
Ο Βασίλης Γεωργόπουλος ήταν για πολλά χρόνια στους πάγκους των Εθνικών ομάδων και αυτός που… έδωσε τη πρώτη κλήση στον νεαρό του ΠΑΟΚ.
Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή “Στη Σέντρα” φιλοξενήθηκε ο Βασίλης Γεωργόπουλος, με τον έμπειρο τεχνικό να μιλάει αναφορικά με τον ποδοσφαιριστή που κάνει τη διαφορά με τον ΠΑΟΚ, Γιάννη Κωνσταντέλια, τον οποίο είχε καλέσει ο ίδιος πρώτη φορά στην Εθνική Ελλάδος U16, σημειώνοντας πως ο ίδιος θα μπορούσε να αποτελέσει τον ποδοσφαιριστή που θα διαδεχθεί τον Γιώργο Κούδα.
Αρχικά ανέφερε:
“Είναι ένας ποδοσφαιριστής φαινόμενο, τον είχαμε καλέσει στην Εθνική ομάδα όταν ήταν 14 ετών και έδειξε αμέσως όλα αυτά που έχει δείξει αυτή τη στιγμή με τις απρόοπτες στιγμές στους αντιπάλους. Το δύσκολο είναι να διαχειριστεί αυτές τις προοπτικές απέναντι στους αντιπάλους, γιατί ο Γιάννης έχει ποικιλία επινοήσεων”
Εν συνεχεία πρόσθεσε για τον Γιάννη Κωνσταντέλια:
“Οι ποδοσφαιριστές που μου έκαναν τρομερή εντύπωση πριν τον Γιάννη Κωνσταντέλια ήταν ο Κώστας Φορτούνης, με τον οποίο αγωνίζονται και στην ίδια θέση. Είναι πολύ καλός στο 1 vs 1 αλλά και στο 1 vs 2, αποτελεί τον συνδετικό κρίκο στη δημιουργία του ΠΑΟΚ, είναι επιτυχία να υπάρχει αυτός ο ποδοσφαιριστής στο ελληνικό ποδόσφαιρο”
Για τα στοιχεία που του άρεσαν στον Κωνσταντέλια:
“Είδαμε τις επινοήσεις που είχε, η γρήγορη απόφαση που μπορεί να έχει στην αντίπαλη περιοχή. Αποτελεί ένα δεύτερο επιθετικό που δημιουργεί ποικιλόμορφες συνθήκες και πριν πάρει τη μπάλα ξέρει που θα τη δώσει, ενώ πλέον συμμετέχει και στην αμυντική λειτουργία της ομάδας του”
Ενώ για την κλήση του στην Εθνική:
“Είναι ένα παιδί που έρχεται και θα διεκδικήσει με ίσες πιθανότητες τη συμμετοχή του στην Εθνική. Θα τολμήσω να πω πως ο ίδιος είναι ο νέος Κούδας και θα αποτελέσει μεγάλο κεφάλαιο για το Ελληνικό ποδόσφαιρο’

1 Comment
1 Comment
Leave a Reply
Ακύρωση απάντησης
Leave a Reply

Advertisement

Advertisement
Πρόσφατα άρθρα
- Ολυμπιακός – Διομήδης Άργους 33-17 | HIGHLIGHTS
- Τελικός Κυπέλλου Α.Ε. Μάνης – Πανθουριακός: Ρεβάνς για το 2022 ζητούν οι Μανιάτες, τα θέλουν όλα φέτος οι πρωταθλητές
- Μπροστά στο κοινό του, ολοκληρώνει μια σημαντική χρονιά ο Άργης, στις 19.00 κόντρα στον ΟΦΘ
- Euroleague: Ο Ολυμπιακός πάλεψε, αλλά η Ρεάλ με 80-72 πήρε… παράταση ζωής (+ videos)
- Άρσεναλ – Παρί Σεν Ζερμέν 0-1: Οι… αγγλοκτόνοι Παριζιάνοι «βλέπουν» τελικό Champions League (+ vid)
- Στην προετοιμασία της Εθνικής Εφήβων ο Παυλόπουλος
Addurl.gr – Κατάλογος Επιχειρήσεων
Advertisement

Δες ακόμη…
-
Lifestyle
/ 2 εβδομάδες agoΦοβερός Γεωργούντζος σε Αρναούτογλου: “Η ζωή μου Μαύρη, η ψυχή μου Θύελλα”! (video)
Συγκλόνισε ο Σωτήρης Γεωργούντζος την Δευτέρα το βράδυ και στο “The 2night show” στον...
By sportstonoto -
5' λεπτά κήρυγμα
/ 2 εβδομάδες agoΣυγκλόνισε και πάλι: Ξέσπασε σε λυγμούς “στον αέρα” ο Σωτήρης μετά το γκολ της Κηφισιάς στην Καλαμάτα στο 93′!!! (video)
Χωρίς εισαγωγή και πολλά λόγια τα “5 λεπτά Κήρυγμα” με τον Σωτήρη Γεωργούντζο για...
By sportstonoto
Advertisement
Dim
27/01/2023 at 08:31
Πεσατε με τα μουτρα στο παιδι..που κατουραει θα μας πειτε? Αντε νουμερα