
Τις τελευταίες ημέρες συντελείται μια ριζική αναμόρφωση του ρόστερ της πρώτης ομάδας του νησιού και μάλιστα με ιδιαίτερο τρόπο!
Η Ρόδος απέκτησε τον Νίκο Μπαρούτα, τον Δαμιανό Γκίνη, τον Γιάννη Παπαδόπουλο, τον Δημήτρη Χασομέρη και τον Σπύρο Κωστόπουλο. Σημειώνεται πως στη Βασίλισσα του Νότου, οι αλλαγές είναι περισσότερο εμφανείς αν υπολογισθεί πως επέστρεψαν μετά από τραυματισμούς ο Πήτκας και ο Γιόνδης. Αυτο θα προσδώσει και άλλη εμπειρία και άλλη ποιότητα στην ομάδα.
Διαφαινόμενο είναι πλέον πως με το σύνολο αυτό η Ρόδος λογαριαζει τα πάντα ως το τέλος του πρωταθλήματος, υπολογίζει και τα μπαράζ ανόδου στην Football League για τα οποία προετοιμάζεται σθεναρά και σοβαρά. Η Ρόδος έχει αλλάξει μορφή και πλέον δεν είναι η ομάδα των ευκαιριακών και των μικρών ευκαιριών, πιστεύοντας επιτέλους πως το νησί μπορεί άξια να εκπροσωπηθεί σε μεγάλες κατηγορίες.
Νέα βόμβα: “Ελάφι” ο Δημήτρης Χασομέρης
Με χαρά η ομάδα της Ρόδου ανακοινώνει μια ακόμη μεγάλη μεταγραφή!
Ένας ποδοσφαιριστής με πολλές εμπειρίες εντάσσεται στην ομάδα μας, στο πλαίσιο της υλοποίησης των στόχων της για να προετοιμασθεί για την επόμενη συμμετοχή της στα εθνικά πρωταθλήματα.Ο Δημήτρης Χασομέρης, 30 χρόνων, γεννήθηκε στις 23 Ιουνίου 1989 στην Κομοτηνή.
Έχει κατακτήσει πρωταθλήματα και έχει δεκάδες συμμετοχές σε super league και football league.Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα πραγματοποίησε στην ομάδα της Μεσσούνης του Νομού Ροδόπης.Η επαγγελματική του καριέρα άρχισε στην Skoda Ξάνθη και από εκεί σε Ατσαλένιο, Μακεδονικό, Τρίκαλα, Αναγέννηση Επανομής, και Πανθρακικό. Αγωνίστηκε ακόμη με την φανέλα της Λάρισας, με την φανέλα του Ηρακλή και του Απόλλωνα Πόντου. Ο Δημήτρης Χασομέρης έχει ύψος 1,83 και παίζει στην επίθεση.
Στη Βασίλισσα του Νότου ο Σπύρος Κωστόπουλος
Με χαρά η ομάδα της Ρόδου ανακοινώνει μια ακόμη μεταγραφή ενός νεαρού ταλαντούχου ποδοσφαιριστή (γεννήθηκε το 2000).
Πρόκειται για τον Σπύρο Κωστόπουλο που έχει αγωνισθεί σε Παλλήνη και Κόρινθο όπου αγωνιζόταν σε όλο τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος της Γ Εθνικής.
Ο Σπύρος Κωστόπουλος σήμερα φτάνει στη Ρόδο και από αύριο θα ενταχθεί κανονικά στις προπονήσεις της ομάδας.
Η κοπή πίτας της Ρόδου στις 19/1 στο Ροδίνι
Και… τέλος. ανακοίνωσε την ημερομηνία που θα κόψει την πίτα της η ομάδα των Ελαφιών.
Αναλυτικά,
“Την Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020 στην αίθουσα του Ροδινιού θα γίνει η εκδήλωση με την κοπή της πίτας της Ρόδου. Στην εκδήλωση θα παραβρεθούν όλα τα μέλη των τμημάτων του συλλόγου και φυσικά φίλοι της ομάδας.”
goal12.gr




Τοπικές Ενώσεις
Ομάδα της δυτικής Θεσσαλονίκης, ανέλαβε ο Γιώργος Μύρτσος

Superleague
Μεχία: «Νομίζω θα φύγω από τον Λεβαδειακό»

Βίντεο
ΠΣΖ – Ίντερ 5-0 | HIGHLIGHTS

Πρόσφατα άρθρα
- Ομάδα της δυτικής Θεσσαλονίκης, ανέλαβε ο Γιώργος Μύρτσος
- Διονύσης Πανταζής, Φωστήρας… τέτοιος ντόρος δεν ξανάγινε σε εκλογές συλλόγου
- Μεχία: «Νομίζω θα φύγω από τον Λεβαδειακό»
- Η 12αδα της Εθνικής για το Eurobasket 2025
- Λέντας: «Οι δυο βέργες πιο δυνατές…», για το δίδυμο στην τεχνική ηγεσία του Αστέρα Σταυρού
- Η πτώση του ελικοπτέρου στη Βουλιαγμένη, σώοι και οι 5 επιβαίνοντες (video)
Addurl.gr – Κατάλογος Επιχειρήσεων

Δες ακόμη…
-
5' λεπτά κήρυγμα
/ 7 ημέρες agoΓεωργούντζος: “Απέλαση Αταμάν, συγνώμη σε Μπαρτζώκα, ”έγκλημα” ο Γιαννακόπουλος…”!!! (video)
Το καλό πράγμα αργεί να γίνει! Τρομερό “Πέντε λεπτά κήρυγμα” σήμερα από τον Σωτήρη...
By sportstonoto -
5' λεπτά κήρυγμα
/ 1 εβδομάδα agoΓεωργούντζος: “Ενα… μπορντέλο είμαστε”!!! (video)
Εξ αφορμής όλων όσων διαδραματίστηκαν… πάλι και στον 3ο αγώνα των πλέι οφ στο...
By sportstonoto