
Σε πλήρη πλέον … εναρμόνιση (“συμμόρφωση”) με το ρεπορτάζ νωρίτερα του Sportstonoto.gr, προχώρησε ο Γιώργος Πετρουλάκης – μετά θυμίζουμε την “πυροσβεστική” παρέμβαση – προτροπή του Βασίλη Σιδηρόπουλου – στην χθεσινοβραδυνή του έκτακτη συνέντευξη Τύπου (ΦΩΤΟ) που παραχώρησε στη Μεσσήνη.
Δηλαδή αποδέχεται ουσιαστικά την απόφαση της ΕΠΣΜ περί δικαίωσης της Μαύρης Θύελλας, δεν κάνει έφεση ο Πάμισος στο Διαιτητικό και βέβαια παίξει κανονικά αύριο στο ματς με την Καλαμάτα στου Μεσσηνιακού.
Έχουμε και λέμε λοιπόν:
Μεσσήνη: Έκτακτη συνέντευξη τύπου, (σ.σ. σε φορτισμένη ατμόσφαιρα ένεκα της απογευματινής απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣΜ) μετά την απόρριψη της αίτησης καταγγελίας των «πρασίνων», για παράνομη συμμετοχή του ποδοσφαιρικού σωματείου του ΠΣ Η Καλαμάτα στο κύπελλο Μεσσηνίας , στους τοπικούς αθλητικογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ του Παμίσου Μεσσήνης στο νέο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, παραχώρησε ο Γιώργος Πετρουλάκης, χθες το βράδυ 21/09 στα γραφεία της νησιώτικης ομάδας.
Συγκεκριμένα, ο νησιώτης παράγοντας του Παμίσου στην σύντομη τοποθέτησή του επισήμανε μεταξύ άλλων, ότι αποφάσισαν μόνο τα δυο από τα τρία μέλη της Πειθαρχικής Επιτροπής οι κ.κ. Παναγιώτης Θεονάς και Ιωάννης Μανωλόπουλος, καθώς το τρίτο μέλος Δικηγόρος παρ΄ Αρείω Πάγω Κωνσταντίνος Ι. Αθανασόπουλος αποχώρησε αφού σε επιστολή που παρέδωσε ισχυρίσθηκε ότι διατέλεσε στο παρελθόν ποδοσφαιριστής του Παμίσου Μεσσήνης και ο πατέρας του Ιωάννης Αθανασόπουλος διατέλεσε στο παρελθόν πρόεδρός του και δεν θα μπορούσε να αποφασίσει αμερόληπτα την υπόθεση-ένταση του Παμίσου…
Επίσης, ο κ. Πετρουλάκης άφησε αιχμές και ήταν ιδιαίτερα καυστικός εκτός από τα μέλη της Πειθαρχικής για την απόρριψη της καταγγελίας και προς τον πρόεδρο της Ένωσης κ. Βασίλη Σπηλιώτη, ο οποίος είπε πως κατ΄ εντολή του κ. Γραμμένου πήγε ταξιδάκι στη Τσεχία… ώστε να μεθοδεύσει με τους υποτακτικούς του την απόρριψη της έντασης καταγγελίας του Παμίσου.
Ο Γιώργος Πετρουλάκης μετά τα όσα διαδραματίστηκαν και έλαβαν χώρα στα γραφεία της ΕΠΣΜ, αναφορικά με την συμμετοχή του ΠΣ Η Καλαμάτα στο Κύπελλο Μεσσηνίας, αφήνει να κρίνει ο φίλαθλος κόσμος της Μεσσηνίας την παραπάνω απόφαση, αφού η αίτηση συμμετοχής στο Κύπελλο είχε γίνει εκτός της προθεσμίας που προέβλεπε η προκήρυξη δηλαδή μέχρι τις 31-7-2018 και υπήρχε σοβαρός λόγος και νομότυπα να αποβληθεί.
Δήλωσε ότι ο Πάμισος θα προσφύγει στο Διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ αλλά την… 8η αγωνιστική στο μεταξύ τους ντέρμπι, ενώ όσο αφορά τώρα την συμμετοχή του την Κυριακή : “Με την Καλαμάτα δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα. Περισσότερα αυτά που μας ενώνουν. Ευχόμαστε την Κυριακή να γίνει ένας ήσυχος αγώνας. Δεν έχει αποφασιστεί το πως θα κατέβει στον αγώνα ο Πάμισος. Λυπόμαστε για την κατάσταση που έχει επέλθει η Ένωση. Ζητάμε ηρεμία προς τους φιλάθλους του Παμίσου» (άρα ο Πάμισος θα κατέβει κανονικά…), είπε και εδώ χαρακτηριστικά.


Super League 2
Τρεχάτε τώρα ποδαράκια μου στη Δράμα…
Πρόσφατα άρθρα
- Άρσεναλ – Νιούκαστλ 3-0: Καθάρισε στο δεύτερο ημίχρονο με τριάρα (+video)
- Κάλιαρι – Μίλαν 0-2: Στο +3 από την Ίντερ με σφραγίδα Ιμπραχίμοβιτς (+video)
- Kατάταξη EuroLeague: Ξεκόλλησε από Παναθηναϊκό & Βιλερμπάν ο Ερυθρός Αστέρας (+videos)
- Πρόγνωση καιρού για Τρίτη 19 Ιανουαρίου (video)
- «Πως Περάσανε Τα Χρόνια»: Ο Λευτέρης Πανταζής τραγουδά Χατζηνάσιο 43 χρόνια μετά και συγκινεί (music video)
- Μπάρλος: “Η Παναχαϊκή πάει μόνο για το διπλό στην Ρόδο κόντρα στον Διαγόρα…”

Δες ακόμη…
-
Lifestyle
/ 2 εβδομάδες agoΓεωργούντζος: “Να βάζουν χέρι και στον Σαββίδη οι Ράδιο Αρβύλα” (video)
Καλωσόρισε την τηλεοπτική επιστροφή των “Ράδιο Αρβύλα” ο Σωτήρης Γεωργούντζος, ο οποίος όμως τους...
By NikosPost -
Βίντεο
/ 2 εβδομάδες agoΓεωργούντζος: “Λυπάμαι για τους ρεπόρτερ της ΑΕΚ, αλλά και του ΠΑΟΚ…” (video)
“Δρυμί κατηγορώ” του αγανακτισμένου Σωτήρη Γεωργούντζου, μετά την συντριβή της ΑΕΚ από τον Ολυμπιακό...
By sportstonoto -
Lifestyle
/ 2 εβδομάδες agoΓεωργούντζος: “Το 2021 θα είναι η χρονιά της Μαύρης Θύελλας”! (video)
Το μήνυμα και βέβαια οι ευχές του Σωτήρη Γεωργούντζου για την Πρωτοχρονιά και το...
By NikosPost -
Βίντεο
/ 4 εβδομάδες agoΓεωργούντζος σε Novasports για ΠΑΟΚ – ΠΑΟ… Γκαρσία & άλλα: “Ιβάν πάρε προπονητή”! (video)
Φοβερός Σωτήρης Γεωργούντζος μίλησε στο NOVAsports και στα “Πουλέν Live” του Novasports στο ντέρμπι...
By sportstonoto -
Βίντεο
/ 1 μήνα agoΓεωργούντζος: “Επιστρέφει ο Σταθόπουλος, για τα μπάζα (!) ΑΕΚ & ΠΑΟΚ, κινδυνεύει η Βέροια…” (+video)
Απολαυστικός και με αποκαλύψεις, ο Σωτήρης Γεωργούντζος, στο κεντρικό δελτίο Ειδήσεων του Best TV,...

