
Λίγες μέρες μόλις μας χωρίζουν από την πρεμιέρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με το
προγραμμα μουντιαλ να είναι συναρπαστικό! Σήμερα Πέμπτη (17/11) το κουπόνι περιλαμβάνει διεθνείς φιλικές αναμετρήσεις, από όπου έρχεται και μια επιλογή με αξία. Πιο ειδικά, θα ασχοληθούμε με το φιλικό ανάμεσα στη Ρουμανία και τη Σλοβενία στην έδρα της πρώτης. Ας δούμε, λοιπόν, αναλυτικά που ποντάρουμε.
ΜΟΥΝΤΙΑΛ PREDICTOR! Δίνεις ΔΩΡΕΑΝ Προγνωστικά για τους αγώνες Μουντιάλ! Διεκδικείς 2.500€*!
Η Ρουμανία κατέληξε έναν βαθμό πίσω από τη δεύτερη θέση και τη Βόρεια Μακεδονία στον όμιλό της για τα προκριματικά Μουντιάλ 2022. Κέρδισε μεν στο τελευταίο ματς το Λιχτενστάιν με 2-0 εκτός, ωστόσο δεν κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για την τελική φάση. Έπεσε στη League C του Nations League, καθώς τερμάτισε τελευταία στο Β γκρουπ. Ο απολογισμός της στα εφτά πιο πρόσφατα παιχνίδια εντός έδρας είναι 4-1-2. Αναμένεται να χρησιμοποιηθούν απόψε αρκετά νέα πρόσωπα λόγω απουσιών.
Από την άλλη, η Σλοβενία στα προκριματικά έμεινε στο -8 από θέση που οδηγούσε στο Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ. Βγήκε 4η στον όμιλό της συγκεκριμένα. Δεν ηττήθηκε στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές, με απολογισμό 1-3-0, και κατάφερε να παραμείνει στη League B. Ψάχνει να βελτιωθεί στα εκτός έδρας της και μπορεί να κάνει την αρχή σήμερα, απέναντι σε μια Ρουμανία με πολλές απουσίες. Θα επιλέξουμε το διπλό με την κάλυψη της ισοπαλίας, δηλαδή 2 (DNB) σε απόδοση 2.10.
Βρείτε κάθε μέρα στο Betarades.gr προγνωστικά για τα σπουδαιότερα ματς στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα!
21+ | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις




Πρόσφατα άρθρα
- NBA: Οι Μπακς συμφώνησαν με τον Μίσιτς για τη λύση του συμβολαίου του
- Από τον Πανιώνιο στην Καβάλα
- Η πρώτη δήλωση του νέου τιμ μάνατζερ στο γυναικείο ποδοσφαιρικό τμήμα της Α.Ε.Κ.
- Army 24: «Κατάρρευση στην 120 ΠΕΑ: Πείνα, απειλές και 12ωρες υπηρεσίες υπό αυταρχισμό»
- Πάτησε γήπεδο η Κηφισιά, ξεκίνησε το ταξίδι για την καταξίωση στη SL (+ pics)
- ΣΟΚ σε αγώνα της Εθνικής βόλεϊ Κ16 στο Κόσοβο, φανατικοί “κινήθηκαν” κατά της ελληνικής σημαίας (+ pics)
Addurl.gr – Κατάλογος Επιχειρήσεων

Δες ακόμη…
-
5' λεπτά κήρυγμα
/ 4 εβδομάδες agoΓεωργούντζος: “Απέλαση Αταμάν, συγνώμη σε Μπαρτζώκα, ”έγκλημα” ο Γιαννακόπουλος…”!!! (video)
Το καλό πράγμα αργεί να γίνει! Τρομερό “Πέντε λεπτά κήρυγμα” σήμερα από τον Σωτήρη...
By sportstonoto -
5' λεπτά κήρυγμα
/ 1 μήνα agoΓεωργούντζος: “Ενα… μπορντέλο είμαστε”!!! (video)
Εξ αφορμής όλων όσων διαδραματίστηκαν… πάλι και στον 3ο αγώνα των πλέι οφ στο...
By sportstonoto