fbpx
Connect with us

Πάμισος

Σκανδαλώδεις αποφάσεις και πράξεις, στο Δημοτικό Στάδιο Μεσσήνης

Σκανδαλώδεις αποφάσεις και πράξεις, στο Δημοτικό Στάδιο Μεσσήνης
Πολλές παρατυπίες φέρονται στο Δημοτικό Στάδιο της Μεσσήνης..

Φίλες και φίλοι αναγνώστες του Sportstonoto, η αρχική προκήρυξη για το στάδιο Μεσσήνης επί δημαρχούντος κ. Τσώνη, προέβλεπε φωτισμό για νυχτερινά παιχνίδια και σκέπαστρο στην κερκίδα!

Και τούτο γιατί, αφενός θα στεγανοποιούσε την κερκίδα λόγω διάβρωσης της από την υπερβολική υγρασία και αφετέρου θα προστάτευε τους φιλάθλους από τις άσχημες καιρικές συνθήκες! 

Στην συνέχεια η συντηρητική παράταξη του κ. Αθανασόπουλου με σκανδαλώδη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου Μεσσήνης, τροποποίησε την υπάρχουσα προκήρυξη καταργώντας το σκέπαστρο για τοποθέτηση ταρτάν!!! Ο φωτισμός παρέμεινε.

Η νέα προκήρυξη δημιούργησε: α) έξι (6) συν 1 και ½ βοηθητικές διαδρομές(!), β) η βαλβίδα της σφαίρας μεταφέρεται εκτός αγωνιστικού χώρου σε κάποια γωνία του γηπέδου(!) και γ) μένουν εκτός προκήρυξης ο  δίσκος, η σφύρα, το άλμα εις ύψος και το επί κοντώ!!!!!  

Έτσι λοιπόν με τις νέες προδιαγραφές κλείνει το στάδιο στους επίσημους αγώνες, ακόμα και για τους σχολικούς!!! Στάδιο μόνο για προπονήσεις!!!!!

Φίλες και φίλοι εδώ πραγματικά κάτι θα πρέπει να συμβαίνει(!), ανακατασκευάζουν το δημοτικό στάδιο με χρήματα του Ελληνικού λαού και μένουν τα μισά αθλήματα απέξω;

Θα μπορούσε να γίνει ένα στάδιο με οχτώ (8) διαδρομές και με όλα τα αθλήματα, για να μπορούν να διεξαχθούν επίσημοι Ελληνικοί και Ευρωπαϊκοί αγώνες!

Οι πληροφορίες που αλίευσα, για τις επιπλέον εργασίες που θα έπρεπε να γίνουν, απατούνται 60.000 ευρώ περίπου, ποσό που μπορούσε να εξασφαλιστεί από ιδία κεφάλαια του δήμου, την περιφέρεια, την πολιτεία, ή στην χειρότερη με ένα δάνειο!

Αν η δημοτική αρχή δεν έχει την ικανότητα να εξασφαλίσει αυτό το ασήμαντο ποσό για έναν τόσο πολύ μεγάλο δήμο και έργο, το καλύτερο που έχει να κάνει είναι να κλείσει το μαγαζί!!!

«Ρε αδερφέ έναν έρανο να κάνανε και με κάποιους χορηγούς το πρόβλημα θα είχε λυθεί!!!

«Και κάτι ακόμα που έχει σχέση με τις αρχές και την αξιοπρέπεια του κάθε ατόμου.»

Κύριε δήμαρχε, ο κ. Τσώνης θέλεις έτσι, θέλεις αλλιώς, «φιλώντας κατουρημένες ποδιές» κατόρθωσε και έβγαλε αυτά τα χρήματα για της συγκεκριμένες εργασίες.

Ήταν «ανήθικο» αυτό που έγινε να αλλάξετε τις αποφάσεις και την προκήρυξη των έργων!!!

Θα έπρεπε τα έργα να παραμείνουν ως έχειν, και αν θέλατε το ταρτάν να κινούσατε την διαδικασία ώστε να εξασφαλιστούν τα απαραίτητα κονδύλια!!!

Κυβερνητικός δήμαρχος είσαστε κ. Αθανασόπουλε!

Φτάνουν πια οι φωτογραφίες στο δημαρχείο και στο στάδιο «Μαϊμού που δημιουργείτε» με χρήματα των άλλων!!!!!

Εκτός όλων των άλλων έχουμε και την εγκατάλειψη του Αγίου Νικολάου, η δημοτική αρχή εδώ και χρόνια έχει γυρίσει την πλάτη στο δημοτικό γήπεδο, ενώ θα μπορούσε να ήταν ένα στολίδι του ποδοσφαίρου!

Ακόμα και κοντέινερ θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για να λυθεί το χρόνιο πρόβλημα!

Τα  ποσά(;), ασήμαντα(!!!),  αλλά που(;) και από ποιόν;

Αντί αυτού άφησαν τον Πάμισο μόνο του να τρέχει σαν τους «Τσιγγάνους» να βρει γήπεδο να αγωνιστεί(!), ευτυχώς που βρέθηκαν οι φιλόξενοι δήμοι, Μελιγαλάς και Εθνικός, δίνοντας λύση.

Εντωμεταξύ έχουν φουντώσει τα ερωτήματα στην κοινωνία του δήμου, για το που πήγαν τα χιλιάδες κυβικά χώματος του σταδίου που αφαιρέθηκαν!!!

Επίσημη απάντηση ακόμα δεν έχει δοθεί!!!

Κύριοι της πλειοψηφίας την αναμένομεν(!), τα χρήματα είναι πολλά!!!

Και κάτι για την λειτουργία του γηπέδου, λοιπόν, αν δεν αλλάξει η υπάρχουσα αρρωστημένη κατάσταση, ο νέος χλοοτάπητας του δημοτικό στάδιο θα καταστραφεί!

Θα πρέπει να αποδεσμευτεί το γήπεδο από όλες τις ομάδες και να αγωνίζεται μόνο μία!

Το ποιά θα είναι αυτό θα το αποφασίσουν οι υπηρεσιακοί παράγοντες, τα κριτήρια υπάρχουν.

Αυτό κάνουν οι σοβαροί δήμοι και τούτο θα πρέπει να πράξει και ο δήμος Μεσσήνης.

Τέλος οι υποσχέσεις και τα ρουσφέτια των πολιτικών και των αυτοδιοικητικών(!), σεβασμός στα χρήματα του Ελληνικού λαού!!! «Κουμάντο στις ιδιοκτησίες σας!»

Κλείνοντας να αναφέρω πως η κυβέρνηση ψήφισε νόμο στην βουλή που φωτογραφίζει  τα σωματεία της Γ΄ Εθνικής:

«Στης ομάδες εθνικών ερασιτεχνικών κατηγοριών (μόνο για την φετινή περίοδο λόγο Κορωνοϊού, οι δήμοι θα μπορούν να καταβάλουν τα έξοδα μετακίνησης!»

Η δημοτική αρχή Μεσσήνης έχει καταβάλει, αν όχι, πότε, τις 4.000 ευρώ για τα δύο παιχνίδια που έδωσε ο Πάμισος στην Ζάκυνθο και τα 1.000 της Πάτρας;

Αποστόλης Κοσμάς

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα

Advertisement

Δες ακόμη…

Advertisement

More in Πάμισος