fbpx
Connect with us

Super league 2

Ο Τσιμπανάκος ξεσπά: “Δεχόμαστε τρομερό πόλεμο μέσα από τον Βόλο, θα παλεύουμε όμως μέχρι τέλους…”

“Ο κύκλος έκλεισε μετά από έξι χρόνια παρουσίας μου  στον σύλλογο του Ολυμπιακού Βόλου και με πόλεμο… απεριόριστο από παντού και το χειρότερο  μέσα από  τον Βόλο και όλοι  καταλαβαίνετε τι εννοώ…”

Ο Τσιμπανάκος ξεσπά: “Δεχόμαστε τρομερό πόλεμο μέσα από τον Βόλο, θα παλεύουμε όμως μέχρι τέλους…”

Ξέσπασμα πριν λίγο του “μαχητή” των “ερυθρολεύκων” Ευριπίδη Τσιμπανάκου στο Sportstonoto.gr για τον Ολυμπιακό Βόλου.

Ο μεγαλομέτοχος λοιπόν του μεγαλύτερου συλλόγου του Βόλου, μας είπε τα εξής:

“Έξι χρόνια την ομάδα πια,  την πήραμε μία ομάδα  – σφραγίδα, χωρίς τίποτα άλλο περιουσίακο στοιχείο. Και με  χρέη από τις προηγούμενες διοικήσεις. Από το 2016 που η ομάδα μας  σταμάτησε να μετέχει στα επαγγελματικά πρωταθλήματα μπήκα μπροστά και με ανόδους σήμερα, το 2022, ο Ολυμπιακός Βόλου είναι στην Σούπερλιγκ 2 και  με μηδαμινά μάλιστα έσοδα για  δύο χρόνια, λόγω COVID”.

Και συνέχισε: “Με μεγάλες θυσίες η ομάδα μας θα δώσει τη μάχη της για την παραμονή στην κατηγορία έως το τέλος. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι θα αφήσει μια παρακαταθήκη,  ένα προπονητικό κέντρο με τρία γήπεδα φυσικού χλοοτάπητα στην εκάστοτε διοίκηση που θα αναλάβει, είτε ο επενδυτής, είτε ο Ερασιτέχνης θα είναι αυτός. Το μόνο σίγουρο είναι ότι  εγώ θα αποτελέσω  παρελθόν με την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος. Ο κύκλος έκλεισε μετά από έξι χρόνια παρουσίας μου  στον σύλλογο του Ολυμπιακού Βόλου και με πόλεμο… απεριόριστο από παντού και το χειρότερο  μέσα από  τον Βόλο και όλοι  καταλαβαίνετε τι εννοώ. Θα παλέψουμε  πάντως μέχρι το τέλος για να σωθεί η ομάδα και να το σημειώσετε παρακαλώ αυτό.  Απο τα 6 ματς που μένουν,  αν πάρουμε τα 4 έχουμε σωθεί. Εγώ πάντως θα είναι πάντα δίπλα στην ομάδα μας, ακόμη και από μακριά,  όπου και όποτε  αυτή με χρειαστεί….”, μας τόνισε  με νόημα ο Ευριπίδης Τσιμπανάκος.

Το ερώτημα είναι βέβαια τώρα η επόμενη μέρα, που θα είναι πάρα πολύ δύσκολη για αυτή την μεγάλη μας, τεράστια αυτή ελληνική επαρχιακή ομάδα. Ίδωμεν…

7 Comments

7 Comments

 1. THE FOOTBALLER

  05/04/2022 at 00:30

  Δεν θέλω να σχολιάσω υπέρ ή κατά. Ο Τσιμπανάκος πρόσφερε αλλά φέτος για διαφόρους λόγους δεν τα κατάφερε. Στην πόλη του Βόλου από ποδοσφαιρικής άποψης γίνονται περίεργα πράγματα. Υπάρχει πόλεμος αλλά και ανίερες συμμαχίες εις βάρος του Ολυμπιακού. Δεν αποδεικνύεται τίποτα αλλά όλοι το καταλαβαίνουν και το νοιώθουν. Υπάρχει κακία εναντίον αυτής της ομάδος από κάποιους κύκλους που ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ χαίρονται με την κατάντια της. Σαφώς και ο Ολυμπιακός φέτος αγωνιστικά ήταν χάλια και αν σωθεί θα μιλάμε για θαύμα μεγατόνων. Αλλά είναι γνωστή η παροιμία που έχει ξαναειπωθεί από πολλούς και στον ποδοσφαιρικό χώρο όταν μια ομάδα δεν πάει καλά: ”Ήταν στραβό το κλίμα (κακες επιλογές , ατυχή αποτελέσματα, άσχημες συγκυρίες) το έφαγε και ο ΓΑΪΔΑΡΟΣ ( εδώ αφήνω την παρένθεση άδεια….)”. Ο Ολυμπιακός φέτος αν πέσει δεν θα πέσει επειδή έχασε κάποια σίγουρα παιχνίδια, ή επειδή έχασε από την Νίκη. Η Νίκη καλά έκανε και έπαιξε για τον εαυτό της. (Κάποτε θα πρέπει να ξεπεράσουμε στην Ελλάδα κάποια πραγματα και η κάθε ομάδα πρεπει να παίζει για τον εαυτό της και την ιστορία της). Θα πέσει από τον ανηλεή πόλεμο που δέχθηκε…… Τελικά κάποιος αν θέλει μπορεί να γράψει ολόκληρη διατριβή σχετικά με τον ποδοσφαιρικό Βόλο τα τελευταία χρόνια. Και σίγουρα αν είναι ειλικρινής αυτό που θα γράψει θα γίνει bestseller…….

 2. Μπούκουρας

  05/04/2022 at 09:47

  Άμομοι εν οδω αλληλούιαααααα…

 3. THE FOOTBALLER

  05/04/2022 at 12:58

  To άμωμοι με Ω………..Το νού μας στην Ελληνική γλώσσα. Πιστεύω διατυπώθηκε λάθος εκ παραδρομής.

 4. Thyellara_Bermondsey

  05/04/2022 at 13:59

  είναι κρίμα να υπάρχει ο ΝΠΣ και ο Ολυμπιακος και η Νίκη να κοιτάνε και να μην μπορούν να ανέβουν. Ο Μπέος μας γλεντάει όλους, δυστυχώς …

 5. Μπούκουρας

  05/04/2022 at 14:48

  Υπάλληλος είμαι τον νεκρό περιποιούμαι δεν είμαι και δημοσιογράφος.

 6. GNLRS

  05/04/2022 at 15:08

  Αχιλλακος αλα καρτ.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα

Advertisement
Advertisement

Δες ακόμη…

Advertisement
Advertisement
Advertisement

More in Super league 2