τον γνώριζα και δεν είχα δουλέψει μαζί του. Εκτός από έναν πραγματικά υπέροχο άνθρωπο, ένα τρομερό παιδί σαν χαρακτήρας, πιστεύω ότι είναι ένας από τους καλύτερους στόπερ στην κατηγορία και αυτό δεν υπερβολή και το γνωρίζουν πολύ καλά αρκετοί συνάδελφοί μου, αλλά και τα παιδιά.

Όσον αφορά το Δημήτρη για μένα ήταν σοκαριστικό και ειδικά σ’ ένα ματς τοπικού χαρακτήρα, χωρίς ιδιαίτερο θα έλεγα κίνητρο και πραγματικά εκνευρίστηκα πάρα πολύ γιατί πίστευα μια γιορτή για την Τρίπολη και το τοπικό ποδόσφαιρο, αλλά εξελίχθηκε σε μια «τραγωδία». Πιστέψτε με ότι στεναχωρήθηκα πολύ περισσότερο για τον τραυματισμό παρά για τον αποκλεισμό.

Οι δύο αυτές απώλειες βασικά μας έχουν κοστίσει πάρα πολύ. Όχι μόνο αγωνιστικά αλλά και ψυχολογικά, γιατί για παράδειγμα ο Νίκος είναι ένα δίδυμο με το Δημήτρη, παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. Για να επανέλθει ο Νίκος η αλήθεια είναι ότι κάποιες μέρες είχαμε ένα ζήτημα και όχι μόνο. Η ουσία είναι ότι δύο τέτοιοι τραυματισμοί μέσα σε 20 μέρες ήταν ένα σοκ και για μένα και για την ομάδα αλλά και για την αξία αυτών των παιδιών.

 

«Είμαι απόλυτα σίγουρος ότι η ομάδα θα τα καταφέρει…»

 

Η ομάδα φαίνεται να διαθέτει περιορισμένο ρόστερ με φόντο ένα απαιτητικό και μακρύ πρωτάθλημα. Να περιμένουμε κάποια άλλη μετεγγραφική ενίσχυση;

Το ρόστερ να ξέρετε ότι έχει να κάνει με τις δυνατότητες. Πιστεύω για όλες τις ομάδες έχει να κάνει με το τι διαθέτει η κάθε ομάδα. Τα πράγματα είναι πολύ απλά και πολύ εύκολα. Τα οικονομικά μεγέθη που μπορεί να χαλάσει ο Παναρκαδικός είναι περιορισμένος. Όχι μόνο όμως ο Παναρκαδικός. Στον όμιλό μας αν εξαιρέσουμε 4-5 ομάδες, θεωρώ ότι οι υπόλοιπες είμαστε με πάρα πολλά νεαρά παιδιά. Δεν θα έλεγα ότι διαθέτουμε πολύ μεγάλο «βάθος». Επειδή είναι η δουλειά μου να γνωρίζω, να βλέπω και να ενημερώνομαι για κάποια πράγματα, είμαστε πέρα από κάποιες ομάδες όπως για παράδειγμα ο Παναργειακός, η Καλαμάτα, και κάποιες άλλες, οι υπόλοιπες είμαστε στο «ίδιο καζάνι». Θεωρώ ότι εμείς έχουμε πολύ ταλέντο και εκεί χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή. Αυτό λέω και στους ποδοσφαιριστές μου. Η πραγματικότητα είναι ότι θα παίξουν σχεδόν όλα τα παιδιά. Χρειάζεται πολύ δουλειά. Χρειάζεται να πατήσουμε όλα τα μέτρα στο γήπεδο. Χρειάζεται πολύ μεγάλη διάθεση, αλλά έχουμε ταλέντο.

Τώρα από εκεί και πέρα πιστεύω ότι δεν θα πέσω έξω για κάποια παιδιά, για το γεγονός ότι μπορούν να παίξουν και στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο ή να κάνουν καριέρα και πιο πάνω.

Κόουτς πιστεύεις ότι η ομάδα θα καταφέρει να πετύχει το στόχο της παραμονής στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας;

Εγώ είμαι απόλυτα σίγουρος ότι η ομάδα θα τα καταφέρει. Ακόμη δεν γνωρίζουμε πόσοι πέφτουν ή πόσοι ανεβαίνουν αφού υπάρχει ακόμη ένα «θολό» τοπίο, αλλά πιστεύω σ’ αυτά τα παιδιά. Πιστεύω στη δουλειά που πραγματικά κάνουν. Πιστεύω στο μεγάλο Παναρκαδικό και νομίζω ότι η ομάδα δεν θα έχει κανένα πρόβλημα όσον αφορά την παραμονή, αλλά μπορεί και να παίξει κάποιον πιο σημαντικό ρόλο στο πρωτάθλημα.

Ο Αντώνης Μαυρεάς μιλά για τη φετινή πρόκληση με τον Παναρκαδικό

Η ομάδα σ’ ένα απαιτητικό παιχνίδι τις προηγούμενες ημέρες για το θεσμό του Κυπέλλου Αρκαδίας, ηττήθηκε από την ΑΕΚ Τρίπολης, με συνέπεια τον αποκλεισμό από τη συνέχεια. Αυτό σας αποσυντόνισε αγωνιστικά ή μπορεί να αποδειχθεί ωφέλιμη εξέλιξη στη συνέχεια;

Το γήπεδο που παίξαμε πρώτο απ’ όλα ήταν απαράδεκτο. Σ’ αυτό το γήπεδο πιστεύω ότι δεν πρέπει να παίζουν ότι τοπικό πρωτάθλημα. Είναι ένα γήπεδο το οποίο πρέπει να κριθεί πολύ γρήγορα ακατάλληλο. Θα υπάρξουν πολλοί τραυματισμοί! Το λέω γιατί έχει να κάνει με την Υγεία των παιδιών πρώτα απ’ όλα. Δεύτερον, ο τραυματισμός του Δημήτρη Λυμπερόπουλου, έσβησε τα πάντα. Δεν είδα, δεν άκουσα, δεν ξέρω πόσο ήρθαμε και τίποτα άλλο παρά πέρα. Γνώριζα ότι η ΑΕΚ Τρίπολης έχει 4-5 παιδιά πολύ αξιόλογους ποδοσφαιριστές, αλλά η ουσία ήταν εξ’ αρχής να μην υπάρξει τραυματισμός. Για εμάς το Κύπελλο και πιστέψτε με γιατί είχε μιλήσει με τον κ. Κωστόπουλο, όχι ότι δεν μας ενδιέφερε, αλλά περίμενα ότι μπορούμε να περάσουμε στη συνέχεια του θεσμού. Όμως ο τραυματισμός, οι συνθήκες που παίξαμε και κάποιοι άλλοι λόγοι με έκαναν να το ξεχάσω πολύ γρήγορα. Η αλήθεια είναι ότι μας χτύπησε και το καμπανάκι, γιατί είχαμε πριν παίξει τέσσερα φιλικά και είχα μείνει πραγματικά έκπληκτος από την προσπάθεια των παιδιών. Δεν είχαμε χάσει ματς, αλλά σε συνθήκες καλές με ομάδες που έχουμε απέναντί μας. Νομίζω ότι σε κάποια πράγματα είχαμε μια παραπληροφόρηση θα έλεγα. Σε κάποια πράγματα είχαμε κάποια κενά. Τα είδαμε αλλά οι συνθήκες, ο τραυματισμός και όλα αυτά μας απέφεραν τόσο θετικά όσο και αρνητικά στοιχεία, που πιστεύω όμως ότι στη συνέχεια θα είναι χρήσιμα.

 

«Βασικός μου στόχος να ξαναγυρίσει ο κόσμος δίπλα στον Παναρκαδικό…»

 

Στην προηγούμενη θητεία σας στον Παναρκαδικό, είναι αλήθεια ότι συνεργαστήκατε με επιτυχία και αναδείξατε κάποιους νεαρούς ποδοσφαιριστές. Να αναμένουμε κάτι ανάλογο και αυτή τη φορά;

Σε μια ερώτησή σας νωρίτερα είπα ότι αυτή η ομάδα έχει πολύ ταλέντο. Δεν θα ήθελα βέβαια να πω κάποια ονόματα γιατί ξέρετε, πολλές φορές ακούει ένα παιδί το όνομά του κάπου και αποπροσανατολίζεται από τον ουσιαστικό του σκοπό και στόχο. Επειδή έπαιξα περίπου 18 χρόνια επαγγελματικό ποδόσφαιρο, οι παραστάσεις μου είναι πάρα πολλές και θα έλεγα ότι και τώρα με τον μεγάλο ΠΑΟΚ βλέπω πάρα πολλά παιδιά στην Πελοπόννησο, πιστεύω ότι πάρα πολλά παιδιά έχουν θέση στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Προσέξτε όμως, τι εννοώ έχουν θέση… Αν δεν δουλέψουν και μείνουν σ’ αυτό που βλέπουμε αυτή τη στιγμή, θεωρώ ότι δεν κάνουν τίποτα. Χρειάζεται πολύ μεγάλη προσπάθεια και ένας «μαραθώνιος» για τα παιδιά αυτά που είναι κάμποσα στον τοπικό χώρο, που αν δουλέψουν πιστεύω ότι δεν έχουν ζηλέψουν τίποτα παραπάνω από αυτούς τους επαγγελματίες που παίζουν στον Αστέρα, τον ΠΑΟΚ ή οπουδήποτε αλλού. Έχει πολύ ταλέντο η ομάδα, αλλά χρειάζεται και πολύ σκληρή δουλειά.

Κόουτς πιστεύετε ότι ο κόσμος θα σταθεί στο πλευρό του Παναρκαδικού φέτος; Τι μήνυμα θα του στέλνατε;

Θα σας πω κάτι. Να ξέρετε ότι ο πρώτος στόχος μου, όπως τότε που ήμουν εδώ πριν τέσσερα χρόνια, είναι αυτός! Να ξαναγυρίσει πάλι ο κόσμος στον Παναρκαδικό! Όταν και τότε καταφέραμε να φέρουμε τον κόσμο κοντά στην ομάδα με την φιλότιμη προσπάθεια όλων μας και τη σκληρή δουλειά των παιδιών. Πιστέψτε με δεν έκανα κάτι μόνος μου τότε. Κάναμε κάποιοι άνθρωποι, οι ποδοσφαιριστές που είχαν την ευκαιρία να γνωρίσω ήταν πολύ αξιόλογα και εξαιρετικά παιδιά και οφείλω να τους πω με την ευκαιρία ένα μεγάλο ευχαριστώ!

Θέλουμε λοιπόν ο κόσμος να έρθει και να δει ότι γίνεται κάτι πολύ αξιόλογο και πιστεύω ότι αν γυρίσει ο κόσμος και υπάρχει μια ικανοποιητική προσέλευση στο γήπεδο, θα είναι το δεύτερο μεγάλο μας «στοίχημα». Να παίρνουμε δηλαδή τις νίκες, να έρχεται ο κόσμος στο γήπεδο και από εκεί και πέρα θα είναι πολύ πιο εύκολα τα πράγματα για μένα!

Ο Αντώνης Μαυρεάς μιλά για τη φετινή πρόκληση με τον Παναρκαδικό

Θα θέλαμε το σχόλιό σας για τους ανθρώπους της διοίκησης του Παναρκαδικού…

Οι άνθρωποι της διοίκησης του Παναρκαδικού δεν υπάρχει αμφιβολία ότι με προσέγγισαν σαν να με ήξεραν χρόνια. Τον κ. Κωστόπουλο δεν τον γνώριζα όπως και άλλα μέλη της διοίκησης πλήν κάποιων ανθρώπων όπως τον κ. Τζανή και τον κ. Μουλόπουλο που ήταν στην περασμένη διοίκηση και είχαμε συνεργαστεί. Αλλά και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης που γνώρισα, όπως οι κ.κ. Σωτηρόπουλο, κ. Κωστόπουλο κ.α. ήταν σαν να τους γνώριζα χρόνια. Ήταν τρομερά απλοί άνθρωποι και μου είπαν την αλήθεια, δεν μου πούλησαν «φούμαρα» και πιστεύω ότι ήταν πολύ εύκολο να συνεργαστούμε. Νομίζω ότι αυτά που σου λένε, αυτά ισχύουν και αυτό είναι πολύ σημαντικό πλέον στο ποδόσφαιρο. Ξέρετε ότι το ποδόσφαιρο έχει γεμίσει ψεύτες και ανθρώπους που τάζουν σε παιδιά όνειρα, λεφτά και μετά από 1-2 μήνες αρχίζουν οι λεγόμενες στην ποδοσφαιρική πιάτσα «μπιστολιές». Αυτοί λοιπόν οι άνθρωποι στον Παναρκαδικό επειδή αυτή είναι μια συνέντευξη για την ομάδα του «τριφυλλιού», μίλησαν για όλα τα ζητήματα της ομάδας με ειλικρίνεια και αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό αβαντάζ για τον Παναρκαδικό φέτος.

 

«Παναρκαδικός χωρίς ακαδημίες δεν μπορεί να υπάρχει…»

 

Τι θα λέγατε επίσης στους ανθρώπους του «τριφυλλιού» για το κεφάλαιο «ακαδημίες»; Μήπως θα έπρεπε ο σύλλογος να δώσει μεγαλύτερη βαρύτητα και σ’ αυτό τον τομέα;

Πριν τέσσερα χρόνια αυτό είχε ξεκινήσει και πραγματικά εξεπλάγην όταν ήρθα εδώ πριν ενάμιση περίπου μήνα και δεν είδα παιδί, γιατί τότε άφησα εγώ σαν επικεφαλής της μεγάλης ομάδας και όλων των τμημάτων περίπου 70 παιδιά. Τώρα δεν υπάρχει παιδί. Δεν ξέρω πως έγινε αυτό. Δεν θέλω σε καμία περίπτωση να ρίξω ευθύνες ή να σχολιάσω κάτι παραπάνω, αλλά σε μια συνάντηση πουν είχαμε με τη διοίκηση στην αρχή, είπα ότι Παναρκαδικός χωρίς ακαδημίες δεν υπάρχει! Όχι μόνο Παναρκαδικός, αλλά έτσι όπως πάνε τα πράγματα στο ποδόσφαιρο, θεωρώ ότι ομάδα χωρίς υποδομή δεν υπάρχει ομάδα και πολύ σύντομα θα «σβήσει»!

Αποτελείτε μέλος της ομάδας scouting του ΠΑΟΚ στην Πελοπόννησο. Έχετε στραμμένο το βλέμμα σας και στο τοπικό ποδοσφαιρικό χώρο της Αρκαδίας, πέρα από την πρόσφατη ίδρυση του ΠΑΟΚ Τρίπολης;

Ο ΠΑΟΚ Τρίπολης για να μην μπερδευόμαστε γιατί διάβασα και άκουσα κάποια σχόλια που πραγματικά δεν μου αρέσουν και δεν είναι η αλήθεια! Ο ΠΑΟΚ Τρίπολης είναι κάτι πολύ σημαντικό έτσι όπως ακούγεται και φυσικά σαν ένα σύνολο. Είναι μια ακαδημία όπως υπάρχει στην Καλαμάτα, τον Πύργο, την Ζάκυνθο ή αλλού. Να ξέρετε ότι ο Μαυρέας και ο κάθε Μαυρέας ή ο ΠΑΟΚ δεν ενδιαφέρεται μόνο για τον ΠΑΟΚ Τρίπολης. Ενδιαφέρεται για όλα τα σωματεία της περιοχής και οπουδήποτε υπάρχει η πληροφορία ότι υπάρχει καλός νέος ποδοσφαιριστής, να ξέρετε ότι τα μάτια μας θα είναι και εκεί στραμμένα. Επειδή είχα ανέβει στην Θεσσαλονίκη για το ματς με την Τσέλσι και είχαμε μια συνάντηση με τους προϊσταμένους μου θα έλεγα όπως τον κ. Πουρλιοτόπουλο και όλο το τιμ, τα «μάτια» μας είναι στραμμένα σε οποιαδήποτε πληροφορία πέσει για ποδοσφαιριστή και όχι για το αν λέγεται ΠΑΟΚ ή κάποιο άλλο όνομα.

Ο Αντώνης Μαυρεάς μιλά για τη φετινή πρόκληση με τον Παναρκαδικό

Τελικά κόουτς, αλήθεια, τι είναι προτιμότερο πιστεύετε για έναν νεαρό ταλαντούχο ποδοσφαιριστή; Μια καλή μεταγραφή σε μια μεγαλύτερη κατηγορία ή πολλά αγωνιστικά λεπτά συμμετοχής σε ομάδα μικρότερης κατηγορίας;

Έχω μια άποψη εδώ και πολλά χρόνια την οποία εκφράζω συνέχεια γιατί το βλέπω στην πράξη. Η Κ15, Κ17 ή Κ20 οποιασδήποτε ομάδας, να ξέρετε ότι έχει περάσει μια φιλοσοφία στα παιδιά ότι είναι κάποιο παιδικό πρωτάθλημα. Δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει, αλλά οι γονείς επίσης είναι συνεχώς από πίσω και κάποια άλλα φαινόμενα τα οποία δεν συμβαδίζουν με το ποδόσφαιρο. Άποψη μου και φιλοσοφία μου είναι ένα παιδί να αγωνιστεί σε τοπικό πρωτάθλημα και σε μια καλά οργανωμένη ομάδα, να πάρει παιχνίδια, να βγει και να παίξει σ’ αυτούς τους αγωνιστικούς χώρους, να καταλάβει ποιο είναι το ποδόσφαιρο και όχι σε συνθήκες που νομίζουν ότι είμαστε μια σχολική εκδρομή ή ένα Λύκειο και σε κάτι που είναι πολύ πιο εύκολο. Εμείς στα παιδιά μας πλέον νομίζω ότι πρέπει να δώσουμε τώρα έτσι όπως είναι η κοινωνία μας δύσκολα πράγματα.

Κάτι πάρα πολύ σημαντικό επίσης που είπα για τους γονείς νωρίτερα. Μακριά οι γονείς πλέον από τα παιδιά. Είναι μάστιγα! Μακριά οι γονείς από τα παιδιά! Δεν είναι μόνο η δική μου φιλοσοφία, αλλά θεωρώ ότι όλοι οι προπονητές λέμε το ίδιο πράγμα. Μακριά οι γονείς το ξαναλέω από τα παιδιά μας. Αυτή τη στιγμή η διοίκηση εμπιστεύτηκε τον κ. Μαυρέα. Εγώ λατρεύω αυτά τα παιδιά της ομάδας, είναι συνεργάτες μου και πρέπει οι γονείς να μας έχουν εμπιστοσύνη. Αν δεν μας έχουν εμπιστοσύνη οι γονείς, ας πάρουν τα παιδιά τους και ας τα κάνουν επιστήμονες. Είναι πλέον οι γονείς στο ποδόσφαιρο η μάστιγα των τελευταίων ετών. Είναι τρομερά υπέρ-προστατευτικοί και δεν κάνουμε καλό στα παιδιά μας!

contraepithesi

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα

Advertisement

Δες ακόμη…

Advertisement
Advertisement
Advertisement

More in Γ΄ Εθνική