fbpx
Connect with us

Super league 2

Ο… Καραμανλής αντί να πάρει – επιτέλους – λεωφορεία, να σώσει ο κόσμος από κορονοϊού, φτιάχνει γήπεδο σε Πανσερραϊκό…

Ο… Καραμανλής αντί να πάρει – επιτέλους – λεωφορεία, να σώσει ο κόσμος από κορονοϊού, φτιάχνει γήπεδο σε Πανσερραϊκό…
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ

Ο μεγάλος μας,  τεράστιος  και αγαπημένος βέβαια Πανσερραικός με ενημέρωση του έκανε γνωστό για το πως θα γίνει ο εκσυγχρονισμός του δημοτικού γηπέδου Σερρών μέσω χρηματοδότησης από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.

Η ενημέρωση του Πανσερραικού:

Ο Σερραίος Υπουργός Κώστας Καραμανλής, μερίμνησε για τον εκσυγχρονισμό του δημοτικού γηπέδου Σερρών, μέσω χρηματοδότησης απο το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.

Επίσημα και ομόφωνα η οικονομική επιτροπή του Δήμου Σερρών ανακοίνωσε την χρηματοδότηση του έργου: «Επείγουσες εργασίες συντήρησης και προμήθειας υλικών για την αποκατάσταση φθορών στις κτιριακές εγκαταστάσεις του Δημοτικού Γηπέδου Σερρών».

Η χρηματοδότηση ύψους, ενός εκατομμυρίου ευρώ, προέρχεται απευθείας από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, με τον υπουργό Κώστα Καραμανλή να πράττει, οτι δεν είχε κάνει κανένας, εδώ και πολλά χρόνια, για τον εκσυγχρονισμό της φυσικής έδρας του Πανσερραϊκού και συνολικά για την αναβάθμιση όλων των χώρων του γηπέδου.

Οι προσπάθειες της νέας ΠΑΕ, με τον πρόεδρο Τάσο Καζία και τον αντιπρόεδρο Αλέξανδρο Χατζηδημητρίου, απέδωσαν καρπούς, με τον Σερραίο Υπουργό κ. Καραμανλή, να αφουγκράζεται, τα ουσιαστικά προβλήματα, που παρουσιάζει το δημοτικό γήπεδο Σερρών και να δίνει μια βιώσιμη λύση. Ο Δήμαρχος Σερραίων Αλέξανδρος Χρυσάφης, πολύτιμος αρωγός της όλης προσπάθειας, ώστε το υποβαθμισμένο σημερινό γήπεδο, να μετατραπεί σε ένα στολίδι, που θα ενσωματωθεί αρμονικά στην πόλη μας και θα το αγκαλιάσουν οι Σερραίοι πολίτες.

Η χρηματοδότηση αφορά τέσσερις τομείς

 • Επείγουσες εργασίες συντήρησης και αποκατάστασης φθορών στις κτιριακές εγκαταστάσεις του Δημοτικού Γηπέδου Σερρών: 298.240 €
 • Την προμήθεια και αντικατάσταση των λυχνιών προβολέων με φώτα LED νέας τεχνολογίας: 259.080 €
 • Την προμήθεια και την αντικατάσταση των φθαρμένων καθισμάτων και υλικών αλλά και νέων πάγκων ομάδων και τοποθέτηση πλέξι γκλας: 169.880 €
 • Την προμήθεια και την αντικατάσταση των φθαρμένων υλικών στην εξωτερική πρόσοψη του γηπέδου από βιοκλιματικά υλικά μετά την αποκατάσταση των φθορών που υπάρχουν τα τελευταία χρόνια με ένα ποσό της τάξης των 272.800 €

loading...
4 Comments

4 Comments

 1. Μαύρος Τιμωρός

  05/11/2021 at 07:44

  Ο Καζίας είναι μάγκας, και πιέζει όλους για να πετύχει το καλύτερο για τον Πανσερραικό.
  Ετοίμασε μελέτη για το γήπεδο παρ όλο που είναι δημοτικο και μαζί με τον δήμαρχο το προχώρησαν!
  Εδώ εμείς ακόμα ψαχνόμαστε για το τι θα γίνει με τον υβριδικό χλοοτάπητα!
  Με αποτέλεσμα η ομάδα να είναι χωρίς έδρα.
  Και δυστυχώς για κάποιους εμείς που φωνάζουμε, δεν ξέρουμε τι…πίνουμε,και είμαστε. ..νοσταλγοί της Δ Εθνικής και του… Γιαννάκη!!!
  Φωνάζουμε ρε σεις για να μην ξαναζήσει η Μαύρη Θύελλα όλ αυτά,που μας στέλνουν πίσω στα πέτρινα χρόνια!
  Αλήθεια Κε Γεωργούτζο, εσείς που γνωρίζετε πολλά, θα μας ενημερώσετε τι λέει το έγγραφο της διεύθυνσης προγραμματισμού – ανάπτυξης και ευρωπαϊκών θεμάτων ,και το τμήμα διαγωνισμών και συμβάσεων του Δήμου Καλαμάτας με ημερομηνία 1/10/2019 και αριθμ πρωτοκόλλου 44483 ?
  Και αν δεν μπορείτε να το βρείτε να σας βοηθήσω και λίγο…..
  Στο διαδίκτυο χτυπήστε Δήμος Καλαμάτας 19PROC005637350 και θα δείτε τι θα σας βγάλει.
  Οπότε μην προκαλείς και υβρίζεις τον κόσμο έτσι επειδή γουστάρεις εσύ.
  Απλά προς αποκατάσταση της αλήθειας.

 2. gio5

  05/11/2021 at 11:22

  Φίλε Μαύρες τιμωρε εδώ τα τσακάλια οι άρχοντες του νόμου από δημάρχους μέχρι βουλευτές είναι μόνο για τις καρέκλες και το μεροκαματο τι έχουν κάνεις όλοι τόσα χρόνια για την πόλη τον νόμο τις υποδομές της σε όλα τα επίπεδα για να κάνουν το αυτονόητο για το στάδιο;;Απολύτως τίποτα!
  Η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Πελοποννήσου έχει ένα στάδιο ερείπιο έχει ένα κλειστό με τέντα το 2021…και ένα άλλο που όταν βρέχει μπαζει..για να μην αναφέρουμε τι κατάσταση επικρατεί στα μικρότερα γηπεδακια που παίζουν στα τοπικά..!
  Όλα αυτά με την αδιαφορία και την ανέχεια των τοπικών αρχόντων που μάλλον περιμένουν κανά κορόιδο πχ Πρασσά να δώσει κανά 100χιλ για να φτιάξει τις τουαλέτες το χορτάρι τις καρέκλες γιατί αυτοί είναι άχρηστοι και ανίκανοι να διεκδικήσουν τα αυτονόητα!!

 3. Thyellara_Bermondsey

  05/11/2021 at 13:49

  gio5 συμφωνώ μαζί σου. 100% ευθύνη του δήμου και των λοιπών αρχόντων.

 4. 500 CREW 1965

  05/11/2021 at 18:13

  KATHIS ME TA DIKATOY PROVLIMATA KOYRAGIO ALANIA POY THA PAEI THA GIRISI I POYT….NA H TIXI GIA OLES TIS OMADES POY TALEPOROYNTE ISVAROS MALA….ES ALONON AGAINST MODERN FOOTBALL

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Advertisement
ΛΥΔΙΑ ΕΞΗΝΤΑΒΕΛΩΝΗ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ
ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΡΟΥΝΗ
ΑΓΓΕΛΗΣ ΛΑΓΟΓΙΑΝΝΗΣ
ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ ΚΑΡΟΛΕΜΕΑΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα

Addurl.gr – Κατάλογος Επιχειρήσεων

Advertisement

Δες ακόμη…

Advertisement

More in Super league 2