fbpx
Connect with us

Super league 2

Στηρίζει Μπάρλο και ο… Δρόσος!

Στηρίζει Μπάρλο και ο… Δρόσος!

Ανακοίνωση – ποταμό είχαμε το μεσημέρι του Σαββάτου από τον Δημήτρη Δρόσο.

Ο πρώην αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 σχολίασε τη μεταβίβαση των μετοχών από τον Καλογερόπουλο στον Γιώργο Μπάρλο, ενώ στάθηκε ξεχωριστά σε κάθε ένα από τα πρόσωπα που διαραμάτισαν ρόλο στην ΠΑΕ.

Αναλυτικά:

“Φίλες Και Φίλοι
Η πιο Μαύρη σελίδα της ιστορίας μας δείχνει να έφτασε στο τέλος της , με την αλλαγή διοίκησης που ανακοινώθηκε , βάζοντας μια τελεία στον απίστευτο κατήφορο που είχε βρεθεί η αγαπημένη μας ομάδα μετά από την παρέμβαση των κ Μπαρλου -Δημου αλλά και την στήριξη όπως ακούγεται και άλλων πατρινών επιχειρηματιών .

Σεβόμενος την απαίτηση των εκατοντάδων φίλων μου που μου ζητούσαν όλες αυτές τις μέρες , να τους ενημερώσω για την γνώμη μου για τις εξελίξεις , τώρα που μια καινούργια σελίδα ξεκινά , θεωρώ ότι είναι υποχρέωση μου να το κάνω, σαν ένας απλός φίλαθλος της Παναχαϊκής αλλά και σαν ένας άνθρωπος που ξέρει πρόσωπα και καταστάσεις μέσα και έξω από την ομάδα .

Δυστυχώς επιβεβαιώθηκα για όλα αυτά που προειδοποίησα το καλοκαίρι με τις πολλές μου αναρτήσεις τον κόσμο , πολύ πιο σύντομα και από ότι εγώ ο ίδιος περίμενα αλλά και με πολύ πιο σκληρό τρόπο για την ομάδα και την πόλη μας που αμαυρώθηκε από καταστάσεις και ενέργειες όσο ποτέ πριν στην ιστορία της.

Προσωπικά οσο και αν κατέβαλα υπεράνθρωπες προσπάθειες να ειδοποιήσω άπαντες οφείλω να ζητήσω συγνώμη που δεν μπόρεσα να σταματήσω αυτό που έβλεπα ότι ερχόταν αλλά και γιατί με την σειρά μου όπως όλοι πιστεύω που πέρασαν από την ομάδα για πολύ η λίγο από θέσεις ευθύνης και αποφάσεων έχουμε μικρό η μεγάλο μερίδιο για την κατάσταση που βρέθηκε η ομάδα .

Είμαι πολύ περήφανος για την προσπάθεια που κάναμε μαζι με τους υπολοίπους πέρυσι στο δεύτερο μισό της χρονιάς κάτι που εξασφάλισε τουλάχιστον στην ομάδα την κατηγορία που έχει αυτήν την στιγμή αποφεύγοντας καταστάσεις σαν αυτές που έζησε ένα άλλο ιστορικό σωματείο (ΗΡΑΚΛΗΣ ) που οδηγήθηκε σε εξαφάνιση αλλά και για το οτι εξασφαλίσαμε και τα έσοδα που ακόμη και τώρα αποτελούν την μοναδική πηγή χρηματοδότησης της ομάδας .

Ταυτόχρονα όμως αισθάνομαι και πολύ πληγωμένος , στενοχωρημένος και απογοητευμένος ,που δεν μπόρεσα να δώσω μια ανάλογη συνέχεια κατά την φετινή χρονιά ,φτάνοντας να ζήσουμε τις καταστάσεις ντροπής που όλοι είδαμε κατά το τελευταίο διάστημα .
Πλέων θεωρώ ήρθε η ώρα να κοιτάξουμε μπροστά , ΜΗΝ ΞΕΝΧΝΩΤΑΣ ΠΟΤΕ το τι έγινε πίσω , και αυτά που ζήσαμε πρέπει να μας παραδειγματίσουν για κάνουμε ότι είναι απαραίτητο για να μην ξανά φτάσει η ομάδα ποτέ σε αυτό το σημείο .

Ο Κώστας Κατσουράνης , Ο Κώστας Μπακαλαρος , Ο Πλάτωνας Μαρλαφεκας , Ο Τακης Λαμπροπουλος , Ο Αντωνης Κουναβης ,Ο Δημητρης Δροσος , αλλά και όλοι οι άλλοι που απετέλεσαν την Συμμαχία έχουμε ΟΛΟΙ τις ευθύνες μας μικρές η μεγάλες , ΟΛΟΙ κάναμε τα λάθη μας μικρά η μεγάλα , και ΟΛΟΙ σεβόμενοι τον φίλαθλο κόσμο της Πάτρας και αυτά που έζησε τους τελευταίους μήνες οφείλουμε να ζητήσουμε μια συγνώμη για αυτά που δεν καταφέραμε .

Γνώμη μου όμως είναι ότι τώρα είναι ώρα να κοιτάξουμε μπροστά ενωμένοι ψάχνοντας όχι για αυτά που μας χωρίζουν αλλά για αυτά που μας ενώνουν .
Το να ψάχνουμε ποιος έφταιξε περισσότερο η λιγότερο και ποιος έκανε μεγαλύτερο κακό , ξεχνώντας την προσφορά και την προσπάθεια όλων για κάτι καλό ΜΟΝΟ σε νέες περιπέτειες μπορεί να μας οδήγηση .
Οι στιγμές είναι κρίσιμες και τίποτα ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ .

Μπορεί να δείχνει οτι έκλεισε το κεφάλαιο «Σουηδοί Επενδυτές» αλλά η ομάδα εχει μπροστά της έναν πραγματικό οικονομικό Γολγοθά , τεράστια θέματα να λύσει και ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ να παλέψει και τους χρειάζεται όλους ,έστω σαν απλούς φίλαθλους .
Προσωπικά έστω και αν υπάρχει πικρία για πολλά πράγματα ,που έγιναν και ακουστήκαν αλλά και μια ανοιχτή οικονομική Διεκδίκηση από την ΠΑΕ που έχει ξεκινήσει πριν μήνες μετά από όλα αυτά επιλέγω και καλώ όλους τους φίλους που σέβονται την γνώμη μου να προχωρήσουμε μπροστά και να Θυμόμαστε

Από τον Κώστα Κατσουρανη ότι ήταν αυτός που έδωσε όραμα , χάρισε πολλές στιγμές χαράς και περηφάνιας στους φίλαθλους μας αλλά και οργάνωσε από το μηδέν μια καλή και αξιοπρεπέστατη ομάδα που ποτέ κάνεις δεν είδε έως το τέλος που μπορούσε να φτάσει

Από τον Πλατωνα Μαρλαφεκα ότι ήταν ένας από τους πρωτεργάτες στο να ιδρυθεί η συμμαχία και πρόσφερε σε οργανωτικό και οικονομικό επίπεδο πολλά για μεγάλο χρονικό διάστημα

Από τον Κωστα Μπακαλαρο Ότι Διάθεσε Πολύ χρόνο αλλά και Χρήμα από την στιγμή που άρχισε η εμπλοκή του με την ομάδα και προσπάθησε να μπει και μπροστά για την ομάδα όταν χρειάστηκε , καθιστώντας τον εαυτό του σαν ένα από τους πιο σημαντικούς ανθρώπους την εποχή συμμαχίας

Από τον Αντωνη Κουναβη ότι πάντα ΗΤΑΝ εκεί από την αρχή , πρωτεργάτης της Συμμαχίας , πάντα βοηθούσε οικονομικά και πάντα έλεγε την γνώμη του και απεδείκνυε την αγάπη του για την ομάδα .

Από τον Τακη Λαμπροπουλο ότι βοηθούσε οικονομικά την ομάδα σε κάθε περίοδο αλλά κυρίως ότι προσπαθούσε πάντα να παίξει την φωνή της λογικής και να συμβιβάσει ανθρώπους και καταστάσεις ,προς όφελος της ομάδας

Από τους Οργανωμένους Φίλαθλους ,ότι ήταν αυτοί που ποτέ δεν εγκατέλειψαν την ομάδα και αυτοί που αποτελούν την Ψυχή της σε Εύκολους αλλά και δύσκολους καιρούς .
Και από Τους Χιλιάδες Απλούς Φίλαθλους , ότι κάθε που ένιωσαν ψήγμα καλής προσπάθειας ,το αγκάλιασαν και το στήριξαν , με οποίον τρόπο είχαν .

Τέλος αλλά όχι Μικρότερης Αξίας καλό θα ήταν αντί να θεωρούμε αποτυχημένους όλους τους υπολοίπους της Συμμαχίας ,που δεν επεδίωξαν και δεν είχαν καμία προβολή ανάλογης της μεγάλης οικονομικής και όχι μόνο προσφορά τους , να τους παραχωρήσουμε μια μόνιμη θέση στα επίσημα της ομάδας ,τιμώντας τους ,και δείχνοντας σε όλους τους άλλους που θα ενδιαφερθούν να βοηθήσουν την ομάδα ότι αυτή η ομάδα και αυτή η ομάδα μπορεί κάποιες στιγμές να ξεχνάει αλλά και να αδικεί κάποιους αλλά στο τέλος κάνει ΤΟ ΣΩΣΤΟ , αναγνωρίζοντας και τιμώντας την προσπάθεια έστω και αν το αποτέλεσμα δεν ήταν το επιθυμητό .

Τον κ Μπαρλο τον εχω συναντήσει 2-3 φορές και δεν ξέρω τι σκέφτεται και πιο είναι το πλάνο του για να έχω άποψη ,διέκρινα ομως ότι είναι έξυπνος άνθρωπος και ξέρω εδώ και καιρό προσπαθεί να εμπλακεί με την ομάδα . Είναι Πατρινός Επιχειρηματίας αρα οι περισσότεροι από σας τον ξέρετε καλύτερα από μένα ,Ξέρει την ιστορία της ομάδας ,αγαπάει την Ομάδα και θέλω να πιστεύω ξέρει ποια είναι τα προβλήματα αλλά και το τι πρέπει να κάνει , μια και που καιρό τώρα σχεδίαζε την εμπλοκή του με την ομάδα .

Οφείλουμε όλοι να του αναγνωρίσουμε το θάρρος για το βαρύ φορτίο που αναλαμβάνει , να του πιστώσουμε ότι είναι αυτός που βάζει ένα τέλος στην κατηφόρα των τελευταίων μηνών άλλα και να του δώσουμε την ευκαιρία να φανεί αντάξιος της ομάδας ,της πόλης και της στιγμής .

Το ίδιο και για τον κύριο Δημου που δεν ξέρω προσωπικά αλλά ότι εχω ακούσει και μάθει είναι καλό και όλα δείχνουν σοβαρό άνθρωπο και επιχειρηματία που ελπίζω να αποτελέσει Φάρο προσφοράς και για τους υπολοίπους που πρέπει ακολουθήσουν .

Προσωπικά Τους εύχομαι Κάθε επιτυχία και μια και ξέρω ίσως καλύτερα από τον καθένα τι έχουν να αντιμετωπίσουν ,Καλή Δύναμη και μακάρι να είναι αυτοί που θα οδηγήσουν την Παναχαικη μας πάλι εκεί που της Αξίζει , μετά από τόσα πολλά χρονιά ,κάτι που θα τους επιτρέψει να γράψουν το όνομα τους με χρυσά γράμματα στην ιστορία της Ομάδας.

Το έργο τους είναι πολύ δύσκολο και Μονοί τους είναι σχεδόν αδύνατο να τα καταφέρουν για αυτό ελπίζω με τις πράξεις τους να φέρουν διπλά τους όλους τους φιλάθλους οργανωμένους και μη αλλά και όλους τους επιχειρηματίες της Πάτρας που μπορούν και θέλουν να βοηθήσουν να ξανά δούμε την Παναχαικη μας μεγάλη .

Έχουμε Υποχρέωση όλοι όσοι αγαπάμε αυτήν την ομάδα να Βάλουμε το Μέλλον Πάνω από το Παρελθόν για να Ξαναγίνει η ΟΜΑΔΑ μας Αυτό που απαιτεί η Ιστορία της .
Δημήτρης Δρόσος”.

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα

Advertisement
Advertisement

Δες ακόμη…

Advertisement
Advertisement
Advertisement

More in Super league 2