fbpx
Connect with us

Super league 2

Τα έσπασε με τον Μπέο η Νίκη Βόλου…

Τα έσπασε με τον Μπέο η Νίκη Βόλου…

Κόντρα Δήμου και Νίκης Βόλου για το Πανθεσσαλικό – Καταγγέλθηκε η σύμβαση…

Η καταγγελία της σύμβασης από τον Δήμο Βόλου και η απάντηση της Νίκης.
Κάποιες φθορές από οπαδούς στο Πανθεσσαλικό προκάλεσαν μεγάλη κόντρα ανάμεσα στον Δήμο Βόλου και τη Νίκη Βόλου. Ο Δήμος αποφάσισε να καταγγείλει τη σύμβαση, χρησιμοποιώντας σκληρή γλώσσα για 50-100 αλήτες, που η «κυανόλευκη» ΠΑΕ δεν μπορεί να περιορίσει και εμποδίζουν τους απλούς φιλάθλους να απολαύσουν ένα παιχνίδι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Μετά και τις νέες εκτεταμένες ζημιές που μερικές δεκάδες ανεγκέφαλων, που δηλώνουν οπαδοί της Νίκης Βόλου, προκάλεσαν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, βρισκόμαστε στην δυσάρεστη θέση να καταγγείλουμε την υπάρχουσα σύμβαση με τη διοίκηση της ΠΑΕ Νίκης για τη χρήση του Σταδίου.

Προχωρούμε στην ενέργεια αυτή από την ανάγκη να προστατεύσουμε την περιουσία των πολιτών του Βόλου από την εγκληματική δράσης μιας ομάδας 50 – 100 αλητών, τους οποίους δυστυχώς η διοίκηση της Νίκης Βόλου, με την οποία κατά τα άλλα είχαμε μια πολύ καλή σχέση και συνεργασία, δεν μπορεί να απομακρύνει από τον χώρο, όπου άλλωστε ουδεμία θέση έχουν αφού μόνο τον αθλητισμό δεν αγαπούν και οι σκοποί τους είναι αλλότριοι.

Καλούμε, όλους τους παράγοντες του αθλητισμού, υπό το πρίσμα μάλιστα των τραγικών γεγονότων της Θεσσαλονίκης, να προστατεύσουν το χώρο από τέτοια αντικοινωνικά στοιχεία λαμβάνοντας όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα ώστε να επιστρέψουν στα γήπεδα οι υγιώς σκεπτόμενοι φίλαθλοι, οι οικογένειες με τα παιδιά τους.

Με εκτίμηση
Αναστάσιος Μπατζιάκας
Πρόεδρος Επιτροπής Διαχείρισης Πανθεσσαλικού».

Η απάντηση της Νίκης Βόλου ήταν άμεση, τονίζοντας πως τις λίγες φορές που υπήρξαν φθορές, αποκαταστάθηκαν άμεσα από την ΠΑΕ, ενώ χαρακτήρισε άστοχο τον παραλληλισμό με τα γεγονότα στη Θεσσαλονίκη.

Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου, προς ενημέρωση όλων των δημοτών της πόλης μας και σε απάντηση της τοποθέτησης του Προέδρου Επιτροπής Διαχείρισης του Πανθεσσαλικού Σταδίου, κ. Μπατζιάκα, οφείλει να κοινοποιήσει τα γεγονότα, ως εξής:

Μετά το τέλος των εντός έδρας αναμετρήσεων της ομάδας μας, με αντιπάλους τους Ολυμπιακό Βόλου και Ηρακλή, διαπιστώθηκε πως υπήρξαν 30 σπασμένα καθίσματα, δύο σπασμένες πόρτες και φθορές κάποιων σητών στο πρώτο και 12 σπασμένα καθίσματα στο δεύτερο παιχνίδι, αντιστοίχως.

Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου, και στις δύο περιπτώσεις, σεβόμενη απόλυτα τη σύμβαση με τον Δήμο Βόλου, προχώρησε στην άμεση αποκατάσταση όποιων ζημιών υπήρξαν και παρέδωσε το μίσθιο στην κατάσταση που το παρέλαβε. Στα συγκεκριμένα ματς ουδέποτε υπήρξαν επεισόδια, πράγμα που επιβεβαιώνεται από τις εκθέσεις της αστυνομίας και τα φύλλα αγώνα.

Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου, κατά τα περίπου τρία έτη θητείας της, έχει σεβαστεί απόλυτα κάθε γήπεδο ή αθλητική εγκατάσταση που της έχει παραχωρηθεί από τον Δήμο Βόλου ή από οποιονδήποτε δημόσιο φορέα, τηρώντας, κατά γράμμα τις συμβάσεις που υπογράφει.

Τέλος, επισημαίνουμε πως οποιαδήποτε συσχέτιση των πρόσφατων τραγικών γεγονότων της Θεσσαλονίκης με τις υλικές φθορές στο Πανθεσσαλικό Στάδιο είναι, τουλάχιστον, ατυχής».

Onsports

6 Comments

6 Comments

 1. Αλεξης

  17/02/2022 at 10:27

  Εγκληματική δράση λέει ο χοντρούλης….τώρα ξεκινάνε τα γλέντια….
  Υ.Γ ποτέ δεν τα είχαμε καλά…αν ερχόσουν μια φορά στο γήπεδο που ποτέ δεν θα έρθεις στην Νέα Ιωνία(Κοκό)…θα καταλάβαινες από τα συνθήματα…αν πληρώνει το γήπεδο και λες τα έχει καλά οκ τι να πω…ζούμε σ άλλον κόσμο….

 2. Thyellara_Bermondsey

  17/02/2022 at 11:45

  Το μόνο σίγουρο είναι ότι δε μασάει τα λόγια του ο δήμος.
  @Αλεξη η ΠΑΕ Νίκη μπορεί να είναι σωστή αλλά το θέμα είναι οι συγκεκριμένοι οπαδοί. Δε μπορούν να καταστρεφουν ένα ωραίο γήπεδο που δεν είναι ιδιόκτητο. Είναι χαζό και αν δε μπορούν να σέβονται καλά κάνει ο μπεος.

 3. Gary Lineker

  17/02/2022 at 14:54

  Μπερμοντσει σοβαρεψου είσαι μακράν από τους πιο αξιόλογους σχολιαστές εδώ κρίμα να γράφεις παπαριές. Με συμπάθεια στο λέω. Δεν υπάρχει δήμος δεν υπάρχει φορέας υπάρχει ένας μπεος και μια πόλη βόθρος με σκυφτους ανθρώπους που ψάχνουν τον νταβατζη τους και τώρα που τον βρήκαν δεν τον αφήνουν με τίποτα. Σε αυτή την πόλη τόσο προ μπεου όσο και τώρα υπάρχει ένα κακό σπυρί που λέγεται Νικιωτης. Έγινε μια σύμβαση για το στάδιο γιατί η νίκη εκεί πρέπει να παίζει και θεωρήθηκε από τους χαχολους ότι τα βρήκαμε ότι γίναμε μπεικοι και διάφορα εμπριμε. Ούτε επεισόδια έγιναν ούτε τίποτα δύο καρέκλες ξεβιδωθηκαν και δύο έσπασαν σε ένα στάδιο που Με τις ευλογίες του μπεου οι Ούννοι το έκαναν μουνι το 2017. Απλά ο μπεος αφού καθάρισε οριστικά πλέον με τον Ολυμπιακό Βόλου που οδεύει προς τον αφανισμό και τώρα πιάνει πάλι το πραγματικό του άχτι το κακό σπυρί. Μόνο που οι ολυμπιακοί όταν βρεθούν αβοήθητοι σκορπάνε πέρα από 100-150 αρρώστους ενώ οι νικιωτες στα ζόρια συσπειρώνονται. Ξανάρχισε ο πόλεμος λοιπόν να δούμε ποιος θα βγει γρατζουνισμενος.

 4. JR

  17/02/2022 at 15:22

  Προβλέψιμη και αναμενόμενη η συμπεριφορά του Δημάρχου του ‘Μονακό’, μιας και ποτέ
  δεν ήταν σταθερός στις δήθεν ‘φιλικές’ του σχέσεις, οι οποίες μοιάζουν περισσότερο με λυκοφιλίες που εξυπηρετούν τα ιδιοτελή του και μόνο συμφέροντα.

 5. Ο ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΣ

  17/02/2022 at 15:42

  Το ζήτημα (πιθανώς) είναι βαθύτερο και δεν αφορά τους φιλάθλους αλλά κάποιους που αόρατα θέλουν να συνεργάζονται μαζί του και κάπου δεν πήγε καλά η συνεργασία. Οι φίλαθλοι απλά νομίζουν ότι αφορά αυτούς.Εγώ αυτό φαντάζομαι.

 6. Δημήτρης

  17/02/2022 at 19:32

  Βάλτε λίγο το μυαλουδακι σας να δουλεύει….Η Νίκη είναι οργανωμένη ομάδα όλα πληρωμένα κ όπως πάει του χρόνου θα κάνει πρωταθλητισμό…άρα τι γίνεται ο νπς?χάνει Χωρηγιες…χάνει πολλά έσοδα από παντού…γτ στην πόλη του Βόλου θα μιλάνε μόνο για την Νίκη…γτ είναι ομάδα της πόλεως με πολύ κόσμο…άρα θα χάσει την μπάλα…. ξεκίνησε ο πόλεμος….να δούμε ποιος θα βγει δυνατός…. Αλέξη μην μασάς πουθενά είμαστε όλοι μαζί σου…μόνο ΝΙΚΑΡΑ

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Ανθοκομική Έκθεση Καλαμάτας 2022
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα

Advertisement
Advertisement

Δες ακόμη…

Advertisement
Advertisement
Advertisement

More in Super league 2