
Στην κορυφή βρίσκεται ο Παλληνιακός, έστω και προσωρινά, μετά τη νίκη με 2-1 επί του Φοίβου Κρεμαστής, σε 6ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.
Το πρώτο 45λεπτο χαρακτηρίστηκε από τα πολλά λάθη και των δύο ομάδων, με τον ρυθμό του παιχνιδιού να μην είναι καλός.Στο 12′ ο Ζέλο σε μια φάση που ενδεχομένως να βρισκόταν σε θέση οφσάιντ πλάσαρε και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, κάνοντας το 1-0.
Είχε προηγηθεί σουτ του Ματσάδες που απέκρουσε ο Μιχαλάκης και τον Ζέλο να παίρνει το » ριμπάουντ ». Στο 31′ οι γηπεδούχοι διπλασίασαν τα τέρματα τους με τον Ματσάδες να υποδέχεται την σέντρα από τα δεξιά του Δημογιάννη και με προβολή έκανε το 2-0.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Φοίβος ήταν εμφανώς καλύτερος και πάταγε καλύτερα στο γήπεδο, με τον Παλληνιακό να μην είναι πρωταγωνιστής σε αυτά τα 45 λεπτά.Ωστόσο, στο 68′ οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που απείλησαν πρώτοι με τον Μπιτίλη να πιάνει ένα ωραίο δυνατό σουτ από δεξιά μέσα στην μεγάλη περιοχή , αλλά ο Μιχαλάκης εκτινάχθηκε και έδιωξε σε κόρνερ.
Ένα λεπτό αργότερα, στο 69′ ο Τζελάι περνάει ωραία τους παίκτες του Παλληνιακού και περνάει μία πάσα στον Πατσίλη που τον βγάζει τετ-α-τετ με τον Αθανασόπουλο τον οποίο και κέρδισε με πλασέ και έκανε το 2-1.Στο 77′ ο Σάμιος έχασε μεγάλη ευκαιρία για να αυξήσει την διαφορά και πάλι, αλλά μετά από πάσα του Μπιτίλη από δεξιά, έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Φοίβου.
Στο 82′ ο Κουδούνης έχασε μια ανεπανάληπτη ευκαιρία για να ισοφαρίσει σε 2-2 , με τον ίδιο να σουτάρει μετά από πάσα κεφαλιά του Πατσίλη και ο πρώτος να στέλνει την μπάλα πάνω στον πορτιέρο του Παλληνιακού.
Παλληνιακός: Αθανασόπουλος,Δημογιάννης, Αρκούδας, Γκαμάλ, Τρυφιάτης, Κούνας (71′ Δημητρίου), Ζέλο, Σάμιος, Ματσάδες, Μπιτίλης(84′ Μερκούρης), Βλάχος( 89′ Καρακώστας)
Φοίβος Κρεμαστής: Μιχαλάκης, Στελλάς, Παϊζάνος, Καραγεωργίου(81′ Κουδούνης), Τερζίου,Ορφανίδης (65′ Πατσίλης), Νικήτας (88′ Μπανουσάι), Γαργάλλης, Μπάρδης(58′ Πεταυράκης), Τζελάι, Αρφαράς
news12


Super League 2
Λεουτσάκος: “Περιμένουμε την FL, αναμένει πλέον η Δόξα…”

Πάμισος
Λίφτινγκ στο γήπεδο της Μεσσήνης

Super League 2
Γλυτώνουν (!) τα μισά λεφτά οι νέες ΠΑΕ…
Πρόσφατα άρθρα
- Λεουτσάκος: “Περιμένουμε την FL, αναμένει πλέον η Δόξα…”
- Η συγκλονιστική αποκάλυψη της Μπεκατώρου για σεξουαλική κακοποίηση από παράγοντα (+video)
- Οριστικό: Ανοίγει την Δευτέρα η αγορά…
- Λίφτινγκ στο γήπεδο της Μεσσήνης
- Γλυτώνουν (!) τα μισά λεφτά οι νέες ΠΑΕ…
- Ρωμαϊκό» 2.50 και ειδικά… αιωνίων μας στέλνουν ταμείο

Δες ακόμη…
-
Lifestyle
/ 1 εβδομάδα agoΓεωργούντζος: “Να βάζουν χέρι και στον Σαββίδη οι Ράδιο Αρβύλα” (video)
Καλωσόρισε την τηλεοπτική επιστροφή των “Ράδιο Αρβύλα” ο Σωτήρης Γεωργούντζος, ο οποίος όμως τους...
By NikosPost -
Βίντεο
/ 2 εβδομάδες agoΓεωργούντζος: “Λυπάμαι για τους ρεπόρτερ της ΑΕΚ, αλλά και του ΠΑΟΚ…” (video)
“Δρυμί κατηγορώ” του αγανακτισμένου Σωτήρη Γεωργούντζου, μετά την συντριβή της ΑΕΚ από τον Ολυμπιακό...
By sportstonoto -
Lifestyle
/ 2 εβδομάδες agoΓεωργούντζος: “Το 2021 θα είναι η χρονιά της Μαύρης Θύελλας”! (video)
Το μήνυμα και βέβαια οι ευχές του Σωτήρη Γεωργούντζου για την Πρωτοχρονιά και το...
By NikosPost -
Βίντεο
/ 4 εβδομάδες agoΓεωργούντζος σε Novasports για ΠΑΟΚ – ΠΑΟ… Γκαρσία & άλλα: “Ιβάν πάρε προπονητή”! (video)
Φοβερός Σωτήρης Γεωργούντζος μίλησε στο NOVAsports και στα “Πουλέν Live” του Novasports στο ντέρμπι...
By sportstonoto -
Βίντεο
/ 4 εβδομάδες agoΓεωργούντζος: “Επιστρέφει ο Σταθόπουλος, για τα μπάζα (!) ΑΕΚ & ΠΑΟΚ, κινδυνεύει η Βέροια…” (+video)
Απολαυστικός και με αποκαλύψεις, ο Σωτήρης Γεωργούντζος, στο κεντρικό δελτίο Ειδήσεων του Best TV,...

