fbpx
Ακολουθήστε μας

Άρθρα

Τα “συν” και τα “πλην” της παρουσίασης του Γιάννη Χριστόπουλου…

Τα “συν” και τα “πλην” της παρουσίασης του Γιάννη Χριστόπουλου…

Νομίζω πως ήρθε πια η ώρα να κάνουμε μία συνολική αποτίμηση τόσο της πρόσληψης του Γιάννη Χριστόπουλου στη Μαύρη Θύελλα, όσο και (κυρίως βέβαια) της χθεσινής του επίσημης παρουσίασης από την διοίκηση του ΠΣ Η Καλαμάτα.

Φυσικά το γεγονός του ερχομού ενός προπονητή με την αξία, το όνομα, την εντοπιότητα και το βιογραφικό του εν λόγω Καλαματιανού κόουτς στους “μελανόλευκους”, αποτελεί και μόνο του μία μεγάλη – τεράστια επιτυχία της νέας (καλοκαιρινής) διοίκησης της Μαύρης Θύελλας και κυρίως του Αγαθοκλή Χριστόπουλου και του άξιου, σοβαρού και πάνω απ’ όλα ΤΙΜΙΟΥ και ΗΘΙΚΟΥ νέου προέδρου της, του Αποστόλη Κουκούτση, προσωπικού φίλου του 46χρονου τεχνικού.

Καθοριστική επίσης η συμβολή προς την επίτευξη αυτού του μεγάλου στόχου ήταν και η παρέμβαση του σημαντικού Καλαματιανού επιχειρηματία Γιώργου Γκούμα (μία ακόμη αποκάλυψη του Sportstonoto.gr, θυμίζουμε), ο οποίος μάλιστα έδωσε και αυτός “το παρών” χθες στο “Horizon Blu”, του Θεόδωρου Παπαθεοδωρίδη.

Πάμε τώρα στο χθεσινό “μελανόλευκο” απόγευμα. Στα “συν” του η αρκετή παρουσία του κόσμου (μέσα σε αυτούς βάζω και τους φορείς του τόπου, τους Παλαίμαχους, πρώην διοικούντες και παίκτες της ομάδας), οι θετικές δηλώσεις του προέδρου και των Γιάννη και Αγαθοκλή Χριστόπουλου, αυτών (των μόνων) που μίλησαν δηλαδή.

Στα “πλην” τώρα, η μικρή παρουσία νυν παικτών του συλλόγου (μόνο 3 άλλωστε έχουν έως τώρα ανανεώσει) η μη ανακοίνωση ονομάτων, άμεσων και συγκεκριμένων στόχων, αλλά και το κυριότερη, η κακή οργάνωση της εκδήλωσης, ή μάλλον η κακή – κάκιστη (τουλάχιστον μίζερη) παρουσίαση αυτής, από το άπειρο και ακατάλληλο προφανώς για κάτι τέτοιο άτομο που την ανέλαβε.

Και εξηγώ: Δεν είναι δυνατόν να μην γίνει μία έστω προσφώνηση κατά την έναρξη αυτής προς τον παρόντα Δήμαρχο Καλαμάτας, στους Παλαίμαχους, στον πρώην πρόεδρο Γιώργο Ράλλη, στους οργανωμένους οπαδούς της ομάδας, που επίσης ήταν όλοι τους εκεί, όπως φυσικά στο γεγονός πως δεν μίλησε στο βήμα κανένας άλλος (πέρα πάντα από πρόεδρο, προπονητή και Αγαθοκλή).

Ελπίζουμε η… ξαφνική αποχώρηση του Παναγιώτη Νίκα, εν μέσω της εν λόγω πάντα εκδήλωσης (ΦΩΤΟ), να μην είχε σχέση με όλα αυτά που προαναφέραμε. Ο Δήμαρχος Καλαμάτας, ο οποίος ετοίμασε παρακαλώ ολόκληρο προπονητικό κέντρο, εντελώς δωρεάν για τον ΠΣ Η Καλαμάτα.

Ο λόγος επίσης δεν δόθηκε, για ένα μικρό και τυπικό έστω χαιρετισμό, ούτε στον πρόεδρο των Παλαιμάχων Μανώλη Θεοδώρου, δεν έγινε καμία αναφορά στην απουσία για πρώτη φορά από επίσημη παρουσίαση νέας σεζόν της Μαύρης Θύελλας του εκλιπόντα Λυκούργου Γαϊτανάρου και άλλα πολλά.

Να φανταστείτε πως, αν οι παρόντες δημοσιογράφοι, δεν ανακάλυπταν με το… στανιό (από αμηχανία και αυτοί) ερωτήσεις προς τους παρευρισκόμενους στο πάνελ, η εκδήλωση για την οποία αναφερόμαστε, δεν θα κρατούσε πάνω από μισή ώρα.

Άριστη λοιπόν η πρόσληψη του Γιάννη Χριστόπουλου στην Καλαμάτα, αρκετά καλή η χθεσινή της εκδήλωση, όμως μια μεγάλη – τεράστια Μαύρη Θύελλα, ήθελε, χρειαζόταν σαφώς κάτι παραπάνω (χθες), στο επιβλητικό “Horzon Blu”.

Καλησπέρα και βέβαια τα ξαναλέμε…

Σωτήρης Γεωργούντζος

Σχολιάστε εδώ

Αφήστε το σχόλιο σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα

Advertisement
Advertisement

Δες ακόμη…

Advertisement
Advertisement

More in Άρθρα