fbpx
Connect with us

Γ΄ Εθνική

Πάμισος: “Ενότητα, ενότητα, ενότητα…”

Πάμισος: “Ενότητα, ενότητα, ενότητα…”

Μία μέρα πριν την πρώτη Γενική Συνέλευση της 11ης Ιουνίου, με πρωτοβουλία τριών φιλάθλων, την Κυριακή 10 Ιουνίου, πραγματοποιήθηκε στο Πάρκο Μεσσήνης σύσκεψη.

Συμμετείχαν 25 μέλη της οικογένειας του Παμίσου, ενώ ενεργητικότατη ήταν η παρουσία του δημάρχου κ. Τσώνη!!!

Όλοι όσοι παραβρέθηκαν αποδέχτηκαν με χαρά την πρόσκληση για συμμετοχή τους, ιδιαίτερα ο πρόεδρος κ. Ντούλης, ο οποίος ενέκρινε και μάλιστα παρότρυνε να πραγματοποιηθεί η σύσκεψη.Κύριοι στόχοι της συνάντησης ήταν:

1ον H Ενότητα του ΣυλλόγουΤο τελευταίο διάστημα είχε κλονιστεί η εμπιστοσύνη λόγω συνεχών δηλώσεων και συζητήσεων για το παλιό και υπάρχον συμβούλιο, για τον προπονητή και για την λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος. Υπήρχε πικρία και έπρεπε όλα να συζητηθούν και να τελειώσουν εκεί.

2ον  Να γίνει μια πρώτη συζήτηση και αναζήτηση μεταξύ ανθρώπων που έχουν χρόνο και διάθεση να συμμετέχουν στο νέο διοικητικό σχήμα.

3ον Να πάνε ενωμένοι στην Γενική Συνέλευση χωρίς εντάσεις, προσωπικές επιθέσεις και αντιπαραθέσεις, που θα δυναμίτιζε το κλίμα και θα έβαζε εμπόδια στην εκλογική διαδικασία.

Τα αποτελέσματα ήταν περισσότερο από ενθαρρυντικά: αφενός δόθηκαν εξηγήσεις για λόγια που είχαν ειπωθεί και αφετέρου δηλώθηκαν «παρών» για την εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου.

Στην πρώτη γενική συνέλευση υπήρξαν δυσάρεστα, αλλά μεμονωμένα γεγονότα που προβλημάτισαν τον κ. Ντούλη(;), όμως δεν στάθηκαν ικανά να χαλάσουν το κλίμα της γενικής συνέλευσης και τον ενθουσιασμό των παρευρισκομένων.

Η συντριπτική πλειοψηφία των συμμετεχόντων στάθηκαν απέναντι στο διχαστικό κλίμα που πήγε να δημιουργηθεί. Ψήφισαν ομόφωνα τον διοικητικό και οικονομικό απολογισμό, αναγνωρίζοντας συνάμα τις προσπάθειες του Δ.Σ. και του προέδρου, που παρά τις αντιξοότητες πέτυχαν την άνοδο.

Και ερχόμαστε στην δεύτερη  Γ.Σ. όπου είχαμε την γραπτή δήλωση του προέδρου κ. Ντούλη:Βρίσκομαι στη δυσάρεστη θέση να σας γνωρίσω, ότι λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων αδυνατώ να συμμετέχω στο νέο διοικητικό σχήμα, εύχομαι τα καλύτερα για την ομάδα μας

.Η απόφασή του αιφνιδίασε και πίκρανε 45 ανθρώπους, μεταξύ αυτών και τον δήμαρχο, που επικοινώνησε μαζί του για να του ζητήσει να ανακαλέσει και να επιστρέψει στην ομάδα. Στη συνέχεια  η Γ.Σ. απαίτησε ομόφωνα από τον πρόεδρο να κλείσει την διαδικασία, να έλθουν όσο περισσότεροι μπορούν σε επικοινωνία με τον κ. Ντούλη, για να του ζητήσουν να επιστρέψει.

Κύριε Ντούλη, όπως έχουν εξελιχθεί τα γεγονότα στο Νησί, η επιστροφή σας είναι απαίτηση όλης της κοινωνίας. Είστε ένα φιλοσοφημένο άτομο που σταθμίζει τα γεγονότα! Η κατάσταση έχει ξεφύγει πλέον από τα ως τώρα δεδομένα κάτι που θα πρέπει να λάβετε σοβαρά υπόψη.

Κλείνοντας, να αναφέρω  πως ο  κ. Πετρουλάκης, παλιοί παράγοντες και φίλαθλοι δήλωσαν «παρών» στο κάλεσμα του συλλόγου και προτίθενται να προσφέρουν ανιδιοτελώς τις υπηρεσίες τους διοικητικά, εξωδιοικητικά και οικονομικά, ενόψει του φετινού «Γολγοθά» της Γ Εθνικής.

Οι Νησιώτες συντηρούν επί χρόνια την ομάδα από όποιο πόστο μπορούν. Πρόκειται για σύλλογο λαϊκής βάσης και κανένας δεν περισσεύει(!), εκτός εξαιρετικών περιπτώσεων.

Ουδείς έβαλε βέτο για το 12μελές Δ.Σ. και για την απομάκρυνση του κ. Ματζούνη από την τεχνική ηγεσία. Ο κόσμος θεωρούσε δεδομένο ότι ήταν θέμα προέδρου και Δ.Σ.

Άλλο η κριτική και άλλο να θέτεις θέμα απομάκρυνσης ανθρώπων και του προπονητή, κάτι που υπεύθυνα και επίσημα ποτέ δεν έγινε.

Η ΕΝΟΤΗΤΑ λοιπόν και μόνο αυτή, θα φέρει την ευημερία στον σύλλογο!

Αποστόλης Κοσμάς

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα

Advertisement
Advertisement

Δες ακόμη…

Advertisement
Advertisement

More in Γ΄ Εθνική