fbpx
Connect with us

Καλαμάτα

“Έδιωξαν” οριστικά τη Μαύρη Θύελλα από του ΜΓΣ, “άγκυρα” πλέον, με νέα έργα, σε Παραλία η ΠΑΕ Καλαμάτα…

“Έδιωξαν” οριστικά τη Μαύρη Θύελλα από του ΜΓΣ, “άγκυρα” πλέον, με νέα έργα, σε Παραλία η ΠΑΕ Καλαμάτα…
"Διώχνουν" οριστικά τη Μαύρη Θύελλα από του ΜΓΣ, "άγκυρα" πλέον, με νέα έργα, σε Παραλία η ΠΑΕ Καλαμάτα.

Με χρηματοδότηση (θυμίζουμε) της Περιφέρειας Πελοποννήσου πρόσφατα εγκρίθηκαν έργα 300.000 ευρώ στο (ιδιόκτητο) γήπεδο του Μεσσηνιακού, ο οποίος ήδη τοποθετεί πλαστικό (!) χλοοτάπητα σε αυτό, γεγονός που διώχνει έτσι έμμεσα αλλά  οριστικά τη Μαύρη Θύελλα από την ιστορική – φυσική της έδρα και  την στέλνει έτσι μόνιμα πια στην Παραλία και στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας.

Μάλιστα, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μας, ο Γιώργος Πρασσάς έδωσε οδηγία σε Γιώργο Ράλλη να κλίσει συνάντηση με τον Παναγιώτη Νίκα και τον Δήμαρχο Καλαμάτας προκειμένου να ξεκινήσουν νέα έργα αναβάθμισης του Σταδίου της Παραλίας και να δημιουργηθούν σε αυτό και νέα δημοσιογραφικά θεωρία, σουίτες για τους επίσημους και να εξεταστεί η δημιουργία πετάλου ανατολικά αυτού, έτσι ώστε η μεσσηνιακή ΠΑΕ   να είναι έτοιμη απ’ όλες τις πλευρές εν όψει της μεγάλης αντεπίθεσης για την επιστροφή της στην Α’ Εθνική κατηγορία, στον φυσικό της ποδοσφαιρικό χώρο.

16 Comments

16 Comments

 1. Thyellara_Bermondsey

  20/04/2021 at 13:32

  Έδρα είναι το Μεσσηνιακού. Θέλει πολύ δουλειά για να γίνει κανονική έδρα της Παραλίας. Ο Μεσσηνιακός δεν καίγεται να διευκολύνει την ομάδα μας έχω την εντύπωση (ίσως λανθασμένη).
  Αν φτιάξει ο Πρασσάς το γήπεδο θα μείνει στην ιστορία του συλλόγου το όνομά του.

  Έχω μια ελπίδα μήπως το πρόβλημα στατικότητας του ΜΓΣ ήταν μικρό και να υπήρχε μια προοπτική για το γήπεδο αυτό. Ίσως πάλι να κάνω λάθος.

 2. ΖΕΧΑ

  20/04/2021 at 13:50

  Στα αρ@@@ μας.
  Στατικά είναι ερειπιο.
  Φτιάχνουν τον αγωνιστικο χώρο και το υπόλοιπο εκτός της νότιας εξέδρας θέλει γκρέμισμα.
  55 χρονών γήπεδο.
  Και ξαναλέω στα αρχ@@@ μας διότι περιση για όσους δεν ξέρουν το ζήτησε ή Καλαμάτα για να κάνει ριζική ανακαίνιση και να το σκεπάσει όλο.με την προϋπόθεση να έχει το γήπεδο για 25 χρόνια.
  Οι του μεσσηνιακου όμως ήθελαν την ανακαίνιση να γίνει από την Καλαμάτα και σε δύο χρόνια να άρχιζε να πληρώνει και ενοίκιο.
  Αυτοί είναι οι του μεσσηνιακου λοιπόν.
  Γιαυτό λοιπόν θα ξαναπώ για τρίτη φορά στα αρ@@@@ μας.
  Να πέσει καινα τους πλακώσει.
  Θα φτιάξουμε το στάδιο προς το παρόν και βλέπουμε.

 3. Καλαματαρα

  20/04/2021 at 14:43

  Παιδιά μια ερώτηση. Πειράζει που θα είναι πλαστικός ο χλοοτάπητας? Πώς μας επηρεάζει αυτό?

 4. Καλαματαρα

  20/04/2021 at 14:49

  Το πέταλο ανατολικά είναι εφικτό? Και αν ναι σε πόσο καιρό θα χρειαστεί για να υλοποιηθεί. Γιατί αφού όπως λέτε φεύγουμε οριστικά από μεσσηνιακό τότε όταν γίνονται οι κατασκευές που θα παίζουμε?? Στην Μεσσήνη??

 5. gio5

  20/04/2021 at 15:48

  Ερείπιο το ένα χάλια μαύρα το άλλο!! ..και αν του μεσσηνιακού είναι ιδιοκτητο και ότι θέλει ας το κάνει το στάδιο είναι δημοτικό και θα επρέπει η εκάστοτε δημοτική αρχή να το είχε προσέξει περισσότερο όχι μόνο για την ομάδες που το χρησιμοποιούν αλλά και για τους ίδιους τους πολίτες που αθλούνται σε αυτό!όλες μα όλες έκαναν μικροεπεμβασεις με αποτέλεσμα να είναι σε αυτά τα χάλια και αν όντως η διοίκηση της ομάδας έχει βλέψεις για την ομάδα και όνειρα για σουπερλιγκ θα πρέπει επειγοντως να ψάχτει για το γήπεδο γιατί όπως είναι τώρα έγκριση δεν παίρνει..και επειδή αυτά θέλουν χρόνο πολύ καλό είναι σιγά σιγά να κάνουν τις κινήσεις που απαιτούνται από τώρα!

 6. Macedon2

  20/04/2021 at 16:40

  Ρε Γεωργούτσο θα μας τρελάνεις τελείως; Πριν δυο μέρες μας έλεγες ότι τα δημοσιογραφικά είναι μια χαρά και τώρα λες ότι ο Πρασιάς έδωσε εντολή να τα φτιάξουν;
  Άρα το συνεταιράκι σου ο Γιαννάκης δίκαια φώναζε κι εσύ τον άδειασες λέγοντας όποιος θέλει μεταδίδει. Εγώ που τον άκουσα στο sport sto not ράδιο κατάλαβα ότι προστάτευε εσένα με αυτά που είπε, εσύ έκανες τη μετάδοση εσύ χρεώνεσαι. Στις σουίτες που θα φτιάξει ο Πρασιάς ποιος θα πηγαίνει; Α ρε Γεωργούτσο είσαι ο καλύτερος στη δουλειά σου αλλά το μυαλό σου δουλεύει περίεργα μερικές φορές.
  Όπως της γυναίκας μου που είναι από τη Καλαμάτα.

  • Σωτήρης Γεωργούντζος

   20/04/2021 at 17:01

   Ο Πρασσάς εσύ μαϊμού “σχολιαστή” – εμένα βρήκες τώρα ρε μεγάλε; – θα φτιάξει δημοσιογραφικά, σουίτες κλπ ετοιμάζοντας τη Μαύρη Θύελλα και την Παραλία για την Α’ Εθνική. Αν ξερεις ελληνικά αυτό γράφει το ρεπορτάζ του Sportstonoto.gr. Θα φτιάξει και άλλα πολλά, θα αλλάξει όλο σχεδόν το στάδιο πάλι της Παραλίας. Τα νυν δημοσιογραφικά της Παραλίας είναι τα καλύτερα σε όλη την Football League, ακόμη και για SL2. ok αμπαλιστάν; Όλες οι μεταδώσεις στην παραλία γίνονται άψογα και ποτε κανείς δεν εξέφρασε παράπονο, 30 χρόνια τώρα. . Άλλωστε όποιος δεν γουστάρει σταματάει. Χώρο, τόπο και γήπεδο η δημοσιογραφία έχει για όλους και κανείς δεν πρέπει – στη δημοκρατία – να αποκλείεται. οκ;;; Και …. προστασία εγώ δεν χρειάζομαι και δεν χρειάστηκα φυσικά ποτέ από κανένα στη δουλειά μου. Κοίτα μόνο αν χρειάζεσαι εσύ μόνο…

 7. Θυελλααρααα

  20/04/2021 at 17:01

  Nα φτιάχτει ένα γήπεδο 10.000 θέσεων πρέπει ώστε η ομάδα να μην είναι όλη την ώρα στο ψάξιμο…οπως οι άνθρωποι του αστέρα Τρίπολης πριν πανε α εθνική είχαν φτιάξει το Θεόδωρος Κολοκοτρώνης έτσι πρέπει να γίνει κ εδώ!

  • Σωτήρης Γεωργούντζος

   20/04/2021 at 17:19

   Μπάκος – καϊμενάκης τεράστιες οικονομικές οντότητες , μην μπερδεύεσαι λοιπόν

 8. odysseas

  20/04/2021 at 22:02

  Στο γήπεδο της παραλίας ότι αλλαγές και να γίνουν, έδρα δεν πρόκειται να γίνει!
  Τεράστια η απόσταση εξέδρας αγωνιστικού χώρου…μη χαλάτε χρήματα για πέταλα και άλλες ιστορίες…αν δεν μπορείτε να τα βρείτε με το Μεσσηνιακό, μιλήστε με Απόλλωνα που έχει δικό του γήπεδο, μήπως μπορεί ν αναβαθμιστεί αυτό

 9. Δημήτρης Καλαμάτα

  20/04/2021 at 22:49

  Κρίμα και άδικο να πάει χαμένο το γήπεδο του μεσσηνιακού….. Του μεσσηνιακού είναι γήπεδο της παραλίας είναι στάδιο έχει διαφορά αν έχει πάει κανείς σε αγώνα της μαύρης στα δύο γήπεδα θα το καταλάβει καλά ότι είναι άλλη ατμόσφαιρα …. Ας το κρατήσουν οι κύριοι του μεσσηνιακού να δούμε τι θα καταλάβουν …. Απαράδεκτο να έχει ο μεσσηνιακός έδρα και όχι η Καλαμάτα

 10. Atom

  20/04/2021 at 23:23

  Εσυ ρε Σωτηρη ελεγες οτι ο Πρασσας ειναι τεραστιος οικονομικα ανωτερος απο Μπακο και Καιμενακη τωρα λες το αντιθετο ?? Προεδρε γηπεδο συγχρονο τουλαχιστον 12000 και σκεπαστο, καντο λυωμενο για λιγοτερο κοστος οπως στην ευρωπη σε διαφορες χωρες, που πας να ριξεις τα λευτα σου στο σταδιο με αλλα τοσα, που θα ριξεις, θα εχεις δικο σου γηπεδο, και δυστηχως ειναι το μονο που λειπει απο την ομαδα για να την περασει στην κατηγορια των μεγαλων, θα ηταν ολα διαφορετικα εαν ειχε το δικο της γηπεδο, αναλυσε το με καποιους ειδικους και θα δεις οτι ειναι ο μονος δρομος για να εξασφαλησεις την επενδυση σου και οχι μονο δεν θα χασεις φραγκο αλλα και να θες να φυγεις καποια στιγμη θα τα παρεις πισω διπλα.

  • Σωτήρης Γεωργούντζος

   21/04/2021 at 00:08

   Πίνεις τίποτα; Πότε είπα εγώ ρε ότι ο Πρασσάς έχει πιο πολλά λεφτά από Μπάκο και Καϊμενάκη;;;; ¨οτι να’ ναι

 11. Thyellara_Bermondsey

  20/04/2021 at 23:40

  Της Παραλιας δε θα γίνει ποτέ έδρα μας. Οι του Μεσσηνιακού πρέπει να αλλάξουν γνώμη.
  Να πιέσει η φίλαθλη γνώμη και εδώ μέσα από το Sportstonoto. Ολους του συμφέρει αυτή η λύση που λέει ο ΖΕΧΑ αν ισχύει. Όσα λεφτά και να δώσει η ομάδα μας, πέταλο είναι δύσκολο να μπει στην παραλία. Ίσως τη χειρότερη να γίνει όπως της Βέροιας που δεν είναι καλό.

 12. Thyellara_Bermondsey

  21/04/2021 at 10:11

  Συμφωνώ 100% με τον Atom στο θέμα του γηπέδου!

 13. gio5

  21/04/2021 at 12:48

  Το γήπεδο του μεσσηνιακού δυστυχώς θέλει γκρέμισμα και φτιαξιμο από την αρχή για να γίνει κανονικό γήπεδο μακάρι να συνεργάζονταν ολες οι πλευρές ΓΣΜ Καλαμάτα και δημοτική αρχή κ αν υπάρχει προοπτική και χρήματα να του έκαναν μια γενναία ανακαίνιση αλλά το θεωρώ αδύνατο κυρίως λόγο κόστους!Η παραλία δυστυχώς δεν πρόκειται ποτέ να γίνει έδρα αλλα με κάποιες παρεμβάσεις θα είναι σε καλύτερη κατάσταση.
  Υ.γ Ωραίο πέταλο πάντως έφτιαξαν στο στάδιο της Καρδίτσας πραγματικά πολύ όμορφο.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα

Advertisement
Advertisement

Δες ακόμη…

Advertisement

More in Καλαμάτα