fbpx
Connect with us

Γ΄ Εθνική

Στην ομάδα του Πέτρου Μαντούβαλου ο Χρήστος Μελίσσης

Στην ομάδα του Πέτρου Μαντούβαλου ο Χρήστος Μελίσσης

Ο Χρήστος Μελίσσης συμφώνησε να συνεχίσει τη καριέρα του στον Αστέρα Ιτέας και να αγωνιστεί τη νέα σεζόν στην Γ’ Εθνική
Σε μια σπουδαία μεταγραφή που τάραξε τα νερά της Football League 2 προχώρησε ο Αστέρας Ιτέας αφού η ομάδα του Πέτρου Μαντούβαλου έκανε δικό της τον Χρήστο Μελίσση.

Ο 36χρονος στόπερ ο οποίος στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό ενώ είχε υπάρξει και διεθνής θα αποτελέσει τον “βράχο” της άμυνας του Αστέρα Ιτέας στην Football League 2.
Ο Μελίσσης υπέγραψε την Πέμπτη το συμβόλαιο του και μάλιστα στις δηλώσεις του τόνισε πως η φιλοσοφία του συμβαδίζει με αυτή που έχει ο Πέτρος Μαντούβαλος για την ομάδα.

Η ανακοίνωση για την απόκτηση του 36χρονου αμυντικού αναφέρει:

«Ο Πρόεδρος κ. Petros Mantouvalos και το Δ.Σ. του ΑΣΤΕΡΑ ΙΤΕΑΣ ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας με τον διεθνή πολύπειρο αμυντικό Χρήστο Μελίσση.

Πρόκειται για μία μεταγραφή ιστορικής σημασίας για την ομάδα μας και το Φωκικό ποδόσφαιρο στην οποία έδωσε “σάρκα και οστά” ο Πρόεδρος κ. Πέτρος Μαντούβαλος ταράζοντας τα νερά της football league 2 και ανεβάζοντας επίπεδο τον ΑΣΤΕΡΑ ΙΤΕΑΣ.

Ο Μελίσσης που δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις μιας και έχει διακριθεί τόσο στα γήπεδα της Α’ Εθνικής όσο και στα γήπεδα της Ευρώπης για την αγωνιστική του αξία αλλα και το ήθος του χαρακτήρα του συμφώνησε σε ολα με τον Ισχυρό Άνδρα του Αστέρα Ιτέας και αναμένεται να αποτελέσει τον “βράχο” της αμυντικής γραμμής της ομάδας μας.

Ένας ποδοσφαιριστής με αξιοζήλευτο βιογραφικό που ξεκίνησε στην ομάδα της Νάουσας και στην συνέχεια στον Πανσερραϊκό εξαργυρώνοντάς τις καλές του επιδόσεις με την μετέπειτα μεταγραφή του στον Π.Α.Ο.Κ και στην συνέχεια στον Παναθηναϊκό.

Έχει αγωνισθεί επίσης με μεγάλη επιτυχία σε Α.Ε. Λάρισσας, Μαρίτιμο (Α’ Πορτογαλίας ), Πανθρακικό, Ολ. Βόλου, Βέροια, Αλ Χιλάλ, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι έχει αγωνισθεί και με την επίσημη αγαπημένη όλων, Εθνική Ελλάδας.

Ο ίδιος δήλωσε : “Μετά την συνάντηση με τον κ. Μαντούβαλο και αφού μου εξήγησε το πλάνο της ομάδας που με βρήκε σύμφωνο απολύτως αποφάσισα να ενσωματωθώ στην ομάδα του Αστέρα Ιτέας και να βοηθήσω τον σύλλογο να επιτύχει τους στόχους του. Ευχαριστώ τον κ. Μαντούβαλο για την πρόταση του και θέλω να δώσω ραντεβού με τον ένθερμο κόσμο της ομάδας στο γήπεδο.”

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ του Αστέρα Ιτέας καλωσορίζουν τον Χρήστο Μελίσση στην οικογένεια της ομάδας μας και του εύχονται καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΤΕΑΣ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΝΑΣ ΝΟΜΟΣ».

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα

Addurl.gr – Κατάλογος Επιχειρήσεων

Advertisement

Δες ακόμη…

Advertisement

More in Γ΄ Εθνική