
Το ταξίδι της εθνικής στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας ξεκινά!
Την Κυριακή (1/9, 15:00) απέναντι στο Μαυροβούνιο για τον 6ο όμιλο, μία ημέρα μετά το εναρκτήριο τζάμπολ (31/9) της διοργάνωσης! Με σούπερ σταρ της «γαλανόλευκης» τον ΜVP του ΝΒΑ, Γιάννη Αντετοκούνμπο! Η Ελλάδα μπορεί να καυχιέται πως έχει στις τάξεις της τον πιο δημοφιλή, αναγνωρίσιμο και περιζήτητο παίκτη για μία selfie αυτής της διοργάνωσης.
Η εθνική αισθάνεται λίγο… σαν τις ΗΠΑ στην Κίνα! Είναι η ομάδα που στις τάξεις της έχει τον παίκτη, από τον οποίο όλοι οι δημοσιογράφοι από κάθε γωνιά του πλανήτη θέλουν να πάρουν μία συνέντευξη! Οι ικανότητές του στο παρκέ δεν χρειάζονται ανάλυση! Η παρουσία του στην τελική φάση αυξάνει αδιαμφισβήτητα τις πιθανότητες της εθνικής για επιστροφή στο βάθρο: Για πρώτη φορά από το 2006 σε Παγκόσμιο Κύπελλο, όταν η εθνική κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο, και για πρώτη φορά μετά από 10 χρόνια από το Ευρωμπάσκετ της Πολωνίας, το 2009, όταν η Ελλάδα κατέκτησε το τελευταίο της μετάλλιο!
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μπορεί να είναι ο σταρ, το «κερασάκι στην τούρτα» που λέμε, αλλά δεν είναι μόνος! Ο ομοσπονδιακός προπονητής της «επίσημης αγαπημένης», Θανάσης Σκουρτόπουλος, έχει ένα μείγμα που συνδυάζει εμπειρία σε μεγάλες διοργανώσεις, μπασκετικό DNA και IQ, αθλητικότητα, τεχνική κατάρτηση και νεανική παρόρμηση.
Δεν είναι τυχαίο πως η εθνική ανδρών της Ελλάδας ήταν η πρώτη χώρα που πήρε την πρόκριση για την τελική φάση στην Κίνα, από όλη την Ευρώπη!
Μόλις 1 ήττα σε 12 αγώνες γνώρισε η «γαλανόλευκη» στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου! Την ίδια ώρα η πρωταθλήτρια Ευρώπης Σλοβενία του… τρομερού «μωρού», Λούκα Ντόντσιτς, δεν εξασφάλισε την πρόκριση και έμεινε εκτός Παγκοσμίου Κυπέλλου.
onspots


Η Ώρα του Σωτήρη
“Η ώρα του Σωτήρη” σήμερα με Νίκο Βαμβακούλα! (22:30′)

Super league 2
Και ο Τζον Κάμαρα στο Αιγάλεω – Αποκλειστικό

Καλαμάτα
Έφυγε για Αθήνα ο Αναστόπουλος

Βίντεο
ΑΕΚ – Άρης 3-0 |HIGHLIGHTS|

5' λεπτά κήρυγμα
Γεωργούντζος: “Όχι άλλοι… σουβλατζήδες σε Β’ Εθνική”! (video)


Πρόσφατα άρθρα
- “Η ώρα του Σωτήρη” σήμερα με Νίκο Βαμβακούλα! (22:30′)
- Η επιβεβαίωση του Sportstonoto και για Σαλούμα Ντιακιτέ σε Μαύρη Θύελλα
- Super League 2: “Τριάρα” η Athens Kallithea, νίκη – ανάσα για Αιγάλεω (+pic-vid)
- “Βόμβα” με Κυβελίδη η Κυπαρισσία – Αποκλειστικό
- Και ο Τζον Κάμαρα στο Αιγάλεω – Αποκλειστικό
- Πήρε και Salouma Diakhite η Καλαμάτα – Αποκλειστικό

Δες ακόμη…
-
Η Ώρα του Σωτήρη
/ 13 λεπτά ago“Η ώρα του Σωτήρη” σήμερα με Νίκο Βαμβακούλα! (22:30′)
“Η ώρα του Σωτήρη” σήμερα Δευτέρα στις 22:30‘ (εκτάκτως αντί για 22:00, λόγω του...
By sportstonoto -
5' λεπτά κήρυγμα
/ 1 ημέρα agoΓεωργούντζος: “Όχι άλλοι… σουβλατζήδες σε Β’ Εθνική”! (video)
Αγανακτισμένος ξανά από τις σφαγιαστικές διαιτησίες κατά της Μαύρης Θύελλας και φέτος στη Super...
By sportstonoto