
Βουβός πόνος, κεφάλια σκυμμένα, πρόσωπα κλαμένα. Αυτή ήταν η εικόνα στην κηδεία του 15χρονου Χρήστου Μιρτάι σήμερα το μεσημέρι κατά την εξόδιο ακολουθία στο Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Αθανασίου στην Κυπαρισσία.
Με λευκά τριαντάφυλλα, οι συμμαθητές του για δεύτερη μέρα πήγαν να τον αποχαιρετήσουν, όπως είχαν κάνει και την Τρίτη για τον Νικόλα, ενώ οι καθηγητές και οι φίλοι προσπαθούσαν να στηρίξουν τους γονείς του που βιώνουν τώρα τον μεγαλύτερο πόνο που θα μπορούσε να βιώσει έναν άνθρωπος. Οδύνη διακατείχε στον επικήδειο την εκπαιδευτικό του ΕΠΑΛ κα Γεωργακοπούλου που με λίγες λέξεις αποχαιρέτησε μαζί με τους καθηγητές και το σύλλογο διδασκόντων τον νεαρό μαθητή.
Στην τελετή χοροστάτησε ο Σεβ. Μητροπολίτης Τριφυλίας και Ολυμπίας.
Ο τρίτος μαθητής, ο Ενρίκο Μπουζάνι θα κηδευτεί αύριο, με την κοινωνία της Κυπαρισσίας να μην μπορεί να συνέλθει από τις τραγικές αυτές απώλειες των τριών φίλων.
Gargalianιonline


Super League 2
Τρεχάτε τώρα ποδαράκια μου στη Δράμα…
Πρόσφατα άρθρα
- Απίστευτο-Μητέρα ανήλικων: «Ήθελε να το παίξει τραμπούκος (!) ο σταθμάρχης»/Δεν υπάρχει σωτηρία… (video)
- Κοροναϊός : 320 νέα κρούσματα και 19 θάνατοι – Στους 322 οι διασωληνωμένοι
- Κοροναϊός : Πού εντοπίζονται τα 320 κρούσματα – Δείτε αναλυτικά τον χάρτη της διασποράς
- Αθάνατη Ελλάδα, θρυλική (με το καλημέρα και φέτος), Super League 2!
- Αθλητικά πρωτοσέλιδα | Δευτέρα 18/01/2021 (video)
- Παναθηναϊκός – Απασφάλισε ο Πογιάτος: «Δεν με άφησαν να δουλέψω»

Δες ακόμη…
-
Lifestyle
/ 2 εβδομάδες agoΓεωργούντζος: “Να βάζουν χέρι και στον Σαββίδη οι Ράδιο Αρβύλα” (video)
Καλωσόρισε την τηλεοπτική επιστροφή των “Ράδιο Αρβύλα” ο Σωτήρης Γεωργούντζος, ο οποίος όμως τους...
By NikosPost -
Βίντεο
/ 2 εβδομάδες agoΓεωργούντζος: “Λυπάμαι για τους ρεπόρτερ της ΑΕΚ, αλλά και του ΠΑΟΚ…” (video)
“Δρυμί κατηγορώ” του αγανακτισμένου Σωτήρη Γεωργούντζου, μετά την συντριβή της ΑΕΚ από τον Ολυμπιακό...
By sportstonoto -
Lifestyle
/ 2 εβδομάδες agoΓεωργούντζος: “Το 2021 θα είναι η χρονιά της Μαύρης Θύελλας”! (video)
Το μήνυμα και βέβαια οι ευχές του Σωτήρη Γεωργούντζου για την Πρωτοχρονιά και το...
By NikosPost -
Βίντεο
/ 4 εβδομάδες agoΓεωργούντζος σε Novasports για ΠΑΟΚ – ΠΑΟ… Γκαρσία & άλλα: “Ιβάν πάρε προπονητή”! (video)
Φοβερός Σωτήρης Γεωργούντζος μίλησε στο NOVAsports και στα “Πουλέν Live” του Novasports στο ντέρμπι...
By sportstonoto -
Βίντεο
/ 1 μήνα agoΓεωργούντζος: “Επιστρέφει ο Σταθόπουλος, για τα μπάζα (!) ΑΕΚ & ΠΑΟΚ, κινδυνεύει η Βέροια…” (+video)
Απολαυστικός και με αποκαλύψεις, ο Σωτήρης Γεωργούντζος, στο κεντρικό δελτίο Ειδήσεων του Best TV,...

