fbpx
Connect with us

Άρθρα

Πάνω από όλα, οι παράγοντες…

Πάνω από όλα, οι παράγοντες…

Έμφαση στον παράγοντα… κυριολεκτικά, δηλαδή στον παράγοντα του κάθε σωματείου ξεχωριστά θα δώσει πλέον η ΕΠΣ Μεσσηνίας (να τσιμπάμε και…ψηφαλάκια, βέβαια έτσι), σύμφωνα με όσο είπε στην σημερινή του Συνέντευξη Τύπου, στα γραφεία της Ενώσεως στην Καλαμάτα, ο νέος της πρόεδρος, ο Βασίλης Σπηλιώτης:

“Η νέα διοίκηση της ΕΠΣ Μεσσηνίας, πέρα βέβαια από τα υπόλοιπα, θα δώσει μεγάλη έμφαση και στον παράγοντα άνθρωπο, ειδικά στους παράγοντες των ομάδων μας, που κυριολεκτικά ματώνουν καθημερινά για να διατηρήσουν τα 70 και πλέον σωματεία ποδοσφαίρου του νομού μας”.

Είπε ο νεαρός πρόεδρος της ΕΠΣΜ (ο φιλόδοξος και ικανός όμως, νεαρότερος στην Ελλάδα, παρακαλώ) πρόεδρος της ΕΠΣΜ, για να συμπληρώσει:

“Φυσικά δεν ξεχνάμε και τους ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές, τους προπονητές, ενώ θέλουμε να περάσουμε το ευ αγωνίζεσθε και στον κόσμο, στους φιλάθλους που θα πηγαίνουν στα γήπεδα, με πρωταρχικό μας στόχο και σκοπό την παντελή, αν είναι αυτό εφικτό, εξάλειψη της βίας από το μεσσηνιακό ποδόσφαιρο…”.

Μερικά επίσης από αυτά που είπε στην συνέντευξη τύπου:

«Είναι μία Συνέντευξη που πλέον θα καθιερωθεί να δίνεται και θα έχει απολογιστικό χαρακτήρα.Σήμερα θα σταθούμε σε τρία σκέλη συνέντευξη μας, που θα έχει να κάνει οσο αφορά έναν απολογισμό για το τελευταίο τρίμηνο της διοίκησης μας μετά τις εκλογές, για κάποιες επίσης αλλαγές που σχεδιάζουμε να κάνουμε, και επίσης να απαντήσουμε και σε διάφορα δημοσιεύματα όσον αφορά το τι έχει προκύψει μέσα στο τρίμηνο αλλά και απορίες. Πρώτα από όλα θέλω να ξεκινήσω και να ευχαριστήσω από εδώ όλα τα σωματεία παράγοντες προπονητές ποδοσφαιριστές για την ομαλή διεξαγωγή και λήξη των πρωταθλημάτων που είχαμε σε όλες τις κατηγορίες. Νομίζω ότι ήταν ένα τρίμηνο ήρεμο με καλή απόδοση των ομάδων καλή συμπεριφορά των παραγόντων και ήταν ότι καλύτερο για εμάς μέσα στους τρεις μήνες. Θα αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες πάνω στα πρωταθλήματα.

Να ευχαριστήσω ακόμα τους διαιτητές μας, την επιτροπή στο σύνδεσμο, και τα παιδιά τους διαιτητές γιατί στην πρώτη συνάντηση που κάναμε σαν καινούργια διοίκηση τους ζητήσαμε το αυτονόητο να έχουμε μία καλή πορεία στα πρωταθλήματα χωρίς προβλήματα στα γήπεδα, και θεωρώ και είμαι σίγουρος ότι αυτό συνέβη. Δεν υπήρχε το παραμικρό, δεν υπήρξαν παράπονα στις συνεργασίες μας,ενώ εδώ να δώσω συγχαρητήρια και σε όσους προβιβάστηκαν στις παραπάνω κατηγορίες και να έχουν καλή συνέχεια στα επόμενα πρωταθλήματα. Να δώσω συγχαρητήρια στον Πάμισο που ειναι πρωταθλητής Μεσσηνίας, και πλέον του χρόνου θα αγωνίζεταιι στη γάμα Εθνική που είναι μία κατηγορία που θα συναντήσει και την άλλη μεγάλη ομάδα του νομού μας την Καλαμάτα. και πραγματικά σε αυτές τις δύο ομάδες που θα μας εκπροσωπούν εκτός νόμου να τους ευχηθώ τα καλύτερα.

Στη συνέχεια θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στη μικτή Μεσσηνίας που για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά έρχεται Τρίτη στο πανελλήνιο πρωτάθλημα, Δεύτερη χρονιά αποκλείεται σε αγώνα μπαράζ από τη Μακεδονία μία από τις μεγαλύτερες ενώσεις στην Ελλάδα, και αυτό οφείλεται σίγουρα στο καλό τεχνικό τιμ που έχουμε στη μικτή Μεσσηνίας στον κ Σκαφιδα τεχνικο διευθυντή τον προπονητή μας και τον βοηθό του τον Θόδωρο τον Ασημακόπουλο που έχουνε προσφέρει τα μέγιστα στη μικτή Μεσσηνίας και αυτό φάνηκε σας ξαναλέω τα δύο τελευταία χρόνια που η μικτή έρχεται Τρίτη και Αποκλείεται και τις δύο φορές από τη Μακεδονία

Στο μυαλό μας έχουμε να κάνουμε κάποιες αλλαγές όπως είδατε και εσείς και ξεκινησαμε από την πρώτη μέρα που αναλάβαμε, αλλάξαμε την επιτροπή διαιτησίας άλλαξαμε την πειθαρχική επιτροπή ενώ σχεδιάζουμε να κάνουμε πρωτάθλημα μεγάλης διάρκειας των ακαδημιών μας, που είναι ένα όνειρο δικό μου και το έχω συζητήσει με τους συνεργάτες μας είμαστε πολύ κοντά στο να το υλοποιήσουμε. Θα κάνουμε τελικό σούπερ καπ ο οποίος θα έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα, και έτσι θα ξεκινάμε τη σεζόν με έναν τίτλο με μία απονομή με μία γιορτή για το ποδόσφαιρο, γιατί θα είναι γιορτή ο τελικός σούπερ καπ και μετά θα παίζει ρόλο ποιος θα τον κερδίσει και ποιος θα είναι ο νικητής.»

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα

Advertisement

Δες ακόμη…

Advertisement
Advertisement
Advertisement

More in Άρθρα