fbpx
Connect with us

Γ΄ Εθνική

Τα νέα των 4 ομάδων της Ηλείας, στη Γ’ Εθνική…

Τα νέα των 4 ομάδων της Ηλείας, στη Γ’ Εθνική…

Οδεύοντας προς το τέλος Ιουλίου, η νεότερη κατάσταση σε ότι αφορά τις τέσσερις ηλειακές ομάδες του νέου πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής κατηγορίας, διαμορφώνεται ως εξής:

ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ

Συνεχείς είναι οι επαφές για την αύξηση σε πρώτο πλάνο και την ολοκλήρωση σε δεύτερο, του ρόστερ της ομάδας για τη νέα περίοδο.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ως τώρα εντάξει με μεταγραφές τέσσερις παίκτες, τους Δημήτρη Τσίγκρηλα, Παναγιώτη Τσίγκρηλα, Διονύση Καταβάτη, Ραφαήλ Καρακίτσο, ενώ έχει ανανεώσει με τους, Γιάννη Σωτηρόπουλο, Γιάννη Καπετανάκη, Διονύση Πλαστουργό, Στάθη Μπουρνέλη, Κωνσταντίνο Κατελούζο, Γιώργο Βουργουντζή, Γιώργο Γιαννακόπουλο, Αλμπέρτο Πρέντι, Δημοσθένη Γεωργίου.

Δηλαδή έως τώρα έχει 13 παίκτες στο ρόστερ του και ψάχνει για κάποιους ακόμα. Που πάντως σε πρώτη φάση μπορεί να είναι 7-8 (κι όχι 11-12 ακόμη), προκειμένου ο τεχνικός Γιώργος Λαγός να δουλέψει με 20-21 παίκτες σύνολο τουλάχιστον στο ξεκίνημα. Ενώ άλλωστε, για οικονομικούς λόγους, στόχος είναι το ρόστερ να μην ανοίξει πολύ αριθμητικά.

* Οι περυσινοί εκτός Νομού παίκτες, Νιφορόπουλος, Λεβέντης, Σούλης, Γκοτσούλιας, Κρεββατάς, Μπουρλάκης, έχουν ήδη αποχωρήσει (άλλωστε οι συμφωνίες τους ήταν μονοετείς, ενώ με τα νέα χαμηλά οικονομικά δεδομένα δεν μπορούσε η ομάδα να προχωρήσει σε ανανέωση μαζί τους ή έστω με κάποιους εξ αυτών).

* Σε ότι αφορά άλλες περιπτώσεις, ο Ντίνος Νικολόπουλος θέλει να εξαντλήσει τα περιθώρια για εξεύρεση ομάδας Β’ Εθνικής ως πρώτη του προτεραιότητα αυτό το διάστημα, ο Τζούλιαν Σέχου που γι’ αυτόν έχει τον πρώτο λόγο ο ΠΑΣ Γιάννινα μιας κι από αυτόν προέρχεται, εξαρτάται στο μεγαλύτερο βαθμό κι από την ηπειρωτική ομάδα για το τι θα κάνει τη νέα σεζόν, ο Γιάννης Κολόκας εξετάζει και κάποια συγκεκριμένα οικογενειακά κι εργασιακά θέματα σε σχέση με το τι γενικότερα θα κάνει ποδοσφαιρικά τη νέα σεζόν, ενώ με τον Δημήτρη Χατζηστάμου δεν έχει ακόμα επιτευχθεί κάποια συμφωνία στο οικονομικό.

Στο περυσινό ρόστερ, και στον δεύτερο γύρο υπήρχαν κι οι αφοί Ασημακόπουλοι(Κώστας και Θανάσης) που είναι στρατευμένοι αυτό το διάστημα.

* Δεν ανανεώθηκε η συνεργασία του Πανηλειακού με τον Νίκο Δαβουρλή (για οικονομικούς αλλά κι επαγγελματικούς λόγους του παίκτη, αν και του έγινε μια συγκεκριμένη πρόταση από την ομάδα) και έτσι ο έμπειρος αμυντικός μέσος είναι ελεύθερος να συνεχίσει την καριέρα του σε άλλη τοπική ομάδα όπως αναμένεται. Με αφορμή τη λύση της συνεργασίας, ο Δαβουρλής επεσήμανε μεταξύ άλλων: «Ευχαριστώ τη διοίκηση, την τεχνική ηγεσία καθώς και τους φιλάθλους, για τη συνεργασία που είχαμε στο διάστημα της παρουσίας μου. Παράλληλα ευχαριστώ θερμά τον γιατρό της ομάδας μας, ορθοπεδικό κ. Νίκο Τερζόπουλο. Εύχομαι ολόψυχα ο Πανηλειακός να πετύχει τους στόχους του στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής», επεσήμανε ο Ηλείος παίκτης.

* * * Όσον αφορά τη συνέχεια των κινήσεων για τον Πανηλειακό, αυτή περιλαμβάνει δυο μέτωπα. Από τη μια υπάρχουν κάποιες ακόμα περιπτώσεις που εξετάζονται με Ηλείους παίκτες εντός Νομού. Από την άλλη το κομμάτι της – απαραίτητης όπως τελικά φαίνεται, αν και αρχικά στόχος ήταν να αποφευχθούν λόγω του μειωμένου μπάτζετ – μεταγραφικής ενίσχυσης και με κάποιους παίκτες εκτός Νομού (κυρίως δυο – τρεις περιπτώσεις από Αχαία, που εξετάζονται κυρίως από τον τεχνικό Γ. Λαγό).

Άμεσα αναμένονται εξελίξεις και για τα δυο θέματα. Όπως και για τη στελέχωση του υπόλοιπου τεχνικού “τιμ” (μεταξύ αυτών και τη θέση του γυμναστή, αφού ο Νίκος Αντωνόπουλος που ήταν την προηγούμενη σεζόν, θα συνεχίσει σε ανάλογο πόστο στον Ξενοφώντα Κρεστένων).

– Ενώ η προετοιμασία προορίζεται να ξεκινήσει σίγουρα εντός της προσεχούς εβδομάδας, είτε την την Τετάρτη Αυγούστου, είτε την Παρασκευή 3 Αυγούστου, σύμφωνα με τα ως τώρα δεδομένα.

Τέλος, συνεχείς και καθημερινές παραμένουν οι προσπάθειες για να διευθετηθούν οικονομικά, διοικητικά και οργανωτικά θέματα. Έστω με μεγάλες δυσκολίες και με πολύ μειωμένο από πέρυσι οικονομικό μπάτζετ.

Στο πλαίσιο της απαραίτητης ενίσχυσης, αναμένεται πως από την προσεχή εβδομάδα θα κυκλοφορήσουν και τα εισιτήρια διαρκείας των εντός έδρας αγώνων του νέου πρωταθλήματος. Στο κομμάτι αυτό, ήδη η κα Πατρούλα Παναγοπούλου συμφώνησε και θα είναι ένα από τα άτομα που αναλαμβάνει την προώθηση τους.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ

Σε κρίσιμη καμπή βρίσκεται πλέον ο Αστέρας Αμαλιάδας, μετά και το αδιέξοδο το οποίο έδειξε ότι βρίσκεται αυτό το διάστημα ο «βυσσινόλευκος» σύλλογος! Αυτό που βρίσκεται πλέον σε εξέλιξη είναι η πρωτοβουλία που έχει αναλάβει ο δήμαρχος Ήλιδας Χρήστος Χριστοδουλόπουλος, προκειμένου να εξανληθούν οι πιθανότητες συγκρότησης Δ.Σ., ώστε να «σωθεί» ο Αστέρας και να λάβει μέρος στη Γ’ Εθνική (που για την ώρα έχει δικαίωμα, εκτός και γίνει το «θαύμα» και κληθεί να παίξει στη Β’ Εθνική ως πρώτος επιλαχών που είναι).

Η πρώτη συνάντηση στο γραφείο του δημάρχου Ήλιδας Χρήστου Χριστοδουλόπουλου, με την άτυπη επιτροπή για το μέλλον του Αστέρα, έγινε το απόγευμα της Δευτέρας μέσα σε θετικό κλίμα και συγκρατημένη αισιοδοξία. Εκείνο που στοχεύεται είναι να επιτευχθεί η συμμετοχή στη Γ’ Εθνική, έστω και χωρίς μεγάλες βλέψεις, σε πρώτη φάση. Πάντως τις τελευταίες μέρες δεν υπήρξαν εξελίξεις…

Τις επόμενες μέρες αναμένεται να «τρέξει» πιο συγκεκριμένα αλλά και με πίεση χρόνου πλέον, το θέμα της συγκρότησης του Δ.Σ., αν βρεθεί κι ένα πρόσωπο με δυνατότητες κι ευρεία αποδοχή για επικεφαλής, ενώ ταυτόχρονα ο δήμαρχος Ήλιδας, θα έχει νέες επαφές και με άλλους επιφανείς επιχειρηματίες της περιοχής, προκειμένου να εξασφαλίσει τη στήριξη της ομάδας.

Πάντως, ο παλιός πρόεδρος Κώστας Νικολόπουλος, λίγο μετά τη συνάντηση της Δευτέρας, σε δηλώσεις του, αφού ευχήθηκε ο Αστέρας να αγωνιστεί στη Β’ Εθνική τελικά, για την οποία όπως είπε έχει ακόμα σημαντικές πιθανότητες ανόδου, κι αφού ευχαρίστησε τον δήμαρχο για την πρόσκληση αυτή, ξεκαθάρισε ότι δεν σκοπεύει να ασχοληθεί με την ομάδα. Όπως μάλιστα επεσήμανε «συνολικά η οικογένεια Νικολόπουλου δεν θα μετάσχει στο νέο εγχείρημα και το ξεκαθαρίζω αυτό από τώρα με εντιμότητα προς τον κόσμο της ομάδας της πόλης μου».

Στον Αστέρα Αμαλιάδας, συνολικά, οι εξελίξεις θα φανούν καλύτερα τις επόμενες μέρες, αλλά το βασικό είναι ότι έχει περάσει σίγουρα στην μετά-Παπαγεωργίου εποχή. Πρέπει επίσης απαραίτητα να υπενθυμιστεί ότι στην απερχόμενη σεζόν ο Ηλείος επιχειρηματίας Θανάσης Παπαγεωργίου ήταν αυτός που αποτέλεσε το πλήρες στήριγμα της ομάδας. Είναι ο άνθρωπος που ηγήθηκε πέρυσι, ο άνθρωπος που οδήγησε τον Αστέρα στην κορυφαία παρουσία, κατακτώντας τον πρώτο και τελευταίο Εθνικό τίτλο της ιστορίας του (καθώς και το κύπελλο Ηλείας). Ενώ η ομάδα, μέσα στα γήπεδα, πήρε και θέση ανόδου στη Β’ Εθνική μέσα από τα μπαράζ των πρωταθλητών, αλλά την …έκοψε η ΕΠΟ μέσω δικαστικών αποφάσεων ως γνωστόν!!! Και βέβαια, είναι ο άνθρωπος που σχεδόν μόνος του επωμίστηκε τα μεγάλα οικονομικά βάρη, βγάζοντας πέρα τη σεζόν, η αλήθεια είναι με μηδαμινή σχεδόν στήριξη από αλλού, παρά το γεγονός ότι στο ξεκίνημα της περσινής σεζόν πολλά ακούγονταν για πολύπλευρη συμμετοχή και στήριξη. Πλέον ο Θανάσης Παπαγεωργίου δεν θα συνεχίσει σε καμιά περίπτωση ενεργός όπως πέρυσι (όπως το ίδιο κι ο Κώστας Ντάβαρης, στενός συνεργάτης του τα τελευταία χρόνια, κι άλλωστε επιστήθιος φίλος του αλλά και κουμπάρος του).

Κάτι που έχει διαμηνύσει ήδη από την πρώτη Συνέλευση της περασμένης Τετάρτης (συμπληρώνοντας πάντως ότι θα συνδράμει στην προσπάθεια της οποιαδήποτε διοίκηση εκλεγεί από εδώ και πέρα, και «τρέξει» την ομάδα στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής), και σίγουρα η επόμενη μέρα απαιτεί άλλες λύσεις.

ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ

Με προπόνηση το πρωί του Σαββάτου ολοκληρώθηκε η πρώτη εβδομάδα προετοιμασίας στον ΠΑΟ Βάρδας και στη συνέχεια ο τεχνικός Μίκι Τσίρκοβιτς έδωσε ρεπό, ανανεώνοντας το ραντεβού για τη Δευτέρα νωρίς το πρωί, οπότε και θα αρχίσει να ανεβαίνει κι άλλο η ένταση της προετοιμασίας με διπλές πλέον προπονήσεις.

Ο Περικλής Πολίτης, στο μεταξύ, ντόπιος μπακ – χαφ στη δεξιά πλευρά, 24χρονος παίκτης με τις περισσότερες μάλιστα συμμετοχές στον ΠΑΟ Βάρδας όλα αυτά τα χρόνια στη Γ’ Εθνική, θα συνεχίσει στους πράσινους για έκτη συνεχή χρονιά. Η σχετική ανακοίνωση του ΠΑΟΒ: «Η διοίκηση του Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ στην προσπάθεια της να ενισχύσει την ομάδα βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνέχιση της συνεργασίας μετά την συμφωνία που είχε με τον ποδοσφαιριστή ΠΟΛΙΤΗ ΠΕΡΙΚΛΗ. Η οικογένεια του Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ του εύχεται υγεία, περισσότερες επιτυχίες και να συνεχίσει να τιμά την φανέλα της ομάδας μας με το ίδιο ήθος και πάθος!»

Ο ΠΑΟΒ, συμφώνησε για δυο ακόμα φιλικά προετοιμασίας. Πιο συγκεκριμένα, στις 9 Σεπτεμβρίου, θα αγωνιστεί εκτός έδρας με τον Ναυπακτιακό Αστέρα, ενώ στις 16 Σεπτεμβρίου, θα παίξει την άτυπη ρεβάνς στο «Γρηγόριος Καλάκος» της Βάρδας. Το πρόγραμμα των φιλικών αρχίζει πλέον να γεμίζει, καθώς έχουν ανακοινωθεί ήδη και τα πρώτα υπενθυμίζεται: Στις 19/8, στο Ριόλο Αχαίας, με αντίπαλο τον νεοφώτιστο στη Γ’ Εθνική, Πανμομβριακό. Στις 22 Αυγούστου, στη Βάρδα, με τον Ατρόμητο Πατρών (Α’ Αχαίας). Στις 2 Σεπτέμβρη, ο ΠΑΟΒ θα υποδεχθεί στο «Γρηγόριος Καλάκος» τον Πανμομβριακό, στην άτυπη ρεβάνς.

* Η έναρξη πρωταθλήματος υπενθυμίζεται είναι προγραμματισμένη για τις 23 Σεπτεμβρίου.

Στο μεταξύ, παρελθόν αποτελεί ο Αχαιός κεντρικός αμυντικός Άγγελος Δημητρίου. Ένα αναμενόμενο «διαζύγιο», καθώς ο παίκτης συζητούσε ήδη με άλλες ομάδες, μεταξύ των οποίων και ο Τηλυκράτης που φέρεται ως ο νέος προορισμός του. Εκείνο που απέμενε, ήταν η τυπική ανακοίνωση, η οποία δόθηκε: «Ενημερώνουμε τους φίλους της ομάδας μας ότι ο αμυντικός ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΓΓΕΛΟΣ αποτελεί παρελθόν, με τον Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ να ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση συνεργασίας. Τον ευχαριστούμε για αυτά που πρόσφερε στην ομάδα μας τον ένα χρόνο παρουσίας του. Ο Σύλλογος εύχεται στον ποδοσφαιριστή καλή συνέχεια στην καριέρα του».

Πλέον, από την περσινή ομάδα, δεν έχει ακόμα ξεκαθαρίσει τι μέλλει γενέσθαι με τον Θοδωρή Καρούτη, που τις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσει το μέλλον του.

Στο μεταγραφικό τομέα, ενίσχυση στα μετόπισθεν με κεντρικό αμυντικό επιδιώκει ο ΠΑΟ Βάρδας, και οι ανιχνεύσεις συνεχίζονται.

* * * Μια μεγάλη βραδιά, στην πλατεία Ελευθερίας, στη Βάρδα, σε ειδικά διαμορφωμένο ανοιχτό χώρο, διοργανώνει την Κυριακή 12 Αυγούστου ο ΠΑΟ Βάρδας. Πρόκειται για την εκρηκτική Πάολα, δημοφιλέστατη ως γνωστόν λαϊκή τραγουδίστρια της Ελλάδας.

Με ανακοίνωσή του ο ΠΑΟ Βάρδας, προλογίζει αυτή τη συναυλία: «Η απόλυτη βασίλισσα της πίστας, με την αισθαντική χροιά και την πάντα εκρηκτική σκηνική παρουσία έρχεται για μια καλοκαιρινή βόλτα στην πόλη της Βάρδας σε ένα πιο «εναλλακτικό» σημείο πιο μακριά απ’ τα συνηθισμένα, υποσχόμενη «μια μαγευτική βραδιά». Μαζί της συμμετάσχει και ο ΔΗΜΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ. Επίσης η ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΣΑΛΤΗ , ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΑΦΑΡΑΣ ΚΑΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΜΑΝΤΗ!!! ΒΑΡΔΑ…ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ…και ΠΑΟΛΑ. ΤΗΛ Κρατήσεων 6947 073735».

ΝΙΚΗ ΤΡΑΓΑΝΟΥ

Ο Ηλείος τεχνικός Σπύρος Αντωνόπουλος παραμένει στην ομάδα και θα οδηγήσει τη Νίκη Τραγανού στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής (πρώτη της συμμετοχή), όπως ανακοίνωσε επίσημα ο σύλλογος την Κυριακή 29/7.

Θα έχει στο πλευρό του ξανά τον γυμναστή Βασίλη Κατσαρίδη, όπως συνηθίζει άλλωστε σε όλες τις ομάδες που αναλαμβάνει.

Η προετοιμασία της Νίκης θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 6 Αυγούστου, ενώ ξεκίνησαν οι επαφές για ανανεώσεις και μεταγραφές παικτών.

Αναλυτικά το νέο Δ.Σ. όπως ανακοινώθηκε αυτές τις μέρες:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΚΟΛΟΤΟΥΡΟΣ ΠΕΤΡΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΔΡΥΜΩΝΑΣ ΦΩΤΗΣ
ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜ.: ΓΚΟΓΚΑΚΗΣ ΔΗΜ.
ΕΙΔ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΒΟΥΡΤΣΑΝΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ
ΤΑΜΙΑΣ: ΜΑΡΑΖΙΩΤΗΣ ΔΗΜ.
Α‘ ΓΕΝ. ΑΡΧΗΓΟΣ: ΓΚΟΓΚΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Β‘ ΓΕΝ. ΑΡΧΗΓΟΣ: ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΕΦΟΡΟΣ ΥΛΙΚΟΥ: ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ
ΥΠΕΥΘ. ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ: ΣΑΡΑΝΤΟΥΛΙΑΣ ΠΑΝ.
ΥΠΕΥΘ. ΔΗΜ. ΣΧΕΣΕΩΝ: ΤΡΙΤΑΡΗΣ ΝΙΚΟΣ

ΜΕΛΗ: ΤΙΛΗΡΑΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ, ΜΑΣΤΟΡΑΣ ΔΙΟΝ., ΚΟΛΟΤΟΥΡΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ του ΚΩΝ/ΝΟΥ, ΜΠΕΛΤΣΩΝΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ, ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ ΑΛΕΞΙΑ, ΤΣΑΚΩΝΑΣ ΝΙΚΟΣ, ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤ., ΛΙΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΟΝ., ΡΑΚΛΑΣ ΑΛΕΞΗΣ, ΚΑΡΑΣΟΥΛΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΒΟΥΡΤΣΑΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΤΟΜΑΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.

Iliaoikonomia.gr

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα

Advertisement
Advertisement

Δες ακόμη…

Advertisement
Advertisement
Advertisement

More in Γ΄ Εθνική