fbpx
Connect with us

Super league 2

Την “καμένη” Super League 2 ονειρεύονται ακόμη στη Νίκη Βόλου – Ότι να ‘ναι πια…

Την “καμένη” Super League 2 ονειρεύονται ακόμη στη Νίκη Βόλου – Ότι να ‘ναι πια…

Τη βεβαιότητά του ότι η Νίκη του χρόνου θα παίζει στη Σούπερ Λιγκ 2 εξέφρασε ο Νίκος Αγγελάρας. Ο μέτοχος και εξωδιοικητκός παράγοντας της βολιώτικης ΠΑΕ υποστήριξε ότι η διοίκηση λειτουργεί σε επαγγελματικά πρότυπα και πέρασε το μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση ότι «θα τους ταράξουμε στη νομιμότητα».
Ο Νίκος Αγγελάρας μίλησε στην εκπομπή «Clasico» στον ραδιοφωνικό σταθμό «Βόλος 9.86» για τα εξής θέματα:

Απόδοση: Εφημερίδα «Θεσσαλία»

 

Για το ότι κάποιοι υποστηρίζουν ότι η Νίκη τάχθηκε κατά των δύο ομίλων που πρότεινε ο Ολυμπιακός: «Στη συνάντηση των ομάδων της Φούτμπολ Λιγκ τον Μάιο ένα από τα θέματα ήταν το ποιες ομάδες θα αποτελέσουν τη Σούπερ Λιγκ 2. Τελικά επικράτησε και κατατέθηκε η άποψη της Νίκης να είναι οι οκτώ πρώτες ομάδες της Φούτμπολ Λιγκ μαζί με τις υγιείς ομάδες της Σούπερ Λιγκ 2 να είναι σ’ έναν όμιλο.

 

Τότε έγινε και η διευκρίνηση να είναι μέσα σ’ αυτές τις ομάδες και ο Ολυμπιακός Βόλου, γιατί είναι υγιής σύλλογος. Άρα η Νίκη κατέθεσε πρόταση και ήταν με βάση τα οικονομικά δεδομένα και τη διακοπή του πρωταθλήματος, προκειμένου να μην αδικηθεί καμία ομάδα που είχε προσδοκία για να ανέλθουν κατηγορία».

 

Για τη διακοπή της Φούτμπολ Λιγκ: «Υποστηρίχθηκε η άποψη ότι η διακοπή είναι εις βάρος των τεσσάρων ομάδων, που ήταν προς υποβιβασμό και τότε υπογράμμισα ότι δεν πρέπει να δημιουργηθεί τέτοια κατάσταση, γιατί τότε χάνουν τα δικαιώματά τους. Μάλιστα απώλεσαν οι ομάδες 35.000 ευρώ που μπορούσαν να διεκδικήσουν από το τηλεοπτικό συμβόλαιο με την ΕΡΤ.

 

Κατόπιν τούτου πρότεινα να μην υπάρξει η λέξη «διακοπή» στο πρακτικό της συνέλευσης και να μη γίνει επικύρωση της βαθμολογίας. Τότε ζήτησα από τον δικηγόρο της Φούτμπολ Λιγκ το πρακτικό για να το διαβάσω πριν δημοσιοποιηθεί. Η απόφαση λήφθηκε χωρίς να γίνει τεθεί θέμα ψηφοφορίας, κάτι που αποδεικνύεται από το μέιλ που εστάλη από τον τότε εκπρόσωπο κ. Αϊβάζογλου και με συναίνεση των άλλων δύο εκπροσώπων εκείνης της περιόδου, του Ιάλυσου και της Καβάλας. Τους λέγαμε ότι δεν πρέπει να γίνει επικύρωση αν δεν ληφθεί απόφαση για αναδιάρθρωση».

 

Για το ότι η Νίκη δεν αντέδρασε νομικά σε αυτό: «Δεν κάναμε κάποιες νομικές ενέργειες, γιατί το συμβούλιο ήταν άτυπο. Επιπλέον δεν επιθυμούσαμε να διαταράξουμε την ομαλότητα λειτουργίας των ομάδων της Φούτμπολ Λιγκ. Είμαστε μαζί τους. Διατηρήσαμε την ομαλότητα στην κατηγορία και διαφυλάξαμε για τον εαυτό μας ότι εμείς ήμασταν αντίθετοι. Παρόλα αυτά η απόφαση δεν μπορούσε να αλλάξει».

 

Για το ότι η Νίκη δεν συμμετείχε στην ανάδειξη των τριών εκπροσώπων της Φούτμπολ Λιγκ: «Κακώς έγινε αυτή η ψηφοφορία. Είναι παράνομη γιατί πχ ο Ιάλυσος και τα Τρίκαλα έπρεπε να αντικατασταθούν. Δεν μπορούμε να καταλάβουμε γιατί άλλαξε ο εκπρόσωπος της Καβάλας. Η θητεία τους ήταν διετής και δεν υπήρχε λόγος να γίνει βεβιασμένα και η τροποποίηση του άρθρου 11 του κατασταστικού όσον αφορά τη θητεία του προέδρου. Έχουμε εξαιρετική σχέση με τον κ. Λεουτσάκο, αλλά πιστεύω ότι βιάζεται κι αυτός ίσως επιφέρει την ακυρότητα της απόφασης αυτής που δεν έπρεπε να γίνει. Γιατί με το σκεπτικό αυτό, θα μπουν οκτώ νέα μέλη στον συνεταιρισμό, τα οποία θα πρέπει να ψηφίσουν».

 

Για την ΕΠΟ: «Υπάρχουν μέλη στην ομοσπονδία, τα οποία γνωρίζω και εκτιμώ ιδιαιτέρως. Έχω εξαιρετική συνεργασία με τον κ. Λασκαράκη. Όποια πληροφορία του ζητήσω μέσω της νομιμότητας και όχι της ρουσφετολογίας, ανταποκρίνεται πλήρως. Ο κ. Λασκαράκης ήταν κατά της αναβολής της απόφασης. Κατά πληροφορίες μας ο κ. Λεουτσάκος ζήτησε την αναβολή. Πιστεύω ότι μέχρι τις 19 Αυγούστου που ορίστηκε η νέα συνεδρίαση της επιτροπής δεν μπορεί να αλλάξει η απόφαση της Σούπερ Λιγκ 2-Φούτμπολ Λιγκ, καθώς είναι δεσμευτική».

 

Για τις υποσχέσεις που δίνονται σε ομάδες: «Η νομιμότητα είναι δύσκολη και οι υποσχέσεις εύκολες. Κάποιοι παράγοντες αναμφίβολα δίνουν υποσχέσεις χωρίς ουσιαστικό αντίκρισμα».

 

Για το τι ζητεί η Νίκη: «Εμείς δεν ζητάμε ρουσφέτια, ζητάμε τη νομιμότητα. Να είστε βέβαιοι πως και τη Λίγκα και όλους θα τους… ταράξουμε στη νομιμότητα»

 

Για το αν η Νίκη ευνοήθηκε με τη δημιουργία τριών επαγγελματικών κατηγοριών: «Η Νίκη δεν ευνοήθηκε από αυτό. Σύμφωνα με την προκήρυξη υπάρχουν επιλαχούσες ομάδες που θα πάρουν τη θέση εκείνων που δεν μπορούν να συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα. Σε εμάς ίσχυσαν αγωνιστικά κριτήρια και όχι ρουσφετολογικά».

 

Για τη διοικητική κατάσταση στην ΠΑΕ Νίκη: «Διοικητικά εδώ και τρία με τέσσερα χρόνια η Νίκη είναι έτη φωτός μπροστά στα πάντα. Στον προγραμματισμό, στην οργάνωση, στην βελτίωση των εγκαταστάσεων της, στην αποδοχή του κόσμου. Είμαστε όχι απλώς καλά, είμαστε εξαιρετικά και συνεχίζουμε. Ήδη πριν από πέντε ημέρες έγινε μια χρηματοδότηση νομίμως δοθείσα με επιχειρήματα τα οποία στο παρελθόν χωρίς να υπάρχει λόγος είχαν περιοριστεί και είχαν ανατραπεί, εμείς επαναφέραμε τα επιχειρήματα κάτι που είναι επιτυχία της διοίκησης και ευχαριστούμε και την Περιφέρεια, την κ. Κολυνδρίνη και τον κ. Αγοραστό, διότι η επιχειρηματολογία που αντιτάξαμε και έγινε αποδεκτή δεν ήταν απλώς νόμιμη αλλά πρωτοφανής».

 

Για τις σχέσεις της Νίκης με τις άλλες ομάδες: «Ως Νίκη ενδιαφερόμαστε για το γενικότερο καλό και ενδιαφερόμαστε και δεν έχουμε καμία αντιπαράθεση με τις υγιείς ομάδες. Μία από αυτές είναι και ο Ολυμπιακός Βόλου και η Βέροια και θα ήταν ανήθικο να στραφούμε κατά αυτών των ομάδων, αλλά ούτε στρεφόμαστε εναντίον του Απόλλωνα Καλαμαριάς. Κάνουμε δυσμενή σχόλια για τους παράγοντες που δεν σέβονται την ιστορία της ομάδας αυτής».

 

Για την ιδανική πρόταση για αναδιάρθρωση: «16-16-14 ή 16-16-16, γιατί θεωρώ πως δύο ομάδες έχουν αδικηθεί από τη Γ’ Εθνική και είναι αυτοί που ισοβάθμησαν. Νομίζω η μία είναι η Άρτα και ακόμη μία. Δεν θέλω να αναμειχθώ όμως σε θέματα που δεν μας αφορούν, όπως στη Σούπερ Λιγκ 1. Θα ήθελα στη Σούπερ Λιγκ 2 να είναι 18 οι ομάδες».

 

Για το αν υπάρχει πρόθεση για συνάντηση με τον Σ. Μαυρονάσιο πριν τις 19/8: «Την Κυριακή εγώ μίλησα με τον κ. Μαυρονάσιο στο τηλέφωνο και του είπα ορισμένα πράγματα που πιστεύω είναι ορθά. Του λέω: «Δεν μπορείς να το αλλάξεις και δεν μπορείς να το κάνεις, αλλά δεν στρέφομαι εναντίον σου και είμαι μαζί σου». Το ίδιο μίλησα την Κυριακή και με τον κ. Λεουτσάκο και του είπα: «Εγώ ενδιαφέρομαι προσωπικώς για εσένα γιατί έχουμε μία καλή σχέση. Δεν το πάω ανταγωνιστικά». Εμείς έχουμε τα αυτιά μας ανοικτά».

 

Για το τι θα πράξει η Νίκη αν δεν γίνει η αναδιάρθρωση: «Έχουμε τα ένδικα μέσα στη «φαρέτρα» μας και είμαστε σχεδόν έτοιμοι να διεκδικήσουμε τα νόμιμα δικαιώματά μας. Ωστόσο πιστεύω η ΕΠΟ και τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής έχουν λογική και δεν θα ξεφύγουν της λογικής, αλλά και τώρα δεν καθόμαστε με σταυρωμένα τα χέρια. Εκείνο που θέλω και επιθυμώ είναι να μην μπαίνουμε στα χωράφια άλλων λιγκών, αλλά να περιοριστούμε στα δικά μας. Δηλαδή για τις 18 ομάδες στη Σούπερ Λιγκ 1 το θεωρώ λάθος».

 

Για το μέλλον της Νίκης: «Ξέρουμε πως η Νίκη θα παίξει στη Σούπερ Λιγκ 2, λόγω της βαθμολογικής κατάταξης.  Επιθυμούμε διακαώς και ο Ολυμπιακός Βόλου να είναι κι εκείνος στη Σούπερ Λιγκ 2. Ο στόχος μας είναι στα 100 χρόνια της Νίκης να βρίσκεται στη Σούπερ Λιγκ 1. O προγραμματισμός μας έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό».

loading...
3 Comments

3 Comments

 1. Thiela tou notou

  10/08/2020 at 01:22

  Ανοδους και ραπανακια για την ορεξη.
  Ανεβηκαν χωρις φιλαθλους και Α εθνικη και απο το πρωτο τριμηνο επεσαν αφου τα παρατησαν ελειψει φιλαθλων και εσοδων Αυτη ειναι η υγιης Νικη Βολου ρε λεγομενε Αγγελαρα με τονομα

  • Σπυροςβολαρα

   10/08/2020 at 08:28

   Ολυμπιακός Βόλου είναι αλλά αυτό είναι ανακρίβεια που είπες. Η νίκη έχει κοσμο. Κ είχε κόσμο όταν ανέβηκε α εθνικη. Μπορεί να μην έχει τον δικό μας κόσμο όταν ανεβήκαμε το 2010 αλλά έχει κόσμο. Ο μεγαλομέτοχος πατσης την παρατησε μεσούσης της σεζόν γιατί πιστευε ότι με ρόστερ χειρότερο της Β εθνικής κ με παιδακια λόγω απαγόρευσης μεταγραφών μπορεί να βάλει 20ευρω το φτηνότερο εισητηριο. Τώρα αν δεν σου αρέσει αυτά που λέει κ δεν ανεβαίνει η Καλαμάτα αν γίνουν οπως τα λέει μην παραχαραζοτμε κ την ιστορια.

  • ΡΟΧΑΝΟ 0-2

   10/08/2020 at 10:45

   Μας άρεσε
   Η Νίκη Βόλου επέστρεψε μετά από ολόκληρα 48 χρόνια στη μεγάλη κατηγορία και η ιστορικότητα του γεγονότος, προϋπέθετε και τις ανάλογες ετοιμασίες. Ανεξαρτήτως αποτελέσματος, η ατμόσφαιρα που επιφύλασσαν οι Βολιώτες ήταν εξαιρετική και το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει ανάγκη από την παρουσία επαρχιακών ομάδων που δίνουν χρώμα και τόνο στο πρωτάθλημα.
   https://www.sport24.gr/football/ellada/SuperLeague/nikh-voloy-atromhtos-0-1.3001095.html
   εύκολα 5000 κόσμο κατακαλοκαιρο με ατρόμητο ούτε με γαυρο ούτε με παοκ με ροστερ της πλάκας και εισιτήρια των 15 και 25 ευρώ. Τον Αγγελαρα δεν τον βλέπεις ούτε με κυαλι γκουγκλαρε να δεις ποιος είναι. Εσένα σε κουμαντάρει ο Ραλλης ρε χωριατη και ο γεωργουτσος σου φέρνει και σου διώχνει τον χα βουζα.
   Η ΝΙΚΗ θα παίζει στη 2η κατηγορία όπως και να τη λένε γιατι μέχρι και το τελευταίο λεπτό του τελευταίου αγώνα έπαιζε να κερδίσει ενώ κάποιοι άλλοι ξηγιουνταν Μαλαισία και Μακάο. Κι ενώ ξεκίνησε προετοιμασία το Σεπτέμβρη και μέχρι 7η αγωνιστική ήταν στον πάτο.
   Εγώ μεθαύριο ξεκινάω χωρίς να περιμένω την κατηγορία γιατί έχω διοίκηση προπονηταρα 6 ξένους φωτιά και έτοιμο ροστερ. Εσύ αναβαλεις την προετοιμασία με εντολή γεωργουτζου. Αχαχαχαχαχα ρε κοίτα εδώ κατάσταση.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα

Advertisement
Advertisement

Δες ακόμη…

Advertisement

More in Super league 2