fbpx
Connect with us

Football League

Ψάχνει παίκτες από τώρα η Νίκη Βόλου…

Ψάχνει παίκτες από τώρα η Νίκη Βόλου…

Στο ραδιόφωνο του Blue Heart FM έκανε τηλεφωνική παρέμβαση ο Κώστας Καραγεωργόπουλος θέλοντας να καταθέσει την άποψη της διοίκηση της ΠΑΕ Νίκη Βόλου σχετικά με τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα της ομάδας.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της βολιώτικης ομάδας τόνισε πως η διοίκηση δεν πρόκειται να προβεί σε σπασμωδικές κινήσεις και ήδη αναζητά με ποδοσφαιριστές για την ενίσχυση του ρόστερ της. Επίσης υπεραμύνθηκε τις επιλογές της διοίκησης για τον τρόπο μετακίνησης της ομάδας στα εκτός έδρας παιχνίδια σε Μυτιλήνη και Ρόδο.

Αναλυτικά η τηλεφωνική παρέμβαση του Κ. Καραγεωργόπουλου όπως απομαγνητοφωνήθηκε από το goalpost.gr:

Ο εκπρόσωπος Τύπου της βολιώτικης ΠΑΕ αναφέρθηκε στους λόγους της τηλεφωνικής του παρέμβασης: «Όπως έχω ξαναπεί στο ραδιόφωνο, στα καλά και στα άσχημα, η διοίκηση της ΠΑΕ Νίκη Βόλου είναι κομμάτι του λαού της Νίκης Βόλου, είμαστε οπαδοί της Νίκης Βόλου θα είμαστε δίπλα και θα το συζητάμε μαζί. Δεν θα μπορούσαμε να μείνουμε αμέτοχοι, με τον κόσμο που δικαιολογημένα, εν μέρει, διαμαρτύρεται και γκρινιάζει για την κακή εμφάνιση της ομάδας κόντρα στον Ιάλυσο.

Δεν είναι απολογία η τοποθέτησή μου, είναι μία ενημέρωση του κόσμου. Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου έχει πολύ μικρή χρονική διάρκεια ζωής, προσπάθησε να στελεχώσει την ομάδα με ότι καλύτερο, να θωρακίσει την ομάδα και προσπαθούμε να χτίσουμε βάσεις. Η διοίκηση λειτουργεί σε πολλά επίπεδα, όχι μόνο στο αγωνιστικό κι αυτό φαίνεται καθημερινά, με τα έργα στο «Π. Μαγουλάς» και άλλα που υπάρχουν γύρω από το κομμάτι των υποδομών. Σίγουρα το αγωνιστικό είναι κάτι που καίει τον κόσμο πάρα πολύ, όπως καίει και μας πάρα πολύ».

«Δεν θα κάνουμε σπασμωδικές κινήσεις»

«Η διοίκηση της ΠΑΕ Νίκη Βόλου δεν είναι καθόλου ευχαριστημένη μέχρι στιγμής με τα αποτελέσματα που έχουν έρθει σε αγωνιστικό πλαίσιο. Δεν είμαστε ευχαριστημένοι από  τη βαθμολογική συγκομιδή και σίγουρα η προσπάθεια δεν αντικατοπτρίζεται στο τελευταίο παιχνίδι με τον Ιάλυσο.

Όπως έχουμε πει και δεν μένουμε στα λόγια ότι υπάρχει μια διαφορετική πολιτική, ένας διαφορετικός τρόπος σκέψης και μία άλλη νοοτροπία, πλέον, δεν πρόκειται να μπούμε στο τρυπάκι των σπασμωδικών κινήσεων. Η διοίκηση είναι κοντά στην ομάδα. Θα προχωρήσει στις αλλαγές που πρέπει να γίνουν, σύντομα και θα συνεχίσει να παρακολουθεί το αγωνιστικό τμήμα και τις επόμενες εβδομάδες κι αν χρειαστεί να κάνει ριζικότερες αλλαγές θα τις κάνει»

Στην ερώτηση σε ποιον τομέα μπορεί να προκύψουν αλλαγές ο Κώστας Καραγεωργόπουλος απάντησε: « Η Νίκη προσπαθεί να θωρακιστεί σε πολλά επίπεδα γύρω από τον αγωνιστικό τομέα και ενδεχομένως να υπάρξουν, είτε κάποιες προσθαφαιρέσεις, είτε κάποιες προσθήκες με ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές. Η διοίκηση της Νίκης Βόλου από χθες το απόγευμα άφησε τη στενοχώρια πίσω και δουλεύει για το καλύτερο δυνατό του αγωνιστικού τμήματος. Δεν αποκλείεται σύντομα να υπάρξουν γενικότερα αλλαγές στο αγωνιστικό τμήμα. Ακούμε πάρα πολλά για τον προπονητή, για κάποιους παίκτες, ακούμε όλες τις απόψεις και κάθε άποψη είναι σεβαστή όμως τονίζω και πάλι πως η Νίκη δεν θα μπει στο τρυπάκι των σπασμωδικών κινήσεων. Αποκλείεται να τα αλλάξουμε όλα επειδή κάναμε μία ήττα από τον Ιάλυσο. Δεν λειτουργεί έτσι μία εταιρία.

Η Νίκη πάρα πολύ προσεκτικά βρίσκεται κοντά στο αγωνιστικό τμήμα και με την πάροδο των ημερών και των εβδομάδων, αν η ομάδα δεν συνεχίσει να βαδίζει σε καλά μονοπάτια, όσον αφορά τη βαθμολογική συγκομιδή γιατί από την αγωνιστική εικόνα δεν είχαμε παράπονο από τα προηγούμενα παιχνίδια, τότε θα υπάρξουν αλλαγές.

Καταλαβαίνουμε απόλυτα την αγανάκτηση του κόσμου, δεν ζούμε σε μία ουτοπία, ξέρουμε πάρα πολύ καλά τα προβλήματα που υπάρχουν και θα προχωρήσουμε πολύ προσεκτικά σε αλλαγές, αν χρειαστούν στην πορεία».

«Η Νίκη θα συνεχίσει να λειτουργεί επαγγελματικά»

«Βλέπουμε κάθε τοποθέτηση, σε κάθε μέσο (εφημερίδες, ραδιόφωνα, ιστοσελίδες), λαμβάνουμε σοβαρά υπόψιν το παράπονο του κόσμου, είμαστε κομμάτι των φιλάθλων της Νίκης και γι’αυτό δεν θέλουμε να απέχουμε. Είμαστε απογοητευμένοι από τη βαθμολογική συγκομιδή, αλλά, για ακόμη μια φορά, θα τονίσω πως σε καμιά περίπτωση δεν θα τα αλλάξουμε όλα σε μία νύχτα γιατί ήρθε ένα αποτέλεσμα που δεν μας άρεσε. Η Νίκη θα συνεχίσει να λειτουργεί επαγγελματικά, θα δούμε αν θα συνεχίσει να υφίσταται πρόβλημα κι αν συνεχίσει να υπάρχει τότε η Νίκη θα προχωρήσει σε ώριμες, εύστοχες και συνειδητοποιημένες αλλαγές. Σε καμία δεν θα διαλύσουμε ένα ποδοσφαιρικό τμήμα που δημιουργήθηκε πριν από ενάμιση μήνα και ακόμη προσπαθούμε να βρούμε τα πατήματά μας».

Για τους παίκτες που ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς: «Είχαμε πάλι δύο αναγκαστικές αλλαγές στο ματς με τον Ιάλυσο. Δυστυχώς η ομάδα δεν έκανε την προετοιμασία που ήθελε καθώς δεν της το επέτρεψαν οι χρονικές συγκυρίες κι αυτό μας βγαίνει στον αγωνιστικό χώρο. Οι παίκτες μπήκαν μετά από μία επίπονη διαδικασία κατευθείαν στα βαθιά χωρίς μεταβατικό στάδιο και χωρίς φιλικά προετοιμασίας και κλήθηκαν να δώσουν το χίλια τοις εκατό για να παίρνουν τα αποτελέσματα. Προσπαθούμε να καλύψουμε τα κενά. Ο Παγώνης με τον Κρουθ, τα δύο τελευταία θύματα της τελευταίας επαναλαμβανόμενης ατυχίας, θα υποβληθούν σε μαγνητική τομογραφία και θα δούμε το μέγεθος του προβλήματός τους τις επόμενες μέρες»

Για το ταξίδι στην Μυτιλήνη που έγινε ακτοπλοϊκώς: «Η ομάδα είχε την ατυχία να κληρωθεί με μία ομάδα που έχει έδρα σ’ ένα μακρινό νησί. Υπήρχαν τόσες ομάδες που θα μπορούσαμε να κληρωθούμε, π.χ. ο Ολυμπιακός Βόλου είχε την τύχη να κληρωθεί με την Αταλάντη που είναι ένα πολύ κοντινό ταξίδι και δεν χρειάζεται και διανυκτέρευση. Η ατυχία ήταν διπλή καθώς έπρεπε να παίξουμε με τον Αιολικό την εβδομάδα που είχαμε να πάμε και στη Ρόδο. Δεν νομίζω όμως πως κάποιος μπορεί να ρίξει ευθύνη στη διοίκηση. Η ομάδα πήγε με πλοίο στη Μυτιλήνη, διανυκτέρευσε εκεί, είχε την ευκαιρία να ξεκουραστεί. Στη συνέχεια, έφυγε από τη Μυτιλήνη και ήρθε στον Βόλο. Την Παρασκευή το βράδυ ξεκίνησε να πάει στην Αθήνα οδικώς, αεροπορικώς στη Ρόδο, πάλι με διανυκτέρευση, πάλι με προπόνηση στο νησί και την Κυριακή οι ποδοσφαιριστές ξεκούραστοι αγωνίστηκαν στο παιχνίδι. Δεν νομίζω άλλη ομάδα πλην των μεγάλων του ελληνικού ποδοσφαιρικού γίγνεσθαι θα μπορούσαν να παρέχουν καλύτερη μεταφορά και μετάβαση των ποδοσφαιριστών από το ένα εκτός έδρας παιχνίδι, στο άλλο. Η διοίκηση έψαξε για εισιτήρια αεροπορικά για τη Μυτιλήνη αλλά δεν βρήκε τον αριθμό των εισιτηρίων που ήθελε.  Η ομάδα δεν πήγε πουθενά αυθημερόν και δεν θα γίνει αυτό πέρα του αγώνα με τα Τρίκαλα. Η διοίκηση παρέχει τα πάντα στους ποδοσφαιριστές».

Αν η διοίκηση έχει κάνει επαφές με κάποιους ποδοσφαιριστές που ενδεχομένως να αποτελέσουν μέρος του ρόστερ: «Υπάρχει ακόμη το χρονικό περιθώριο για να μιλάμε με κάποιους παίκτες ερασιτέχνες κάτω των 25 ετών. Από το παιχνίδι με τον Ιάλυσο και μετά έχει γίνει συζήτηση ότι αναζητάμε κάποιους ποδοφαιριστές, η διοίκηση προσπάθησε να κάνει κάποιες επαφές όμως είναι πολύ δύσκολη η περίοδος καθώς οι ποιοτικοί ποδοσφαιριστές έχουν βρει ποδοσφαιρική στέγη. Είναι πολύ δύσκολο να βρεις ποδοσφαιριστή ελεύθερο ή να τον πείσεις να αφήσει την ομάδα του και να έρθει στον Βόλο παρόλ’ αυτά σας διαβεβαιώνω πως η διοίκηση έκανε τις επαφές της και αν υπάρξει κάτι το εξαιρετικό και προσεγγίσιμο αυτή τη στιγμή, θα κάνει τα πάντα για να το φέρει στην ομάδα».

2 Σχόλια

2 Comments

 1. Avatar

  γιοργος καιρης

  22/10/2019 at 10:33

  αφου δεν εχουν λεφτα

 2. Avatar

  harathan

  23/10/2019 at 12:11

  Λεφτα εχουν μονο για μαντιλια κλαψιματος

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα

Advertisement
Advertisement

Δες ακόμη…

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

More in Football League