fbpx
Connect with us

Πάμισος

ΠΑΜΙΣΟΣ: Ενθουσιώδες κλείσιμο το (2019 – 2020), αισιοδοξία για το (2020 – 2021)

ΠΑΜΙΣΟΣ: Ενθουσιώδες κλείσιμο το (2019 – 2020), αισιοδοξία για το (2020 – 2021)

Φίλες και φίλοι του spor sto noto, η ιστορική ομάδα της Μεσσήνης έκλεισε τα ενενήντα της χρόνια σε εορταστικό κλίμα, πανηγυρίζοντας δύο ανόδους!

Το ποδοσφαιρικό τμήμα γιορτάζει την άνοδο της ομάδας στην Γ΄ Εθνική(!) και το τμήμα μπάσκετ επίσης στην Α1 ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, (Αρκαδία – Λακωνία – Μεσσηνία)!!!

Μέγιστος λοιπόν ο ενθουσιασμός στην Μεθυσμένη Πολιτεία του αείμνηστου συγγραφέα από την Μεσσήνη Σωτήρη Πατατζή, ατενίζοντας το μέλλον με περίσσια αισιοδοξία!

Ο κορωναϊός δεν στάθηκε εμπόδιο για την διεξαγωγή της Γενικής Συνέλευσης που ήταν μέτρια από άποψη χώρου και συνθηκών  λόγω πανδημίας, όμως  ικανοποιητική από άποψη φιλάθλων για πρώτη Γενική Συνέλευση.

Στις περισσότερες περιπτώσεις οι πρώτες Συνελεύσεις αναβάλλονται λόγω μη απαρτίας,  παρ’ όλα αυτά όμως παραβρέθηκε στο απομακρυσμένο στάδιο ικανοποιητικός αριθμός φιλάθλων.

Πριν τον απολογισμό το λόγο πήρε ο πρόεδρος κ. Γεώργιος Βλαχάκης, ο οποίος ευχαρίστησε τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου και τους φιλάθλους για την βοήθεια τους στην ομάδα.

Ζήτησε τούτο να επαναληφθεί και τη νέα περίοδο λόγω αυξημένων υποχρεώσεων και να πλαισιώσουν το νέο Δ.Σ. παλιοί και νέοι παράγοντες.

Στην συνέχεια ο αντιπρόεδρος ο κ. Γεώργιος Ντούλης με την μεγάλη ευχέρεια λόγου που έχει, έκανε μια εκτενέστατη ανάλυση της υπάρχουσας κατάστασης.

Αναφέρθηκε στην άνοδο της ομάδας, για την άψογη συνεργασία που υπήρχε σε όλους του τομείς και θα πρέπει τούτο να συνεχιστεί, για την Ακαδημία, την κοινωνία της Μεσσήνης, το δήμο και τις αθλητικές εγκαταστάσεις.

Ακολούθησαν ο πρόεδρος της Ακαδημίας κ Γεώργιος Καπερώνης με τον οικονομικό απολογισμό ο οποίος ήταν ισοσκελισμένος, 58.000 έξοδα και 58.000  έξοδα και έκλεισε ο Γραμματέας κ. Παναγιώτης Τσέρτος με την έκθεση της εξελεγκτικής επιτροπής.

Το σώμα ψήφησε ομόφωνα τον διοικητικό και οικονομικό απολογισμό!

Ακολούθησε συζήτηση για το μέλλον του συλλόγου. Ακούστηκαν διάφορες απόψεις που όλες συγκλίνουν με αυτές των παραγόντων της απερχόμενης διοίκησης.

Κάθοδο της ομάδας στην Γ΄ Εθνική, χαμηλά ο πήχης με παιδιά της περσινής ομάδας, ενίσχυση σε λογικά πλαίσια και με βάση της δυνατότητες του Συλλόγου, συνεργασία και προώθηση νέων ποδοσφαιριστών από την Ακαδημία!

Το γενικό συμπέρασμα που βγήκε ήταν το εξής:

Η ομάδα θα πρέπει και πάλι να βοηθηθεί από την κοινωνία της Μεσσήνης, να γραφτούν νέα μέλη με μία συμβολική ετήσια συνδρομή, να πάρουν διαρκείας και οι επαγγελματίες να στηρίξουν οικονομικά την ομάδα με διαφημιστικές πινακίδες.

Ο μεγάλος πόθος των ανθρώπων του συλλόγου, είναι να γίνει ο Πάμισος ομάδα λαϊκής βάσης!

Λόγω προχωρημένης ώρας, κόπωσης, απουσίας φιλάθλων και μελών του Δ.Σ., δεν πέρασε το σώμα στην εκλογή νέας διοίκησης. Η Γενική Συνέλευση εξουσιοδότησε το απερχόμενο Δ.Σ. να τρέξει το θέμα δημιουργίας νέου Δ.Σ. και όταν είναι έτοιμο θα ορίσει την ημερομηνία συνέχισης, της διακοπτούσης Γενικής Συνέλευσης.

Η προσωπική μου εκτίμηση είναι ό,τι το απερχόμενο Δ.Σ.  θα συνεχίσει και την νέα περίοδο, πλαισιωμένο από κάποιους ανθρώπους που έχουν δείξει ενδιαφέρων και αγαπάνε το σύλλογο.

Πιθανότερη ημερομηνία της Γενικής Συνέλευσης είναι η 15 Ιουνίου.

Συγχρόνως θα γίνει και η ψηφοφορία ανάδειξης νέου συμβουλίου παρουσία δικηγόρου!

Για την ομάδα Μπάσκετ που όπως είπαμε θα αγωνιστεί στην Α1 ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, συζητείται να δημιουργηθεί μια πενταμελή διοικούσα επιτροπή που θα τρέξει τα θέματα της ομάδας.

Υπάρχει το πετυχημένο παράδειγμα των ομάδων ΚΑΛΑΜΑΤΑ 80 και ΑΚΑΔΗΜΟΣ που στην αρχή τους αντιμετώπισαν παρόμοια προβλήματα.

Εδώ υπάρχει το δίδυμο Ηλιόπουλου και Μουραφέτη, που εκτός των άλλων ήταν και οι βασικοί συντελεστές της ανόδου στην Α1!!!

Οι φίλοι του Μπάσκετ ευελπιστούν ό,τι το δίδυμο με την βοήθεια και κάποιον άλλων θα διεκπεραιώσει τα διαδικαστικά θέματα της ομάδας με επιτυχία!

Κλείνοντας να αναφέρω πως επικοινωνιακά ο Σύλλογος έχει αριστεύσει!

Η ιστοσελίδα βομβαρδίζεται καθημερινά με τρέχοντα θέματα του Συλλόγου, κάτι που το στερούνται ομάδες επαγγελματικών κατηγοριών! Συγχαρητήρια!!!

Αποστόλης Κοσμάς

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα

Advertisement

Δες ακόμη…

Advertisement

More in Πάμισος