fbpx
Connect with us

Γ΄ Εθνική

Στον αέρα ξανά η Νίκη Βόλου, την έκαναν οι… Αμερικάνοι!

Στον αέρα ξανά η Νίκη Βόλου, την έκαναν οι… Αμερικάνοι!

Στον αέρα κυριολεκτικά, ξανά η ομάδα της Νέας Ιωνίας Βόλου, καθώς με μία ανακοίνωση προς τα ΜΜΕ η πλευρά Αθανασιάδη-Αντωνάκα γνωστοποιεί πως αποσύρει το ενδιαφέρον της για να αναλάβει τη διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος της Νίκης.

Η ανακοίνωση:

“H εταιρία New England Pro Soccer από την πρώτη στιγμή που εκδήλωσε έμπρακτα το ενδιαφέρον της να αναλάβει το ποδοσφαιρικά τμήμα της Νίκης Βόλου και να αγοράσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της σε περίπτωση που η ομάδα ανέβει κατηγορία και γίνει επαγγελματική, το έκανε:

1. Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στην τεράστια ιστορία του συλλόγου.

2. Με σεβασμό και αγάπη στο πλήθος των αγνών φιλάθλων του που αγωνιούν, αλλά και

3. Με δεδομένο, συγκεκριμένο και δοκιμασμένο από την διεθνή εμπειρία της Businessplan, το οποίο θα εξασφάλιζε ένα υγιές μέλλον με προοπτικές να ξανακατακτήσει τη θέση που αξίζει στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Γι αυτό και κατά την πρώτη δημόσια ανακοίνωσή μας ο Πρόεδρος της εταιρείας Παύλος Αθανασιάδης και ο Αντιπρόεδρος Δημήτριος Αντωνάκας, εξέφραζαν τις ζωηρές ανησυχίες τους για τα διαδραματιζόμενα πέριξ της Νίκης και έκρουαν τον κώδωνα του κινδύνου επισημαίνοντας πως «Δεν είναι εικόνα σχεδιασμού ομάδας αυτή, μάλλον σε εικόνα διάλυσης παραπέμπει». Δήλωναν, δε, ρητά ότι: » σε περίπτωση που παρέλθει η 29η Ιουλίου 2019,  που αποτελούσε και καταληκτική ημερομηνία για τη διενέργεια Γενικής Συνέλευσης στη συμφωνία μας με τον Πρόεδρο του ερασιτέχνη, θα επανεξετάσουμε όλες τις επιλογές μας για το καλό τόσο της Νίκης Βόλου όσο και της εταιρείας μας.»

Παρά ταύτα, η συγκινητική στήριξη των φιλάθλων – κυρίως- αλλά και η ιστορικότητα της ομάδος, μας οδήγησαν στην απόφαση να εξαντλήσουμε όλα τα περιθώρια και τις πιθανότητες να εφαρμόσουμε τα σχέδιά μας και να μείνουμε στη μάχη για την διεκδίκηση της Νίκης Βόλου, μέχρι τέλους».

Δυστυχώς, όμως, ο πόλεμος ανακοινώσεων των τελευταίων ημερών, το οργιώδες παρασκήνιο το οποίο διαπιστώσαμε ότι συντελείται υπονομεύοντας τις όποιες προσπάθειές μας, τα στοχευμένα και εν πολλοίς παραπλανητικά δημοσιεύματα που είδαν το φως, αλλά και η ενδελεχέστερη διερεύνηση όλων των δεδομένων μας έπεισαν πως αυτό το «μέχρι τέλους» είναι τώρα. Γι αυτό δηλώνουμε δημοσίως ότι αποσύρουμε το ενδιαφέρον μας για να αναλάβουμε την Νίκη.

Η «εικόνα διάλυσης» που είχαμε διαπιστώσει είναι, φευ, μη αναστρέψιμη. Σε αυτό το πλαίσιο ουδεμία σοβαρή προσπάθεια μπορεί να ευδοκιμήσει. Μακάρι να διαψευστούμε. Το τοπίο θυμίζει «κινούμενη άμμος»  με «μολυσμένα νερά» που -τουλάχιστον σε εμάς – είναι άγνωστα και ξένα. Άρα δεν γνωρίζουμε πως να τα καθαρίσουμε χωρίς να μας πνίξουν. Έτσι, η όποια εμπλοκή μας θα κατέληγε σε ματαιοπονία και τα σχέδια μας σε αποτυχία.

Τούτων δοθέντων η απόσυρση του ενδιαφέροντός μας, έρχεται να επιβεβαιώσει «την ειλικρίνεια και την καθαρότητα των προθέσεων μας», από όταν αυτό εκδηλώθηκε.
Άλλωστε, όπως είχαμε τονίσει και στην τελευταία ανακοίνωση μας, οι χιλιάδες οπαδοί της ομάδας είχαν συνειδητοποιήσει πως από την δική μας πλευρά δεν είχαν τίποτε να φοβηθούν και πως «από αλλού πρέπει να… φυλάγονται».

Τους ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την ανιδιοτελή στήριξή τους και ευχόμαστε καλή τύχη στην ομάδα. Γιατί της αξίζει”.

loading...
1 Comment

1 Comment

  1. Πέτρος Γιαννίδης

    07/08/2019 at 15:22

    Στο καλό να πάνε! Μας δουλεύουν; Χθες προκηρύχθηκε Γ.Σ. Τώρα αν η ομάδα θα παίζει ή όχι Football League δεν ήταν και δεν είναι στο χέρι της.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα

Advertisement
Advertisement

Δες ακόμη…

Advertisement

More in Γ΄ Εθνική