fbpx
Connect with us

Σπορ

Περισσότεροι από 1500 δρομείς στο γρήγορο 10άρι της Καλαμάτας!

Περισσότεροι από 1500 δρομείς στο γρήγορο 10άρι της Καλαμάτας!

Περισσότεροι από 1500 δρομείς αναμένονται να ξεκινήσουν στις 18:30 του ερχόμενου Σαββάτου από την κεντρική πλατεία της Καλαμάτας μετέχοντας σε αυτό το 10άρι που οργανώνει για 19η χρονιά ο φιλοπρόοδος ΣΔΥ Μεσσηνίας.

Οι μετέχοντες του δυναμικού βαδίσματος (18:00) υπολογίζονται σε +500. Βέβαια οι δρόμοι θα πλημμυρίσουν από το μέγα πλήθος παιδιών στα δικά τους 1500μ (18:35). Στον αγώνα του 2018 τερμάτισαν 768 δρομείς στα 10χλμ και 402 στο δυναμικό βάδισμα. Αναδείχθηκαν νικητές ο Ηλίας Νικολόπουλος από το Μάνεση σε 35:18 και η Κατερίνα Μπερδούση από την Τρίπολη σε 40:41. Το εφετινό δρομικό γεγονός αφιερώνεται στο Σύλλογο Τυφλών Καλαμάτας. Μέρος των εσόδων θα διατεθεί υπέρ των αναγκών και των δραστηριοτήτων του. Εχει σύνθημα: «Τρέξε και βάδισε στο πιο γρήγορο δεκάρι της πόλης σου».

Συνδιοργανωτές είναι η Περιφερειακή ενότητα Μεσσηνίας και ο Δήμος. Υποστηρίζουν το Επιμελητήριο, ο Σύλλογος ατόμων με εμπειρία καρκίνου «Ξαναρχί-Ζω», ο Οδοντιατρικός Σύλλογος, ο ΕΟΣ, το «Κύτταρο» του ΚΕΘΕΑ και πολιτιστικοί σύλλογοι. Οι δηλώσεις συμμετοχής κλείνουν σήμερα (sdym.gr). Ανοίγουν πάλι την ημέρα του αγώνα, το Σάββατο, μόλις για δύο ώρες (11:00 έως και 13:00) με απαραίτητη την αυτοπρόσωπη παρουσία σας στη γραμματεία.   Κόστος μόλις 5 ευρώ… Είναι άκρως ανταποδοτικό γιατί περιέχει πλούσια τροφοδοσία, τεχνικό t-shirt, αναμνηστικό μετάλλιο, χρονομέτρηση, κ.α.π.  Η διαδρομή θεωρείται από τις πιο γρήγορες! Κινείται επί της Αριστομένους, μέσω της Μακεδονίας μεταβαίνει στην Ψαρών και από εκεί στην παραλιακή της Ναυαρίνου. Η αναστροφή ορίστηκε στο ξενοδοχείο «Φιλοξενία» στη σκιά του Ταϋγέτου. Οι δρομείς θα διατρέξουν τις ίδιες οδούς προκειμένου να επιστρέψουν στην πλατεία όπου ο τερματισμός. Βέβαια όλοι θα απολαύσουν τη μεσσηνιακή φιλοξενία, τις τοπικές νοστιμιές (πχ γουρουνοπούλα, δίπλες, καρυδόπιτες…), τα αξιοθέατα του πανέμορφου γεμάτου ποικιλία νομού Μεσσηνίας, κ.α.

 

Ακολουθεί η «ενημέρωση δρομέων» από τον οργανωτή ΣΔΥ Μεσσηνίας

19ος ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 10χλμ – Δυναμικού Βαδίσματος 10 χλμ & 1500μ για παιδιά/γονείς

Αγαπητέ δρομέα,

Λίγες ημέρες μένουν για τη διεξαγωγή του 19ου Αγώνα Δρόμου Καλαμάτας 10 χλμ. του Δυναμικού βαδίσματος 10χλμ  και του Παιδικού Αγώνα 2 χλμ. στις  20/4/10/ και ωρα 18΄30

Εκ μέρους του Σ.Δ.Υ. Μεσσηνίας  και των συνδιοργανωτών της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας και του Δήμου Καλαμάτας θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για τη δήλωση συμμετοχής σας και σας περιμένουμε το απόγευμα του Σαββάτου 20 Απριλίου  στη κεντρική πλατεία στις 18:00, για να ζήσουμε μαζί μοναδικές στιγμές, σε μία πανέμορφη και γρήγορη διαδρομή. Ο Αγώνας είναι υπό την αιγίδα της ΕΟΣΛΜΑ-Υ. Ο εξαιρετικά μεγάλος αριθμός δηλώσεων συμμετοχής στον αγώνα  δρόμου των 10 χλμ. , αλλά και η ευχάριστη έκπληξη της μεγάλης συμμετοχής στο δυναμικό βάδισμα 10 χλμ και των παιδιών και γονιών στον αγώνα των 1,5 χλμ., δικαιολογεί απόλυτα τον χαρακτηρισμό που του έχει δοθεί ως  “Ο  Αγώνας της Πόλης μας”. Είναι αφιερωμένος στο Σύλλογο Τυφλών Καλαμάτας. Συνεχίζεται έτσι και επιβεβαιώνεται η προσπάθεια ενίσχυσης ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων (8η συνεχής χρονιά – ενισχύθηκαν 2012: Σύλλογος Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό Μεσσηνίας, 2013 παιδικά χωριά S.O.S Καλαμάτας, 2014 ΚΕ.Φ.Ι.ΑΠ. Καλαμάτας, 2015 σύλλογος διαβητικών Ν.Μεσσηνίας, 2016 σύλλογος ατόμων με εμπειρία καρκίνου Καλαμάτας «Ξαναρχί-ΖΩ», 2017 Σύλλογος εθελοντών δοτών μυελού των οστών Καλαμάτας και 2018 Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών και  Ναυαγοσωστών  Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού).

Σημαντικοί υποστηρικτές: Ο αγώνας διεξάγεται με την υποστήριξη του ΚΕΘΕΑ «Κύτταρο», Οδοντιατρικού συλλόγου Καλαμάτας, Ορειβατικού συλλόγου Καλαμάτας, Συλλόγου ατόμων με εμπειρία καρκίνου Καλαμάτας  «Ξαναρχί-ΖΩ», Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών και  Ναυαγοσωστών  Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού τμήμα νοσηλευτών  Χορηγοί: Η ποιότητα του αγώνα δεν θα ήταν ίδια αν δεν υπήρχε η υποστήριξη μίας σειράς εταιρειών-χορηγών  που βρίσκονται επί σειρά ετών δίπλα μας και συμβάλλουν στην αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους δρομείς όπως και των χορηγών επικοινωνίας στην προσφορά τους για την  διάδοση του αγώνα. 360ο  Pfizer, Σπίνος, DELI, Vodafone,  Εικόνα Φως ήχος Συκκάς Χρήστος, Διανομές Εντύπων Βίκη Καραμπάτσου, Ταπητοκαθαριστήρια Χόχολη, Diesel tech center Τρύφων Βίγκος, Hotel Xάικος, Hotel Elite, Νερά Αύρα,  Κρεοπωλείο Ωδεμισσιώτη,   Φρούτα Τσούλος Φώτης, Φυτώρια Γεωπονική Εστία, εστιατόριο Νέδων, Typoprint, Maniatis travel, Τριγκιλίδας travel, Κύμα , Κολιτσδιδάκη, Αρτοποιεία Κωνσταντινέα, Γραφικές Τέχνες Παρθένη. Tους χορηγούς επικοινωνείας   Nova sports, BestTv Θάρρος, Ελευθερία, Φωνή, Sport stonoto,  messinia live, sport365, Kiss Fm. Οδηγίες για τη συμμετοχή σας: τον αριθμό συμμετοχής σας θα τον ζητήσετε από τη γραμματεία μαζί με το t-shirt στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στη κεντρική πλατεία από τις 11:00 ΕΩΣ 18:00 (ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΈΝΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ την ημέρα του αγώνα από 11:00 έως 18:00) καταβάλλοντας 5 ευρώ για τον αγώνα 10 χλμ και δυναμικού βαδίσματος10 χλμ. Μέρος των εσόδων θα διατεθεί για τις ανάγκες του Συλλόγου Τυφλών Καλαμάτας. Στα 1500μ ελεύθερη συμμετοχή. ΠΡΟΣΟΧΗ: μετά τiς 18:00 του Σαββάτου ΔΕΝ θα γίνεται καμία εγγραφή. Οι δρομείς που δεν θα παραλάβουν bib μπορούν να συμμετέχουν ελεύθερα με δική τους ευθύνη και  χωρίς  να έχει καμμία υποχρέωση απέναντί τους η  οργανωτική επιτροπή.

 

Επιμέλεια: Ηρακλής Αθανασόπουλος / runningnews

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα

Advertisement

Δες ακόμη…

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

More in Σπορ