fbpx
Connect with us

Στοίχημα

Συμβουλές στοιχήματος: Δείτε πώς μπορείτε να πετύχετε στο αθλητικό στοίχημα

Συμβουλές στοιχήματος: Δείτε πώς μπορείτε να πετύχετε στο αθλητικό στοίχημα

Εάν είστε νέοι σε αυτό το τμήμα, πρέπει οπωσδήποτε να γνωρίζετε μερικές συμβουλές για στοιχήματα. Γι’ αυτό συγκεντρώσαμε τις βασικές πληροφορίες που χρειάζεστε για να κατανοήσετε τι σημαίνει κάθε όρος και να κάνετε την καλύτερη εικασία.

Να έχετε εφικτούς στόχους

Αρχικά, ας κάνουμε μία από τις πιο σημαντικές συμβουλές: να έχετε ρεαλιστικούς στόχους που μπορούν να επιτευχθούν με προβλέψιμο τρόπο. Σαν αυτό?

Φανταστείτε να ξεκινάτε το bankroll σας με $1000. Είναι αρκετά μεγάλη αξία και επιτρέπει διαφορετικές προσεγγίσεις. Ωστόσο, αν βάλετε στόχο να βγάζετε 10.000 $ κάθε εβδομάδα από την αρχή, το πιθανότερο είναι ότι θα απογοητευτείτε και θα χάσετε χρήματα.

Είναι λοιπόν σημαντικό να έχουμε στόχους για το μέλλον; Ναι, αλλά είναι επίσης σημαντικό να σκέφτεστε στόχους που δεν απαιτούν πολλή τύχη και είναι σημαντικό να επιλέξετε έναν αξιόπιστο bookmaker όπως η 22Bet.

Όλα λοιπόν είναι θέμα στρατηγικής και υπομονής. Παρεμπιπτόντως, είναι σημαντικό να χωρίσετε τα επιθυμητά αποτελέσματα σε διάφορα στάδια.

Για παράδειγμα, είναι ενδιαφέρον να τεθούν οι ακόλουθοι στόχοι:

– Μέσες εβδομαδιαίες και μηνιαίες αποδοχές.

– Ετήσιο μέσο σύνολο.

– Στόχοι για 6 μήνες, 2 μήνες ή 15 ημέρες.

Δοκιμάστε να στοιχηματίσετε στο αουτσάιντερ

Σε ορισμένες χώρες, οι αγώνες σκύλων είναι αρκετά διάσημοι λόγω του στοιχήματος. Έτσι, όταν ένας από τους διαγωνιζόμενους δεν θεωρείται νικητής και έχει μεγάλες πιθανότητες, ονομάζεται «χαμένος».

Ο όρος χρησιμοποιείται επίσης και σε άλλα είδη στοιχημάτων, ισοδύναμα με «σκοτεινό άλογο» ή «ζέβρα». Μια από τις συμβουλές μας λοιπόν είναι να δώσουμε προσοχή σε αυτού του είδους τη διαίσθηση: να στοιχηματίσουμε στο αουτσάιντερ.

Συχνά στον αγώνα θα προκύψει μια πιο ικανή ομάδα ή ένα μεγαλύτερο σερί νικών. Ως εκ τούτου, οι πιθανότητες για αυτόν θα είναι χαμηλότερες, ενώ η άλλη ομάδα θα είναι το αουτσάιντερ με τις μεγαλύτερες αποδόσεις.

Σίγουρα, συχνά δεν έχει νόημα να ποντάρουμε στην πιο αδύναμη ομάδα, αλλά αυτό δεν συμβαίνει πάντα. Τότε μπορεί να παρατηρήσετε πράγματα όπως:

– Είναι η ομάδα πιο δυνατή με τους βασικούς ή τις εφεδρείες της;

– Ποια ομάδα παίζει «εντός έδρας»;

– Ποιος έχει συγκεντρώσει περισσότερες νίκες σε προηγούμενους αγώνες μεταξύ αυτών των δύο ομάδων;

Επιπλέον, υπάρχει ακόμη ισοπαλία στο ποδόσφαιρο, που είναι επίσης μια ενδιαφέρουσα μεταβλητή. Πολλοί παίκτες θα το ξεχάσουν τελικά αυτό, αλλά συνήθως είναι μια εικασία μεγάλης πιθανότητας.

Επομένως, αξίζει να εστιάσουμε στο φαβορί και να ρισκάρουμε στο αουτσάιντερ αν τα ρίσκα είναι καλά.

Μην φοβάστε να υπολογίσετε!

Βασικά, οι υποθέσεις μπορούν να γίνουν με δύο τρόπους. Είτε με κατάθεση για όλους (μονό στοίχημα) είτε με πολλά στοιχήματα ταυτόχρονα (συνδυασμένο στοίχημα). Με αυτόν τον τρόπο, τα συνδυασμένα στοιχήματα συνδυάζουν πολλαπλές συμβουλές σε μία επιλογή.

Επομένως, όλα τα αποτελέσματα πρέπει να είναι σωστά για να λάβει ο παίκτης το έπαθλο, το οποίο όχι μόνο αυξάνει τους κινδύνους αλλά και τις πιθανότητες.

Παρεμπιπτόντως, όσο περισσότερα tips κάνετε σε ένα στοίχημα, τόσο περισσότερο θα αυξάνονται οι πιθανότητες, γιατί ο κίνδυνος θα είναι επίσης υψηλός.

Ωστόσο, έχουμε να κάνουμε δύο προτάσεις για αυτό το θέμα. Το πρώτο, όπως έχετε ήδη δει, είναι η χρήση σύνθετων στοιχημάτων.

Το δεύτερο είναι να έχετε μια ισορροπία μαζί τους. Δεδομένου ότι πρόκειται για μια κατηγορία με πολύ υψηλότερους κινδύνους, δεν είναι συνετό να στοιχηματίζεις σε κάθε περίπτωση. Με αυτόν τον τρόπο, είναι σημαντικό να έχουμε τη γνώση πίσω από κάθε υπόθεση, κυρίως για να αποτρέψουμε ένα μεμονωμένο αποτέλεσμα να εκτροχιάσει τις υπόλοιπες.

Τέλος, ορισμένες εταιρείες στοιχημάτων προσφέρουν ειδικές προσφορές για συνδυασμένα στοιχήματα, όπως αυτές που μπορείτε να δείτε παρακάτω:

– Μπόνους ή επιπλέον υπόλοιπο

– Στοιχήματα χωρίς κίνδυνο ή εγγυημένα στοιχήματα.

– Οι πιθανότητες αυξήθηκαν, αυξήθηκαν ή πολλαπλασιάστηκαν.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα

Addurl.gr – Κατάλογος Επιχειρήσεων

Advertisement

Δες ακόμη…

Advertisement

More in Στοίχημα