fbpx
Connect with us

Super League 2

Στα χαρακώματα ξανά όλες οι… παλιές “παρατάξεις” στον Πλατανιά!

Στα χαρακώματα ξανά όλες οι… παλιές “παρατάξεις” στον Πλατανιά!

Σε αποκλειστική συνέντευξη στα parapolitikakritis.gr ο Στέλιος Βαρουξάκης απαντάει άμεσα στις υπόνοιες για χρέη που άφησαν τις προηγούμενες μέρες οι πρώην πλέον πρόεδροι του Πλατανιά Μανώλης Μαθιουλάκης και ο κύριος Γιακουμογιαννάκης. Παράλληλα κάνει λόγο για “στημένα” δημοσιεύματα και εμπάθεια προς το πρόσωπο του από ορισμένους δημοσιογράφους.
Κύριε Βαρουξάκη ακούγονται πολλά για την εμπλοκή σας ξανά στον Πλατανιά αλλά αυτό που μας κάνει εντύπωση τώρα που η ομάδα ουσιαστικά “διαλύεται” με τη φυγή του Μαθιουλάκη είναι ότι βλέπουμε από διάφορους να σας ρίχνουν και ευθύνες.

Όλα ξεκίνησαν όταν η ομάδα μας βγήκε στη Superleague.  Τότε έδιωξα από το γραφείο τύπου τον “δημοσιογράφο” Μάκη Καρτσωνάκη γιατί κατάλαβα πόσο “λίγος” ήταν και ότι λειτουργούσε μόνο για τον εαυτό του.

Έπειτα πήραμε στο γραφείο τύπου τον Γεώργιο Γεωργακάκη, έναν δημοσιογράφο με άποψη και επίπεδο που μας αντιπροσώπευσε επάξια στη μεγάλη κατηγορία.

Αυτός ο “κύριος Καρτσωνάκης” δεν μου το συγχώρεσε ποτέ και για αυτό βλέπουμε διάφορα δημοσιεύματα εις βάρος μου κατά καιρούς. Η τελευταία συνομιλία μας ήταν πριν από μία εβδομάδα όταν και τον πήρα τηλέφωνο και ομολογουμένως του μίλησα άσχημα γιατί έβγαλε δημοσίευμα ότι αναλαμβάνω τη ΠΑΕ Πλατανιάς. Συγκεκριμένα του είπα: “για πιο λόγο το έκανε χωρίς να με ρωτήσει ενώ ποτέ δεν του έχω αρνηθεί να του μιλήσω. Θεωρώ λοιπόν ότι το έκανε για να τσατίσει τον κύριο Μαθιουλάκη και να κρατήσει με αυτό το τρόπο “δέσμια” την ΠΑΕ.

Μετά ο ίδιος “σκαρφίστηκε” να πάρει συνέντευξη από τον κύριο Γιακουμογιαννάκη που ήταν ο πρώτος πρόεδρος της ΠΑΕ, δασκαλεύοντας τον πως να πει ψέματα. Αλλά για δικό τους κακό τα γεγονότα μιλάνε από μόνα τους.

Θα μας πείτε λίγο πως είχαν τα πράγματα;

Όταν ανέλαβα τη ΠΑΕ, μήνα Οκτώβριο έπειτα από παραίνεση του Γενικού αρχηγού της ΠΑΕ και κουμπάρου μου, Δημήτρη Μαθιουλάκη το έκανα γιατί η ομάδα αδυνατούσε να παίξει στο τρέχον παιχνίδι του πρωταθλήματος  που είχε ξεκινήσει από τον Αύγουστο, γιατί δεν πληρώθηκαν προπονητές και ποδοσφαιριστές. Δεν πληρώθηκαν γιατί είχαν σπαταλήσει και τα 135.000 ευρώ του μετοχικού κεφαλαίου και αδυνατούσε να τους πληρώσει γιατί δεν είχε ρευστό. Ενώ στη συνέντευξη που έδωσε ο κύριος Γιακουμογιαννάκης στον “κύριο” Καρτσωνάκη είπε ότι μας άφησε 90.000 ευρώ. Το μόνο που μας άφησε ο εν λόγο κύριος ήταν μία διαλυμένη ομάδα και περίπου 200.000 ευρώ χρέη.

Όσο για τον φίλο του τον κύριο Μαθιουλάκη τον Μανώλη ξέχασε ότι ο ίδιος τον έβρισε μπροστά στο διοικητικό συμβούλιο για τα ψέματα και τα χρέη που μας άφησε όταν μας παρέδωσεε τη ΠΑΕ. Όσον αφρά το δημόσίευμα και τις αιχμές ότι δήθεν άφησα χρέη στον κύριο Μαθιουλάκη όταν παρέδωσα την ομάδα θα πω μονάχα ότι: “Η ΠΑΕ είναι ζωντανός οργανισμός και χρειάζεται χρήματα κάθε ώρα που περνάει”. Αν άφησα λοιπόν 30.000 ή 40.000 ευρώ στα 3,5 με 4 εκατομμύρια ευρώ που ήταν κάθε χρονιά στη Superlegue… Ο κύριος Μαθιουλάκης ήταν ενήμερος διότι πάντα ενημέρωνα το συμβούλιο για το κάθε ευρώ που δαπανούσα. Αν λοιπόν του λήφθηκαν τα 30.000 ή 40.000 ευρώ του κυρίου Μαθιουλάκη θα του θυμίσω ότι πήρε από το Solidariti της UEFA από τη δική μου χρήση 130.000 ευρώ και άνωθεν. Επίσης 30.000 ευρώ από την Περιφέρεια για το προπονητικό του Μάλεμε που είσαστε και γνώστης κύριε Σκουλούδη διότι ήσασταν παρών όταν ο κύριος Αρναουτάκης τα πρόσφερε.   Το προπονητικό κέντρο του Μάλεμε που ο κύριος Μαθιουλάκης και καλά “έφτιαξε” το πλήρωσα 230.000 ευρώ… ενώ μου είχε πει ότι κοστίζει 130.000 ευρώ… Έπεσε έξω… 100.000 ευρώ;

Δηλαδή αφήσατε και λεφτά… γιατί εμείς ακούσαμε για “καυτές πατάτες” και έναν μόνο που πλήρωνε τόσα χρόνια…
Έχει και συνέχεια… Από τους ποδοσφαιριστές που είναι περιουσία της ΠΑΕ που αγόρασα εγώ και πούλησε ο κύριος Μαθιουλάκης αναφέρω επιγραμματικά τα χρήματα που πήρε:

Αζιζ  Τετέ 300.000 ευρώ από την Λεχ Πόζναν και διικαιώματα μεταπώλησης 150.000 ευρώ από τη Δυναμό Μόσχας.

Γιακουμάκης Γιώργος 450.000 από την Αεκ.

Τσολάκης Κωνσταντίνος 40.000 από τον Ολυμπιακό.

Τα λεφτά αυτά τα εισέπραξε ο κύριος Μαθιουλάκης και όχι εγώ. Κανείς δεν αμφισβητεί ότι ο κύριος Μαθιουλάκης βοήθησε την ΠΑΕ με τα έργα που έκανε στο στάδιο Περιβολίων και την ταχύτητα τους. Ως εκεί όμως

Τα χρήματα στην ΠΑΕ όταν ήμουν πρόεδρος τα έβαζα πρώτος εγώ και μετά ο φίλο μου και συνέταιρος μου ο αντιπρόεδρος της ομάδας κύριος Αντώνης Κοκολοδημητράκης και φυσικά όλα τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου με όποια δυνατότητα οικονομική είχε ο καθένας.

Που θέλετε να καταλήξετε με όσα λέτε κύριε Βαρουξάκη;

Όλα λειτουργούσαν με αγάπη και ανιδιοτέλεια, για αυτό το λόγο πήγα καλά το εγχείρημα. Ήμασταν όλοι μία γροθιά και όχι one man show όπως αρέσει στον κύριο Μαθιουλάκη, ο οποίος μας έδιωξε όλους με τον τρόπο του. Όσα χρόνια ήμουν πρόεδρος δημιουργούσα, πλήρωνα ενώ αυτός τα βρήκε όλα έτοιμα, από τα γραφεία της ΠΑΕ, το προπονητικό στο Μάλεμε, τη Μπουτίκ μέχρι και τα Περιβόλια. Τι κατάφερε; Μια ομάδα που τη σεβότανε όλη η Ελλάδα να την διαλύσει.

Εάν λοιπόν εγώ όπως και οι υπόλοιποι του διοικητικού συμβουλίου όπως λέει ο κύριος Γιακουμογιαννάκης πάντα υπό τις οδηγίες του “κυρίου”  Καρτσωνάκη “είμαστε ένα τίποτα”, καλά θα κάνουν να ρωτήσουν όλους τους ποδοσφαιριστές που πέρασαν από τα χέρια μας τα έξι αυτά συγκλονιστικά χρόνια που ήμουν πρόεδρος πως πέρασαν όπως αι τους υπαλλήλους που δούλεψαν για εμάς.

Ας ρωτήσουν τους προέδρους των άλλων ΠΑΕ, τους ανθρώπους της  Νοva τον ΠΣΑΤ (που ήμασταν η μόνη ομάδα που βράβευσε σε όλη την Ελλάδα ποιος είναι ο Βαρουξάκης και τι ομάδα πρότυπο είχε.

Κύριε Βαρουξάκη γιατί τα λέτε όμως όλα αυτά τώρα;

Δεν θα ανεχθώ άλλα ψέματα γιατί εγώ δεν μιλάω με υπονοούμενα και χρησιμοποιώντας μομφές. Μιλάω με στοιχεία και ονόματα όχι όπως κάνουν μερικοί κομπλεξικοί δημοσιογράφοι που μόνο δημοσιογραφία δεν ασκούν.

Και αναρωτιέμαι… Μήπως η κ16 της ΕΠΣΧ που βγάλαμε πρωταθλητές στην Ελλάδα όταν ήμουν επικεφαλής βγήκε εξαιτίας του κυρίου Μαθιουλάκη με τις ποδοσφαιρικές του γνώσεις και ικανότητες;

Για να τελειώνουμε, όσα χρόνια ασχολήθηκα με το ποδόσφαιρο έδινα πάντα τον καλύτερο μου εαυτό και πάρα πολλά χρήματα. Όχι μόνο εγώ αλλά και οι συνεργάτες μου που πάντα ήταν στο πλευρό μου, κάθε ώρα και κάθε στιγμή.

Υποστηρίζαμε το εμείς και όχι το “Εγώ” γιατί ήμασταν μία οικογένεια. Μία γροθιά.

Ας είναι όμως, αυτά θα τα αξιολογήσει και θα τα κρίνει ο φίλαθλος κόσμος των Χανίων και όχι ορισμένοι δήθεν δημοσιογράφοι.

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα

Advertisement

Δες ακόμη…

Advertisement
Advertisement
Advertisement

More in Super League 2