
Τη Μεθώνη στην έδρα του αντιμετωπίζει για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α΄ τοπικής κατηγορίας ο Πάμισος.
Η προετοιμασία στο Νησί ολοκληρώθηκε χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Ωστόσο προπονητής Μιχάλης Φασουλής θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή όπου θα κριθεί η συμμετοχή του Νίκου Λυμπερόπουλου.
Η ψυχολογία στο πράσινο στρατόπεδο είναι ανεβασμένη, άριστο το κλίμα, η ομάδα έχει ξεκινήσει δυνατά και ευελπιστεί σε θετικό αποτέλεσμα στη Μεθώνη.
Εξακολουθεί βέβαια η σεζόν να είναι κρίσιμη και μεταβατική, ο Πάμισος στηρίζεται ως επί το πλείστον στα δικά του παιδιά και όσους παρέμειναν που συνθέτουν ένα αξιόλογο σύνολο για την… επανεκκίνηση του ιστορικού συλλόγου υπό την μπακέτα του έμπειρου Φασουλή.


Super League
Ατρόμητος: Τέλος και επίσημα ο Βόκολος

5' λεπτά κήρυγμα
Γεωργούντζος: “Πάνε τρένο τον Πανιώνιο τα κοράκια…” (video)


Πρόσφατα άρθρα
- Ατρόμητος: Τέλος και επίσημα ο Βόκολος
- «Η Ώρα του Σωτήρη» με Ηλία Φυντάνη και Γιάννη Στάθη | Livestream (22:00, σήμερα Δευτέρα, Sportstonoto / YouTube)
- Πρόεδρος ΠΑΣ Λαμία: “Δυο φάσεις που είναι καραμπινάτα πέναλτι” (video)
- Καλαμάτα-Ελλάς Σύρου 2-0 / Highlights
- Αναβάλλεται το Πανιώνιος – Ολυμπιακός Β ‘ λόγω κλήσεως “ερυθρολεύκων” στις Εθνικές ομάδες…
- Ηλιούπολη – Athens Kallithea 0-1: Απόδραση από τα Ψαχνά / Η βαθμολογία
Addurl.gr – Κατάλογος Επιχειρήσεων
Δες ακόμη…
-


Η Ώρα του Σωτήρη
/ 4 ημέρες agoΓεωργούντζος: “Περαστικά σας γριούλες…” (video)
Ο Σωτήρης Γεωργούντζος την… πέφτει με αγάπη στην “Ώρα του Σωτήρη” σε Ηρακλή και...
By sportstonoto -


Καλαμάτα
/ 6 ημέρες agoΑλέκος Βοσνιάδης: “Η Καλαμάτα παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο και χωρίς πέναλτι, εμείς θα ανέβουμε μέσα στο γήπεδο…” (+video)
Με αυτοπεποίθηση και σιγουριά για τις δυνατότητες της Μαύρης Θύελλας, ο Αλέκος Βοσνιάδης μίλησε...
By sportstonoto


































