fbpx
Connect with us

Super league 2

Ο Σίτσας απαντά στους Σακαφλιάδες! Ο χαμός στα Τρίκαλα…

Ο Σίτσας απαντά στους Σακαφλιάδες! Ο χαμός στα Τρίκαλα…

Ο πρώην υπεύθυνος της Κ18 του ΑΟ Τρίκαλα, Δημήτρης Σίτσας, απάντησε με επιστολή του στις κατηγορίες των οργανωμένων ως προς το πρόσωπό του.

“Με τα λύπης μου διαβάζω αναφορές στο όνομα μου από δημοσιεύματα στον χώρο του αθλητισμού και ιδιαίτερα από την περιοχή των Τρικάλων για την επικείμενη συνεργασία που είχα με τον ΑΟ Τρίκαλα και που ολοκληρώθηκε εδώ και αρκετό καιρό και τώρα βγαίνουν στην επιφάνεια ασαφείς και χωρίς υπόσταση υπαινιγμούς για την λειτουργία της Κ18 και που αναρωτιέμαι σαν σκοπό έχουν να κτυπησουν την ίδια την λειτουργία της ομάδας και τον τεχνικό διευθυντή η τον πρόεδρο της ομάδας.
Αξιότιμοι οποδοι της ομάδας των Τρικάλων θα πρέπει να έχετε κοντή μνήμη και να έχετε ξεχάσει ότι ακριβώς πριν ένα χρόνο και κάτι ήμουν στην θέση του προπονητή της ομάδας σας και με την ίδια λογική της καλής συνεργασίας που είχαμε συνεχίστηκε από την θέση του τεχνικού διευθυντή της Ακαδημίας που σαν σκοπό είχε την αξιοποίηση των ταλέντων της περιοχής και την ένταξη τους στον ΑΟ Τρίκαλα γεγονός που δεν μπορούσε ποτέ να γίνει με τα προβληματα που είχε αυτή η ομάδα και με τα κατάλοιπα των παλιων εποχών που δημιούργησαν αναξιοπιστία στον σύλλογο.
Μόνο με προσωπικές επεμβάσεις και χωρίς εργαλεία (μπάτζετ, υλικοτεχνική βοήθεια, συνεργασία τοπικών ακαδημιών) έγινε ένα σύνολο παιδιών 16 ατόμων που ούτε δεκαοκταδα δεν μπορούσαμε να συμπληρώσουμε.
Παρά τα προβλήματα και τις επιταγές της διοίκησης για μηνιαία εισφορά με προσωπικές πρωτοβουλίες και με προσωπικές χορηγίες τρικαλινων επιχειρηματιων και τους ευχαρίστησα δημόσια γιαυτό εκτός της πρώτης εισφοράς των 20 ευρώ των γονέων δεν ξαναπληρωσαν ποτέ τα παιδιά οπότε δεν θέλω ψευδείς χαρακτηρισμους και τον Δεκέμβριο που ήρθαν στην ομάδα πάλι με προσωπικές πρωτοβουλίες κάποια στελέχη τους ζητήθηκε μόνο να πληρώσουν τον ρουχισμό γιατι ήταν κάτι το έξτρα στην προκειμένη φάση αλλά και πάλι με προσωπικές ενέργειες καλύφθηκε χωρίς να πληρώσουν. Τώρα όσον αφορά αν πήγαμε 8 η 10 άτομα στην Βέροια αυτό δεν μπορεί ο τεχνικός διευθυντής να πάρει από το χέρι τον κάθε παίκτη και να τον φέρει στον αγώνα ούτε μπορεί ο καθένας να κρίνει πως θα διαχειριστεί μια ειδική κατάσταση ο εκάστοτε προπονητής και ο τεχνικός διευθυντής. (τουλάχιστον στο κομμάτι της διαχείρισης υλικού και της προπονητικής και αν ένας παίκτης μπορεί να παίξει αν είναι τραυματίας η όχι μπορώ να κρίνω καλύτερα από τους κατηγορούντες νομίζω αυτό το έχω κερδίσει και με την πορεία μου την προπονητικη αλλά και με την επίδειξη των προπονητικων μου πτυχίων). Και απορώ μήπως αυτός είναι και ένας λόγος της επίθεσης αυτής επειδη ίσως απεπεμψα προπονητικά ένα μέλος σας αλλά όπως και να έχει νομίζω ότι δεν μπορώ να δέχομαι τέτοια αλόγιστη επίθεση χωρίς να είμαι εκεί (γιατί μπορούσατε όλο το διάστημα που ήμουν εκεί από τον Σεπτέμβριο μέχρι τον Μάρτιο να ερχοσασταν στο γραφείο που ήμουν και να τα συζητούσαμε και παίρνατε οποιες εξηγήσεις θέλατε) και μετά από τόσο καιρό.
Χωρίς κανένα ίχνος κακής διάθεσης και με όλο το σεβασμό στον φίλαθλο κόσμο των Τρικάλων που ήταν τιμή μου που τον υπηρέτησα θα ήθελα να ευχηθώ πάντα επιτυχίες στον ΑΟ Τρίκαλα”.

1 Comment

1 Comment

  1. Κωστας Καλαμάτα,Μαύρη Θύελλα!!

    27/06/2020 at 22:24

    Ασχοληθειτε ..με τα πρόβατα . εκεί στα Τρίκαλα ,το ποδόσφαιρο είναι για πολιτισμένους ..και όχι για τσοπάνηδες.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα

Advertisement
Advertisement

Δες ακόμη…

Advertisement
Advertisement
Advertisement

More in Super league 2