fbpx
Ακολουθήστε μας

Α΄ Μεσσηνίας

Η απάντησή του Κώστα Στυλιανόπουλου στον Τέλλο Άγρα…

Η απάντησή του Κώστα Στυλιανόπουλου στον Τέλλο Άγρα…

Ο Κώστας Στυλιανόπουλος, πάντως δεν άφησε αναπάντητη την ανακοίνωση του Τέλου Άγρα στην οποία γινόταν αναφορά στο όνομά του και την διακοπή της συνεργασία τους και σε δική του μακροσκελή ανακοίνωση αναφέρει:

Η ασέβεια κ η αχαριστία δυστυχώς είναι λέξεις που χαρακτηρίζουν κάποιους στις μέρες μας …..
Και αυτοί όμως χρειάζονται γιατί μας κάνουν καλύτερους !

Ευχαριστώ τον Κύριο Γκιώνη Θανάση που μου έδωσε την ευκαιρία να απαντήσω γιατί δεν είχα σκοπό να τραβήξω τα άκρα σε καμιά περίπτωση.

Ναι είμαι αχάριστος γιατί ο κύριος Γκιώνης μου έδωσε την ευκαιρία να αναδειχτώ στο ποδόσφαιρο και να γίνω ο προπονητής που πάντα ονειρευόμουν.

Επίσης είμαι αχάριστος γιατί πληρώθηκα τα χρήματα που είχαμε συμφωνήσει με τον τρόπο που είχαμε συμφωνήσει. Χωρίς όμως να αναφέρει ότι εγώ πήγα στους Γαργαλιάνους συνολικά 30 φορές παραπάνω από αυτές που είχαμε συμφωνήσει. Επίσης ξέχασε να αναφέρει ότι πριν φύγω από την ομάδα μου όφειλε για δελτία που πήρα για λογαριασμό της ομάδας και ελευθέρας 140€  από το καλοκαίρι, 40 ευρώ σε μεταφορικά για παίχτες που δεν είχαν να μετακινηθούν και τα πλήρωνα εγώ γιατί δεν υπήρχε στο γήπεδο κανένας άλλος έκτος από μένα και το συνεργάτη μου τον ΝίκοΤσεκερη. Και 150€ βενζίνες. Και του επέστρεψα 20 € για την διαφορά που έμεινε έως το τέλος του πρωταθλήματος ( 5-5 έως 19 -5 )

Επίσης είμαι αχάριστος γιατί είμαι τόσο κακός προπονητής που με τα ίδια χρήματα με τα οποία έριξε την Ένωση Γαργαλιάνων πέρυσι από την Α1 τοπική κατηγορία, φέτος η ομάδα είναι σε όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος στις θέσεις 5-7 και με κράτησε τόσο πολύ στην ομάδα για να μου δώσει κι άλλες ευκαιρίες και να αποκτήσω και λίγη εμπειρία.

Είμαι αχάριστος γιατί τον Δεκέμβριο με την σύμφωνη γνώμη μου έφυγαν 5 ποδοσφαιριστές και εγώ στην θέση τους ζήτησα και πήρα 30 (μια μεταγραφή ) και έτσι έμεινε η ομάδα κατηγορία.

Επίσης γιατί κράτησε αυστηρά τον εσωτερικό κανονισμό της ομάδας και σε παραβάσεις που είχαν συμφωνηθεί και ενώ είχαμε συμφωνήσει τα χρήματα να δίνονται σαν μπόνους χωρίς να με ρωτά, από κάποιους τα κρατούσε και σε κάποιους όχι, βοηθώντας εμένα και τον συνεργάτη μου έτσι να είμαστε δίκαιοι και να κρατάμε ισορροπίες.

Είμαι αχάριστος γιατί μετά από δυο μήνες έδιωξε τον γυμναστή της ομάδας γιατί δεν είχε χρήματα να τον πληρώσει όπως μου έλεγε, και μου έκανε έτσι την δουλειά μου πιο εύκολη.

Είμαι αχάριστος γιατί αυτός ο έμπειρος παράγοντας μου έμαθε πως πρώτα στις ομάδες παίρνουν μπουφάν για την αποστολή και ποτέ αντιανεμικά και φόρμες και παπούτσια  για την προπόνηση.

Είμαι αχάριστος γιατί από αυτόν έμαθα πως οι σοβαροί παράγοντες ένα ποδοσφαιριστή που ο προπονητής του βάζει πρόστιμο αυτοί δεν του το κρατάνε και μετά του δίνουν και πριμ και έτσι βοηθούν στην πειθαρχεία της ομάδας.

Είμαι αχάριστος γιατί στην ομάδα του Άγρα αυτή την χρονιά υπήρχε καλό κλίμα  στα αποδυτήρια, στις προπονήσεις οι παίχτες περνούσαν καλά, οι αντίπαλοι δεν έτρωγαν ξύλο όπως στην ένωση και κανείς δεν δημιούργησε πρόβλημα σε κανέναν, αντίπαλο, παίχτη, διαιτητή η παράγοντα άλλης ομάδας, σε αντίθεση με την ομάδα που αντιπροσώπευε πέρυσι  ( βλέπε παιχνίδι ένωση Γαργαλιανων – ολυμπιακός ανάληψης) και δεν το εκτίμησα αυτό.

Είμαι αχάριστος γιατί όλη την χρονιά ήταν δίπλα σε εμένα και τον συνεργάτη μου και μας έλυνε όλα τα προβλήματα ( δεν υπήρχε ζεστό νερό για μπάνιο έως αρχές Δεκεμβρίου, δεν υπήρχε φωτισμός στο γήπεδο για προπόνηση και κάποιες φορές έβαζαν γονείς το αυτοκίνητο για να βλέπουμε, σε κάθε αποστολή υπήρχε πούλμαν και μετέφερε τους παίχτες και όταν παίζαμε σε γήπεδο με χορτάρι δεν είχαν τα παιδιά παπούτσια να φορέσουν.

Ξέχασα να αναφέρω ότι ο κύριος Γκιώνης εκτός από μεγάλος παράγοντας είναι και μεγάλος προπονητής. Προσπάθησε να με βοηθήσει το καλοκαίρι να πάρω ποδοσφαιριστή στην ομάδα, από την Αθήνα ( χωρίς να έρχεται για προπόνηση) και δυστυχώς εγώ ο άπειρος δεν ήθελα. Επίσης εν άγνοια μου το Δεκέμβριο είχε κλείσει σχεδόν ποδοσφαιριστή χωρίς να μπει στον κόπο να με ενημερώσει και εγώ αρνήθηκα ο χαζός. Επίσης γνωρίζει το ποδόσφαιρο πάρα πολύ καλά και θέλει να έχει γνώμη σε όλα. Και εγώ είμαι ασεβής γιατί έκανα το δικό μου.

Είμαι ασεβής γιατί την Κυριακή 5-5 μετά από το παιχνίδι με τον εθνικό Μελιγαλα παραιτήθηκα και υπάρχουν μάρτυρες γι αυτό, γιατί  όταν μου ζήτησαν εξηγήσεις γιατί η ομάδα τα τελευταία παιχνίδια δεν έχει καλό πρόσωπο και οι παίχτες είναι αδιάφοροι και δεν έπρεπε να τους έχουν πληρώσει, διαφώνησα και τους είπα γιατί αυτό μπορούμε  ( παίζοντας αυτά τα παιχνίδια με μόνο 4 παίχτες που έχουν παίξει Α  τοπικό καιχρησιμοποιούντα 6 παιδιά ηλικίας 14 και δεκαπέντε ετών) και ότι οι μόνοι υπεύθυνοι είναι αυτοί που απέχουν από την ομάδα και δεν έχουν κάνει κάτι και για τρεις άλλους βασικούς ποδοσφαιριστές που έφυγαν δεν τους άρεσε. Και ο αδελφός του Ηλίας, μεγάλος παράγοντας και αυτός με εμπειρίες από τα γήπεδα για πολλά χρόνια σε μεγάλες κατηγορίες,   με κατηγόρησε  ότι χρησιμοποίησα ποδοσφαιριστή  σαν μπακ αριστερό και όχι σαν επιθετικό όπως θα έπρεπε. ( με το έμπειρο μάτι του) . Τότε έγινα ασεβής και τους είπα ότι φεύγω και να κατεβάσουν αυτοί την ομάδα.

Η αλήθεια είναι ότι μπορώ να γράψω και πολλά άλλα γιατί έχω την κακή συνήθεια και κρατώ σημειώσεις. Αλλά επιφυλάσσομαι. 

Ίσως και λόγοι που αφορούν το τέλος του πρωταθλήματος??????

Η ασέβεια κ η αχαριστία δυστυχώς είναι λέξεις που χαρακτηρίζουν κάποιους στις μέρες μας ….. συγγνώμη  που είμαι ασεβής και αχάριστος

Υ.Γ. Η ομάδα του Τέλλου Άγρα όπως και πολλές άλλες ομάδες έχει  μεγάλη ιστορία και είναι τιμή για κάποιον να είναι εκεί σε οποιοδήποτε πόστο. Όλοι είναι περαστικό από τις ομάδες. Εγώ προσπάθησα με την συμπεριφορά μου να την τιμήσω και συγγνώμη που έκανα το τρομερό σε βάρος της ομάδας να βάλω αριστερό μπακ ένα μεγάλο επιθετικό που παρεμπιπτόντως στην προηγούμενη ομάδα του έπαιζε αριστερό μπακ.”

Σχολιάστε εδώ

Αφήστε το σχόλιο σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Δες ακόμη…

Advertisement
Advertisement

More in Α΄ Μεσσηνίας