Αστέρας Βλαχιώτη ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας με τους Γιώργο Κορνέζο, Mιχάλη Καλλέργη, Λυμπέρη Στεργίδη, Οδυσσέα Νικολάου, Πάρη Πρίκα.
Ο Αστέρας τους καλωσορίζει στο Βλαχιώτη και τους εύχεται υγεία και κάθε ατομική και ομαδική επιτυχία.

Προφίλ Στεργίδη

Ο 33χρονος δεξιός χαφ που μπορεί να αγωνιστεί και ως επιθετικός, ξεκίνησε την καριέρα του από τον Θερμαϊκό Θέρμης το 2007 εκεί αγωνίστηκε για δύο χρόνια.

Στη συνέχεια μετακόμισε στην Πάτρα και την Παναχαϊκή από το 2009 – 2011.

Επόμενη γεωγραφική μετακόμιση ο Βόλος και η τοπική Νίκη για έναν χρόνο 2011 – 2012 ενώ η καριέρα του συνεχίζεται στην Αναγέννηση Γιαννιτσών το 2012 – 2013.

Επόμενος σταθμός το νησί των Φαιάκων και η Κέρκυρα μένει το πρώτο εξάμηνο του 2013 και τον Δεκέμβριο μετακομίζει και πάλι στην Αναγέννηση Γιαννιτσών για να κλείσει την αγωνιστική σαιζόν.

Ερχόμενη στάση για τις δύο επόμενες χρονιές 2014 -2016 και πάλι η Παναχαϊκή.

Ξεκίνημα την περίοδο 2016 -2017 στον Απόλλων Σμύρνης και στο δεύτερο μισό της περιόδου επιστροφή και πάλι στην Αχαΐα για την Παναχαϊκή την φανέλα της οποίας φοράει και το 2017 -2018.

Η χρονιά 2018 – 2019 ανοίγει την πόρτα της Κύπρου και η ¨ΑΣΙΛ Λύσης¨ ομάδα δεύτερης κατηγορίας αποτελεί τον επόμενο σταθμό του.

Το τέλος της χρονιάς τον βρίσκει στον Ναυπακτιακό Αστέρα και στη συνέχεια στη Καλαμάτα και τον Ιωνικό.

Οι μεταγραφές του Αστέρα Βλαχιώτη (+pics)
Προφίλ Κορνέζου

Ο 23χρονος Λάκωνας κεντρικός αμυντικός ξεκίνησε από τον Αστέρα Βλαχιώτη. Στη συνέχεια πήγε σε Σπάρτη, Ιωνικό, Εθνικό και τον αγόρασε η ΑΕΚ. Την αγωνιστική περίοδο 2019-20 ήταν δανεικός στον ΝΠΣ Βόλο. Και την αγωνιστική περίοδο 2020-21 δόθηκε δανεικός από την ΑΕΚ στον Αστέρα Βλαχιώτη.

Οι μεταγραφές του Αστέρα Βλαχιώτη (+pics)

Προφίλ Καλλέργη

Ο 23χρονος μέσος, Μιχάλης Καλλέργης το πρώτο μισό της αγωνιστικής περιόδου 2019-20 αγωνίστηκε με τη φανέλα του Ιωνικού και στο δεύτερο μισό με το Αιγάλεω.
Έχει αγωνιστεί στα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού Πειραιώς, στον Απόλλωνα Σμύρνης και στην Κοζάνη.

Οι μεταγραφές του Αστέρα Βλαχιώτη (+pics)

Προφίλ Νικολάου

Ο 25χρονος κεντρικός αμυντικός έχει αγωνιστεί σε Ασπρόπυργο, Κόρινθο, και Λουτράκι.

Οι μεταγραφές του Αστέρα Βλαχιώτη (+pics)
Προφίλ Πρίκα

Ο Πρίκας είναι 20 ετών και αγωνίζεται ως αριστερός οπισθοφύλακας. Έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του σε Απόλλωνα Αθ. Κ17, Πανελευσινιακό Κ20, Δόξα Μεγαλόπολης (Γ), Φωστήρα(Γ).

Οι μεταγραφές του Αστέρα Βλαχιώτη (+pics)