
Θέση με επίσημο τρόπο πήρε ο Ολυμπιακός για τη δημιουργία των ομάδων β’, τονίζοντας ότι είναι ξεκάθαρα υπέρ του συγκεκριμένου πλάνου, ενώ έκανε επίθεση στον πρόεδρο της Super League 2, Λεωνίδα Λεουτσάκου.
«Το πραγματικό ποδόσφαιρο και η Πολιτεία δεν μπορούν να αφήσουν την τύχη ενός τόσο επιτυχημένου σε όλη την Ευρώπη project στα χέρια κάποιων λαθρεπιβατών του ελληνικού ποδοσφαίρου», αναφέρουν μεταξύ άλλων και επιτίθονται και στον Ιωνικό.
Η ανακοίνωση
Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ εδώ και πολλά χρόνια είναι υπέρμαχος της δημιουργίας «ομάδων Β» στη Super League 2. Κάτι που έχει ήδη υιοθετηθεί πριν από χρόνια από όλες τις ποδοσφαιρικά προηγμένες χώρες της Ευρώπης, καθώς οι «ομάδες Β» αναβαθμίζουν ποδοσφαιρικά και οικονομικά το πρωτάθλημα που θα συμμετάσχουν. Μάλιστα για πρώτη φορά οι περισσότερες «μεγάλες» ομάδες έχουν συμφωνήσει σε αυτό.
Ξεκαθαρίζουμε στον Πρόεδρο της Super League 2 κ. Λεουτσάκο και σε όσους προσπαθούν να πυρπολήσουν κάθε προοπτική αναβάθμισης του ελληνικού ποδοσφαίρου, καθώς το μόνο που πραγματικά ξέρουν να κάνουν είναι να το απαξιώνουν, όπως πρόσφατα διαπίστωσε όλη η φίλαθλη κοινή γνώμη μέσα από τις εικόνες ντροπής που είδαμε στην κρατική τηλεόραση, με επιθέσεις, εισβολές, απειλές, καταστρατήγηση υγειονομικών πρωτοκόλλων ακόμα και ψευδείς εκθέσεις της Αστυνομίας και άλλες αξιόποινες πράξεις στους αγώνες του Ιωνικού και άλλων ομάδων στα γήπεδα της Νίκαιας, των Χανίων, της Ξάνθης κλπ, ότι η πάγια θέση της ομάδας μας είναι: οι «ομάδες Β» των ΠΑΕ της Super League 1 να μην έχουν δικαίωμα να λαμβάνουν κανένα ποσό από τα έσοδα των ομάδων της Super League 2 (τηλεοπτικά δικαιώματα, κεντρικές χορηγίες, στοίχημα κλπ).
Δηλαδή οι συμμετέχουσες στη Super League 2 ομάδες, θα καρπωθούν αποκλειστικά την υπεραξία στα έσοδα της Super League 2 από τη συμμετοχή των «ομάδων Β» των ΠΑΕ της Super League 1 είτε εμπορική, είτε σε τηλεοπτικά δικαιώματα, είτε από τους χορηγούς του πρωταθλήματος.
Το πραγματικό ποδόσφαιρο και η Πολιτεία δεν μπορούν να αφήσουν την τύχη ενός τόσο επιτυχημένου σε όλη την Ευρώπη project στα χέρια κάποιων λαθρεπιβατών του ελληνικού ποδοσφαίρου και πρέπει άμεσα να δρομολογηθούν οι εξελίξεις, για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου από τους αρμόδιους φορείς που έχουν ήδη καθυστερήσει.

1 Comment
Leave a Reply
Ακύρωση απάντησης
Leave a Reply

Χωρίς κατηγορία
Απόδοση τιμών στον Ρεχάγκελ για το έπος του 2004 (+video)
Πρόσφατα άρθρα
- Ανακοίνωση με συρτάκι και… τουρκικά τραγούδια για Χατζηγιοβάνη από Ανκαραγκιουτσού! (+video)
- «Παίζουμε μπάλα για την Κιβωτό του Κόσμου»
- Ο Ευκλής Καλαμάτας εξορμεί στην Λιβαδειά, στην καρδιά της Ρούμελης!
- Απόδοση τιμών στον Ρεχάγκελ για το έπος του 2004 (+video)
- Συμφωνία και με Νίκο Κακαλέτρη σε Μαύρη Θύελλα
- Κορονοϊός: 5.588 νέα κρούσματα σήμερα στην Ελλάδα – 11 νεκροί και 149 διασωληνωμένοι

Δες ακόμη…
-
Βίντεο
/ 3 ημέρες agoΓεωργούντζος: “Καλύτερος ο ΠΑΟΚ, Ουγκάντα η Ελλάδα” (video)
Ο Σωτήρης Γεωργούντζος μιλάει για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, για τον Ισπανό ρέφερι, ...
By sportstonoto -
Βίντεο
/ 1 εβδομάδα agoΓεωργούντζος: “Χάρτινη άνοδος Λεβαδειακού, τραγική Βέροια, κόκκινη σε Μπελά” (video)
Ο Σωτήρης Γεωργούντζος μιλάει για την χάρτινη, όπως την χαρακτήρισε, άνοδο του Λεβαδειακού στην...
By sportstonoto -
Super league 2
/ 3 εβδομάδες agoΓεωργούντζος σε ΕΡΤ3: “Βλέπω την Βέροια στην Super League”! (video)
Καλεσμένος ξανά της εξαιρετικής Αθλητικής εκπομπής της ΕΡΤ3, “Ο κόσμος των σπορ”, ήταν και ...
By sportstonoto -
Βίντεο
/ 3 εβδομάδες agoΓεωργούντζος: “Πολυτέλεια ο Μαρτίνς για Ολυμπιακό, θα πάρει το Κύπελλο ο ΠΑΟ” (video)
Ο Σωτήρης Γεωργούντζος κάνει μια ανασκόπηση της φετινής Super League 2, μιλά για Μαύρη...
By sportstonoto -
Καλαμάτα
/ 4 εβδομάδες agoΚαλαμάτα – Επισκοπή: LIVE Σωτήρης Γεωργούντζος! (video)
Περιγραφή του αγώνα Καλαμάτα – Επισκοπή από το Δημοτικό Στάδιο Παραλίας, με τον Σωτήρη...
By sportstonoto

Γιωργος -Παναχαικη
03/06/2021 at 15:12
Ακομα δεν μπηκαν ,,,,
Παρελαβαν και το κουμαντο…
Χρονια πολλα…οτι ποθειτε..