fbpx
Connect with us

Τοπικές Ενώσεις

Το απόλυτο μπάχαλο με δελτία στη Ζάκυνθο…

Το απόλυτο μπάχαλο με δελτία στη Ζάκυνθο…

Η ΕΠΟ έστειλε σε μορφή pdf την λίστα με τα νόμιμα δελτία. το απόγευμα της Δευτέρας. Γιάννης Βερύκιος, Στράτος Σουπιός και Αν. Μποζίκης τύπωσαν τις λίστες και από Τρίτη ξεκίνησε η ενημέρωση των ομάδων και η αντιπαραβολή των δελτίων.

Οι 85 αυτές σελίδες λένε την αλήθεια για τα πλαστά δελτία που εκφράζονται φόβοι ότι θα είναι δεκάδες. Την ίδια ώρα που η Επιτροπή Δεοντολογίας καλεί την προηγούμενη ηγεσία της ΕΠΣ για να καταθέσει για την πολύκροτη πλέον υπόθεση. Συνεχίζονται και φυλάσσονται τα γραφεία της Ένωσης από  εταιρία σεκιούριτι. Την παραίτηση του υπέβαλε γραπτώς ο υπάλληλος της Ένωσης η οποία φυσικά και έγινε αποδεχτή. Στην Αθήνα μεταβαίνει Αύριο Τετάρτη ο Γραμματέας της Ένωσης Γιάννης Βερύκιος για να παραστεί στην υπόθεση του ΑΟ Τσιλιβή. Χάος επικρατεί σε αρκετά γραφεία της Ένωσης από την εγκατάλειψη και την ακαταστασία από έγγραφα και χαρτιά. Επιφυλακτικοί είναι οι άνθρωποι της Ένωσης για το πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα.

Η βόμβα που έσκασε στα γραφεία της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ζακύνθου στο Γαϊτάνι εχει διαλύσει τα πάντα με το νέο Διοικητικό Συμβούλιο να προσπαθεί να συνέλθει από τις ραγδαίες και σοβαρές εξελίξεις που σίγουρα το φέρνουν μπροστά στην οδυνηρή πραγματικότητα. Η υπόθεση των δελτίων του ΑΟ Τσιλιβή άνοιξε τους ασκούς του Αιόλου και οι “πυρηνική σκάση” είναι αλυσιδωτή.

Μετά λοιπόν από το αίτημα της ΕΠΣ Ζακύνθου προς την ΕΠΟ να της δοθούν οι λίστες με τα δελτία όλων των ομάδων, χθες το απόγευμα ήρθε η απάντηση η μάλλον καλύτερα η λίστα από την ΕΠΟ πάνω στις 85 σελίδες είναι όλα τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που παίζουν νόμιμα στις ομάδες του τοπικού αλλά στις 2 ομάδες της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας. Οι άνθρωποι της ΕΠΣ Ζακύνθου από σήμερα το πρωί θα καλούν τους εκπροσώπους των ομάδων για να κάνουν από κοινού αντιπαραβολή των δελτίων έτσι ώστε να ξετυλιχθεί το κουβάρι με τα πλαστά δελτία.

Οι πρώτες ενδείξεις κάνουν λόγο ότι υπάρχει πρόβλημα και ίσως ο αριθμός των δελτίων αυτών να μεγάλος. Κύκλοι της ΕΠΣ Ζακύνθου τηρούν σιγή ιχθύος και περιμένουν την πλήρη διασταύρωση αυτών (δελτίων). Εν τω μεταξύ συνεχίζεται η φύλαξη από εταιρία σεκιούριτι των γραφείων της Ένωσης στο Γαϊτάνι υπό το φόβο κάποιας προβοκάτσιας. Ο Γραμματέας Γιάννης Βερύκιος θα μεταβεί την Τετάρτη στην Αθήνα όπου την Πέμπτη θα παραβρεθεί στην εκδίκαση της υπόθεσης του ΑΟ Τσιλιβή που αφορούν 4 διαφορετικές περιπτώσεις δελτίων.

Την ίδια ώρα που η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ καλεί την προηγούμενη αρχή της Ένωσης για εξηγήσεις για όλα αυτά που συμβαίνουν στη Ζάκυνθο με τα πλαστά δελτία αλλά και τις παρατυπίες με τις πλαστογραφίες συνοδευτικών εγγράφων. Ο υπάλληλος της ΕΠΣ Ζακύνθου μετά από απαίτηση του νέου διοικητικού Συμβουλίου παραιτήθηκε εγγράφως από τα καθήκοντα του με το διοίκηση της Ένωσης να έχει ακόμα ένα πρόβλημα να λύσει που δεν είναι άλλος από την άμεση αναπλήρωση του κενού από άνθρωπο που να γνωρίζει τουλάχιστον τα βασικά περί γραμματείας της Ένωσης.

Το ερώτημα που μπαίνει από τους παράγοντες των ομάδων είναι το πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Ερωτηθείς για το θέμα ο κος Βερυκίος απάντησε ότι αυτό θα εξαρτηθεί από το την εξέλιξη τη ταυτοποίησης των δελτίων και αν το θέμα έχει ξεκαθαρίσει έως την πέμπτη το πρωί τότε θα γίνουν οι αγώνες κανονικά. Πάντως οι εικόνες που βγαίνουν μέσα από αρκετά γραφεία το Γαϊτάνι “μιλούν” για πλήρη εγκατάλειψη.

ioniansports

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα

Advertisement

Δες ακόμη…

Advertisement
Advertisement
Advertisement

More in Τοπικές Ενώσεις