
Σεφτέ με τον Καλαματιανό Γιώργο Ζήση στις χειμερινές μεταγραφές είναι έτοιμος να κάνει ο Ο.Φ.Ιεράπετρας ενισχύοντας το κέντρο της άμυνας του.
Σύμφωνα με πληροφορίες του prismasport.gr, πρόκειται για τον 20χρονο (23/4/1999) αριστεροπόδαρο κεντρικό αμυντικό Γιώργο Ζήση που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Αναγέννηση Γιαννιτσών και συνεργαζόταν με τον νυν τεχνικό του Ο.Φ.Ιεράπετρας, τον Τίμο Καβακά.
Ο Ζήσης έχει σημαντικές ποδοσφαιρικές παραστάσεις παρά το νεαρό της ηλικίας του καθώς έχει ξεκινήσει από τα τμήματα υποδομής του Αστέρα Τρίπολης όπου υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο το 2017 και στη συνέχεια αγωνίστηκε ως δανεικός από την ομάδα της Τρίπολης στον Αιγινιακό τη σεζόν 2018-2019 μετρώντας 20 συμμετοχές στη Football League.
Πέρυσι το καλοκαίρι έμεινε ελεύθερος από τον Αστέρα Τρίπολης και πήρε μεταγραφή για την Αναγέννηση Γιαννιτσών από την οποία θα τον αποκτήσει ο Ο.Φ.Ιεράπετρας με τον παίκτη να βρίσκεται ήδη στην Κρήτη.

1 Comment
Leave a Reply
Ακύρωση απάντησης
Leave a Reply



Πρόσφατα άρθρα
- Σουξέ έχει ο Πανταζής στον Φωστήρα, ένας ακόμη πρόεδρος Π.Α.Ε. στηρίζει την εκλογή του!!!
- Η σημαία στον ιστό της στον Α.Ο. Στενωσιάς, συνεχίζει ο Αλεβίζος
- Πριν την Μπράϊτον, έδωσε τα φόντα του στους μικρούς της Α.Ε.Μυκόνου ο Κωστούλας (+pics)
- Νικηφόρο κλείσιμο της χρονιάς στην ΕΠΣ Μεσσηνίας για την Κ14 της Μαύρης Θύελλας
- Άλεξιτς και Τζεβελεκίδης είπαν ΌΧΙ σε Πανιώνιο, μιλάει με Γιανούτσο…
- “Καπέλωμα” Λέντα με Ζαλαώρα στον Αστέρα Σταυρού που πάει έτσι με δυο προπονητές
Addurl.gr – Κατάλογος Επιχειρήσεων

Δες ακόμη…
-
5' λεπτά κήρυγμα
/ 6 ημέρες agoΓεωργούντζος: “Απέλαση Αταμάν, συγνώμη σε Μπαρτζώκα, ”έγκλημα” ο Γιαννακόπουλος…”!!! (video)
Το καλό πράγμα αργεί να γίνει! Τρομερό “Πέντε λεπτά κήρυγμα” σήμερα από τον Σωτήρη...
By sportstonoto -
5' λεπτά κήρυγμα
/ 1 εβδομάδα agoΓεωργούντζος: “Ενα… μπορντέλο είμαστε”!!! (video)
Εξ αφορμής όλων όσων διαδραματίστηκαν… πάλι και στον 3ο αγώνα των πλέι οφ στο...
By sportstonoto
Περαστικός
29/12/2019 at 20:00
Ναι στην Ιεράπετρα από την ομάδα που έχει προπονητή κ όχι καρέκλα όπως εμείς κ δεύτερον δύο ερωτήσεις :
Α. Έχουμε καλύτερο από τον Ζήση στα στόπερ;με αποδείξεις να απαντήσεις
Β.τον έχεις δει να αγωνίζεται γ ν βγάζεις τα συμπεράσματα σου η’ σου λένε τα ” καλά” λόγια άλλοι;
Περιμένω απαντήσει sportstonoto..