fbpx
Connect with us

Superleague

Πήρε “φωτιά” το Γεντί Κουλέ στην “πρώτη” του ΟΦΗ (+ video)

Πήρε “φωτιά” το Γεντί Κουλέ στην “πρώτη” του ΟΦΗ (+ video)

Θερμή ατμόσφαιρα δημιούργησαν στο Γεντί Κουλέ 3.000 οπαδοί του ΟΦΗ, στην πρώτη προπόνηση της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Παρόντες σε αυτή όλα τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, οι Αργεντινοί Νέιρα, Μεγιάδο και οι Πλατέλλας, Κοροβέσης, Κυριακίδης, Σωτηρίου, Δεληγιαννίδης.

Ο προπονητής Νίκος Παπαδόπουλος δήλωσε ότι είναι ικανοποιημένος από τις μεταγραφικές κινήσεις που έχουν γίνει και ανέφερε πως ο ΟΦΗ θα κινηθεί για 2-3 ακόμη προσθήκες στο επόμενο δεκαήμερο, χωρίς να υπάρχει λόγος βιασύνης.

Χαμηλοί τόνοι, σοβαρότητα και μια ομάδα-οικογένεια. Αυτός είναι ο στόχος του ΟΦΗ, για την φετινή χρονιά στην Σούπερ Λίγκ, όπως δήλωσε ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, Γιώργος Αλετράς, στην πρώτη συγκέντρωση της ομάδας στο Γεντί Κουλέ.

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925: «Δουλεύουμε με χαμηλούς τόνους και σοβαρότητα. Και στις μεταγραφές κοιτάζουμε όπως βλέπετε την ουσία. Μας ενδιαφέρει ένα οικογενειακό σύνολο με χημεία. Αυτό πιστεύω θα κάνει τη διαφορά. Χαμηλά το κεφάλι και συνεχίζουμε με δουλειά. Αν συνεχίσουμε όπως σήμερα θα πάμε πολύ καλά. Το μεγάλο όπλο πρέπει να είμαι η ομοιογένεια. Δεν έχουμε την πολυτέλεια για κάτι άλλο. Να είμαστε σοβαροί και να δουλεύουμε καθημερινά».

Για τη θέση του ΟΦΗ στο θέμα της αναδιάρθρωσης, ανέφερε ότι «την Τετάρτη υπάρχει Δ.Σ. στην Λίγκα και θα έχουμε καλύτερη εικόνα».

Ενώ για το αν αυτή η υπόθεση επηρεάσει το μεταγραφικό σχεδιασμό του ΟΦΗ, τόνισε πως «θεωρώ ότι εδώ που έχουμε φτάσει δεν θα αλλάξουν πολλά πράγματα».

Καζανάκης: “Θέλουμε τη βοήθεια του κόσμου”

Ο πρόεδρος της Επιτροπής μεταγραφών του ΟΦΗ, Κώστας Καζανάκης, ζήτησε τη βοήθεια του κόσμου. Όπως είπε “το μέλημα της διοίκησης ήταν να δέσουμε την ομάδα για την επόμενη χρονιά. Η χρονιά θα είναι δύσκολη, δεν θα είναι εύκολη. Ηδη κάνουμε σημαντικά έργα και στο γήπεδο. Θέλουμε τη βοήθεια του κόσμου, αλλά να ξέρει ότι κάνουμε μεγάλη προσπάθεια. Ξεκινάμε χωρίς μεγάλα λόγια. Είναι δύσκολη κατηγορία. Εμείς θα προσπαθήσουμε να μείνουμε στην κατηγορία. Εχουμε την δύναμη, τον κόσμο και τους παίκτες για να τα καταφέρουμε. Για μας η ομάδα πρέπει να μείνει στην κατηγορία και μετά θα δούμε τα υπόλοιπα.  Μεταγραφικά η ομάδα χρειάζεται βοήθεια σε κάποιες θέσεις με 2-3 παίκτες και αυτό προσπαθούμε”

ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: “IKANOΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ”

Ικανοποιημένος από τις μεταγραφές και την οργάνωση της ομάδας, δήλωσε ο προπονητής του ΟΦΗ Νίκος Παπαδόπουλος, στην επίσημη πρώτη της ομάδας στο Γεντί Κουλέ.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ ανέφερε ότι θα γίνουν ακόμη 2-3 μεταγραφικές κινήσεις και τόνισε ότι στο επόμενο δεκαήμερο, πιστεύει ότι θα έχουν ολοκληρωθεί οι μεταγραφικές κινήσεις του ΟΦΗ.

Αναλυτικά οι αναφορές του Νίκου Παπαδόπουλου, στην πρώτη της ομάδας:

“Η περίοδος αυτή είναι πολύ σημαντική να ετοιμάσουμε την ομάδα για την Σούπερ Λίγκ. Δεν θα μπορούσα να μην είμαι ευχαριστημένος από τις μεταγραφές. Η ομάδα έχει σχεδόν ολοκληρώσει τις κινήσεις της. Μας μένουν ακόμη 2-3 κινήσεις. Το σημαντικό για μένα είναι ότι η ομάδα έχει κάνει μεγάλα βήματα στην οργάνωση της. Χαίρομαι με αυτό που έχει γίνει στο Βαρδινογιάννειο. Πήραμε αξιόλογους προπονητές στις υποδομές και εύχομαι να κλείσει ομαλά και το θέμα των ακαδημιών. Έχουμε κάνε μεγάλα βήματα στην οργάνωση. Θέλουμε να βγάζουμε δικούς μας παίκτες από τις ακαδημίες”.

-Για το πώς οραματίζεται τον ΟΦΗ της Σούπερ Λίγκ:

«Τον ΟΦΗ της Σούπερ Λίγκ τον οραματίζομαι να παίζει καλό ποδόσφαιρο και να φέρνει νίκες. Αυτή είναι η κουλτούρα της ομάδας. Αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και φέτος. Είναι σημαντικό ότι έμεινε μεγάλος αριθμός από πέρσι. Πιστεύω ότι οι νέοι θα μπουν γρήγορα σε αυτή τη νοοτροπία».

-Για το πότε θα ολοκληρωθούν οι μεταγραφές:

«Οι μεταγραφές, καλό είναι να κλείσουμε πριν φύγουμε για το Καρπενήσι. Δεν βιαζόμαστε όμως. Είμαστε μέσα στο μπάτζετ. Στο επόμενο δεκαήμερο πιστεύουμε θα έχουμε κλείσει».

-Για τις μεταγραφές που έχει κάνει ο ΟΦΗ:

“Όποιους παίκτες θέλαμε σαν ομάδα τους έχουμε πάρει. Ξέρουμε που βαδίζουμε αγωνιστικά και οικονομικά”.

-Για το θέμα της αναδιάρθρωσης:

«Το παρακολουθούμε το θέμα της αναδιάρθρωσης. Αν αλλάξει κάτι, ίσως αλλάξουμε και εμείς κάποιες σκέψεις».

O ΟΦΗ επέστρεψε εκεί που ανήκει, στην Super League, δήλωσαν μερικά από τα νέα μεταγραφικά του ΟΦΗ, τα οποία πήραν γεύση από το Γεντί Κουλέ, στην επίσημη πρώτη της ομάδας. Κοροβέσης, Πλατέλλας, Κυριακίδης, Σωτηρίου, Δεληγιανννίδης, από τους νέους και από τους παλιούς ο αρχηγός Ανέστης Νάστος, έδωσαν το στίγμα του ΟΦΗ της Super League

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις τους:

Νίκος Κοροβέσης:

“Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στον ΟΦΗ. Είναι μια μεγάλη ομάδα με ιστορία. Θα δώσω την καλύτερο μου εαυτό. Όχι πολλά λόγια, μόνο σκληρή δουλειά. Ο ΟΦΗ επιστρέφει εκεί που ανήκει και θα δώσουμε όλοι το 100% για τον κόσμο, την ομάδα τη φανέλα και τους εαυτούς μας. Ξέρω που έχω έρθει. Το ήθελα πολύ να έρθω. Ο ΟΦΗ είναι μεγάλη ομάδα και αυτό φαίνεται και από το προπονητικό που έχει. Νοιώθω ότι έχω έρθει σε μια μεγάλη ομάδα”.

Παύλος Κυριακίδης: 

“Είναι μια ομάδα για μένα. Θα δουλέψουμε σκληρά για να είμαστε έτοιμοι στην Super League. Ο ΟΦΗ έλειπε από την Super League, έχει βαριά φανέλα και ιστορία. Αλλά και κόσμο με δυναμικοί. Πρέπει να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν καλύτεροι. Προσωπικά θα τα δώσω όλα για το καλό της ομάδας. Με τον προπονητή γνωρίζομαι με ξέρω και με ξέρει και εύχομαι να πάνε όλα καλά”.

Παναγιώτης Δεληγιαννίδης:

“Οι στόχοι του ΟΦΗ δεν είναι μόνο να σωθεί η ομάδα, αλλά να κάνει και το κάτι παραπάνω. Είχα μια πρόταση με το εξωτερικό, αλλά νομίζω ότι έκανα την πιο σωστή επιλογή. Ο κόσμος του ΟΦΗ είναι πολύ κοντά στην ομάδα και θα είναι και φέτος δίπλα μας. Θα κάνουμε το καλύτερο στο γήπεδο και θα προσπαθήσουμε να τους δώσουμε χαρές. Ο ΟΦΗ έλειπε από την Super League και στόχος είναι να παραμείνει πολλά χρόνια σε αυτήν”.

Βαγγέλης Πλατέλλας:

“Σίγουρα όταν επιστρέφει η ομάδα στην Super League μετά από τόσο καιρό, είναι πολύ σημαντικό. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας και πιστεύω ότι θα τον έχουμε και θα πετύχουμε τους στόχους μας. Ο δικός μου στόχος είναι ένας. Να βοηθήσω την ομάδα και μέσα από την ομάδα να διακριθώ και εγώ.

Ο ΟΦΗ είναι ομάδα Super League. Μου έλειψε και μένα η Super League. Εύχομαι να κάνω μια καλή χρονιά και μέσα από την ομάδα, να αξιοποιήσω και εγώ ότι έχω κάνει αυτά τα χρόνια”.

Δημήτρης Σωτηρίου: 

“Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω στην οικογένεια του ΟΦΗ. Ανυπομονώ να αγωνιστώ σε αυτό το καταπληκτικό γήπεδο. Εύχομαι μια χρονιά με υγεία μακριά από τραυματισμούς και ατυχίες. Η ομάδα έχει στόχο να παίξει ελκυστικό ποδόσφαιρο και να κάνει μια πορεία ανάλογη του μεγέθους και την ιστορίας του ΟΦΗ”.

Ανέστης Νάστος:

“Η ομάδα ανέβηκε κατηγορία και επίπεδο. Όλη η Κρήτη είναι χαρούμενη για αυτό. Θα δουλέψουμε για να είμαστε έτοιμοι στην έναρξη του πρωταθλήματος. Είναι σημαντικό ότι η ομάδα κράτησε ένα κορμό από την προηγούμενη χρονιά. Μαζί με τις προσθήκες πρέπει να φτιάξουμε μια δυνατή ομάδα. Πρέπει να κρατήσουμε από πέρσι το οικογενειακό κλίμα και είμαι σίγουρος για αυτό”.

sport24.gr

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα

Advertisement

Δες ακόμη…

Advertisement
Advertisement
Advertisement

More in Superleague