
Ενταση δημιουργήθηκε λίγο πριν το τέλος του αγώνα στα Καθιανά – για το… Περιφερειακό της Κρήτης – με πρωταγωνιστές μάλιστα τους ίδιους τους προπονητές, Πανακρωτηριακού και Επισκοπής!
Το ρολόι σημάδευε περίπου το 85ο λεπτό, με το παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες να όδευε προς το τέλος. Ξαφνικά, υπήρξε σκηνικό έντασης μπροστά στον πάγκο της Επισκοπής, με τους προπονητές των δύο ομάδων, τον Γιώργο Κόλτζο για τους γηπεδούχους και τον Γιάσμινκο Βέλιτς για τους φιλοξενούμενους, να έρχονται πολύ κοντά και ειδικότερα λίγο έλειψε να έρθουν στα χέρια!
Οπως γίνεται γνωστό από ανθρώπους που ήταν μπροστά στο περιστατικό, ο Κόλτζος έκανε επίθεση προς τον Βέλιτς όταν ο τελευταίος έβρισε μετά από μία παρατήρηση που του έκανε ο προπονητής του Πανακρωτηριακού. Αυτό το γεγονός ήταν που άναψε τη φωτιά, γιατί οι αψιμαχίες μεταξύ τους είχαν ξεκινήσει από τα πρώτα λεπτά του αγώνα, όταν γενικότερα λόγω της έντασης που είχε το παιχνίδι, πότε ένας, πότε ο άλλος, οι δύο προπονητές, λογόφεραν μεταξύ τους.
Τελικά, λίγο πριν το τέλος του ματς και μετά από μια παρατήρηση που έγινε από τον Κόλτζο στον Βέλιτς, ο τεχνικός της Επισκοπής “κάτι” είπε στον προπονητή του Πανακρωτηριακού και ακολούθησε η ένταση η οποία είχε διάρκεια 2-3 λεπτά, λήγοντας μετά την παρέμβαση των ψυχραιμότερων.
Πηγή-φωτογραφίες: athlitiko

Το… πρώτυπη ακαδημία ποδοσφαίρου, τους … μάρανε την … μαρκίζα, πάνω αριστερά στην φωτογραφία μας!!




5' λεπτά κήρυγμα
Γεωργούντζος: “Ο Λαμέλα θύμισε Παμλίδη”! (video)

Super league 2
LIVE | Πανιώνιος-Καλαμάτα, 18η αγωνιστική SL2 (14:45)

Πρόσφατα άρθρα
- A1 ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ: Εκτός έδρας δοκιμασία για τους τρεις πρώτους
- Ξεκινάει ο β΄ γύρος το Σαββατοκύριακο στην Α2 πόλο, Κυριακή με Ο.Φ.Η. ο Άργης
- Final-8: Και τώρα οι δυο τους – Δηλώσεις, highlights από Κρήτη (+videos)
- Βαρόμετρο τα πρώτα παιχνίδια των playoffs για τη Μαύρη Θύελλα, που δίνει φιλικό στις 14.00 με την Α.Ε.Κ. Β’
- ΑΕΚ – Ατρόμητος: Στη Νέα Φιλαδέλφεια πριν από 52 χρόνια! (video)
- Πανσερραϊκός – Ολυμπιακός: Από το αρχείο της ΕΡΤ (video)
Addurl.gr – Κατάλογος Επιχειρήσεων

Δες ακόμη…
-
Η Ώρα του Σωτήρη
/ 3 ημέρες agoΠαναγιώτης Μπιλίρης: “Πέσαμε στα μαλακά, πάμε τώρα στην Πειθαρχική της Super League 2…” (+video)
Την ικανοποίηση του για την “χλιαρή” ποινή των 20.000 ευρώ πρόστιμο που επέβαλε η...
By sportstonoto -
5' λεπτά κήρυγμα
/ 5 ημέρες agoΓεωργούντζος: Πολύ αυστηρό πέναλτι σε Παναθηναϊκό, εκπλήξεις σήμερα στην “Ώρα του Σωτήρη”!
Ο Σωτήρης Γεωργούντζος στο πεντάλεπτο κήρυγμά του αναλύει την 22η αγωνιστική της Super League...
By sportstonoto