fbpx
Connect with us

Μεσσηνία

Α’ Μεσσηνίας: Ανακοίνωση της ΑΕ Μάνης

Α’ Μεσσηνίας: Ανακοίνωση της ΑΕ Μάνης

 

Καυστική ανακοίνωση για τα όσα συκοφαντικά ακούστηκαν και δημόσια παράλληλα συγνώμη για το λάθος με την άδεια τέλεσης αγώνας εξέδωσε η διοίκηση της ΑΕ Μάνης.

ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΆ ΣΗΜΕΊΑ ΤΗΣ ΑΝΑΚΟΊΝΩΣΗΣ
“Λειτουργούμε με ήθος και αξιοπρέπεια χωρίς να έχουμε δώσει την παραμικρή αφορμή και δικαίωμα για να ισχυριστεί κάποιος το αντίθετο. Για όσους δεν μας γνωρίζουν ίσως υπάρχει ένα ελαφρυντικό στα άθλια σχόλια τους και την λάσπη που πετάνε από εχθές. Το ότι πάμε με τον σταυρο στο χέρι τόσα χρόνια το έχουμε πληρώσει ακριβά και το να μας κουνάνε και το δάχτυλο άνθρωποι που εκπροσωπούν ομάδες που πολύ πρόσφατα όλος τυχαίως η ΑΕΜ σφαγιάστηκε διαιτητικά για να πάρουν αυτοί βαθμό η βαθμούς πραγματικά μας προκαλεί αηδία. ΝΑΙ το λάθος που έγινε ήταν ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ για μια ομάδα που τα τελευταία χρόνια θεωρείται από τις κορυφαίες της Μεσσηνιας στο τοπικό και ζητάμε μια μεγάλη ΣΥΓΝΩΜΗ. Ορισμένοι συκοφαντούν γιατί πολύ απλά η ζωή τους είναι τόσο άδεια που ψάχνουν κάθε μέρα που ξυπνάνε που να πρώτο ρίξουν λάσπη γιατί δεν έχουν κάτι καλύτερο να κάνουν…

Η ΣΧΕΤΙΚΉ ΑΝΑΚΟΊΝΩΣΗ:
“Μετά από 11 χρόνιας ενασχόλησης της παρούσας διοίκησης με το Μεσσηνιακό ποδόσφαιρο έχουμε αποδείξει πάμπολλες φορές πως πάντα λειτουργούμε με ήθος και αξιοπρέπεια χωρίς να έχουμε δώσει την παραμικρή αφορμή και δικαίωμα για να ισχυριστεί κάποιος το αντίθετο!!!

Όσο αφορά λοιπόν το ΤΡΑΓΙΚΟ λάθος μέλους της διοίκησης με την άδεια τέλεσης αγώνα..αρκετοί όπως βλέπουμε στο διαδίκτυο και ακούμε στην ποδοσφαιρική πιάτσα το ερμήνευσαν σαν σκόπιμο λάθος έτσι ώστε να ευνοηθεί ο χθεσινός αντίπαλος μας…

Για όσους δεν μας γνωρίζουν ίσως υπάρχει ένα ελαφρυντικό στα άθλια σχόλια τους και την λάσπη που πετάνε από εχθές..

Εντύπωση μας κάνει για μερικούς που μας γνωρίζουν και ξέρουν από πείρα πως ποτε δεν θα κάναμε κάτι τέτοιο σκόπιμα και με οποιαδήποτε αντίτιμο.

Το ότι πάμε με τον σταυρο στο χέρι τόσα χρόνια το έχουμε πληρώσει ακριβά και το να μας κουνάνε και το δάχτυλο άνθρωποι που εκπροσωπούν ομάδες που πολύ πρόσφατα όλος τυχαίως η ΑΕΜ σφαγιάστηκε διαιτητικά για να πάρουν αυτοί βαθμό η βαθμούς πραγματικά μας προκαλεί αηδία!!!

ΝΑΙ το λάθος που έγινε ήταν ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ για μια ομάδα που τα τελευταία χρόνια θεωρείται από τις κορυφαίες της Μεσσηνιας στο τοπικό και ζητάμε μια μεγάλη ΣΥΓΝΩΜΗ πρώτα απ όλα από τους ποδοσφαιριστές, προπονητές και φιλάθλους μας και σε οποίες ομάδες έχουν την ίδια φιλοσοφία με εμάς και ίσως αδικηθούν από αυτή την εξέλιξη!!

Είναι το λιγότερο αστείο να θεωρούν κάποιοι πως σκόπιμα δεν είχαμε ανανεώσει την άδεια τέλεσης αγώνα από την 11η αγωνιστική για να ευνοήσουμε μια ομάδα την 28η…
Ορισμένοι συκοφαντούν γιατί πολύ απλά η ζωή τους είναι τόσο άδεια που ψάχνουν κάθε μέρα που ξυπνάνε που να πρώτο ρίξουν λάσπη γιατί δεν έχουν κάτι καλύτερο να κάνουν…

Για όσους καλοπροαίρετους όμως έχουν προβληματιστεί από αυτό το λάθος μας δεν θα δικαιολογηθούμε, θα σας παραθέσουμε απλά την κοινή λογική για να αποδείξουμε πως δεν είμαστε ελέφαντες.

Αρχικά εχθές παρότι η διοίκηση της αντίπαλης ομάδας θεωρητικά είχε το δικαίωμα ένστασης και ο νόμος της επέτρεπε να πάρει ένα θεωρητικά χαμένο παιχνίδι στα χαρτιά εκμεταλλευόμενη το δικό μας τραγικό λάθος όσοι παρευρέθηκαν στο γήπεδο είδαν μέλη των δυο διοικήσεων οριακά να μην έρχονται στα χέρια με αφορμή αυτή την εξέλιξη πράγμα που σίγουρα δε θα γινόταν αν ήταν σκόπιμο το λάθος.

Επίσης να θυμίσουμε και στους πλέον δύσπιστους πως 7 Γενάρη η ΑΕΜ ήταν πρώτη στην βαθμολογία, είχε κάνει 4 δυνατές μεταγραφές προσπαθώντας να διεκδικήσει το πρωτάθλημα έστω και με τις πιθανότητες εις βάρος της για να το αφιερώσει στον αδικοχαμένο Ηλία Λουκαρέα.

Στις 7 Γενάρη λοιπόν παίξαμε το ντέρμπι κορυφής με την Θούρια στην έδρα μας..

Η ομάδα της θουριας θα μπορούσε όπως αποδείχτηκε να πάρει το παιχνίδι στα χαρτιά όπως έγινε εχθές..

Πιστεύετε αλήθεια λοιπόν πως υπάρχει έστω και μια πιθανότητα να παίζαμε το ματς της χρονιάς (μέχρι το επόμενο) διεκδικώντας το πρωτάθλημα,κάνοντας μεταγραφές για να τα καταφέρουμε και παράλληλα να γνωρίζαμε πως ανα πάσα στιγμή θα μπορούσε οποιαδήποτε ομάδα να κάνει ένσταση και να βγούμε εκτός στόχου από ένα λάθος μόνο και μόνο για να ευνοήσουμε μια ομάδα 4 μήνες μετά ;;;;;;

Αν όντως το πιστεύει κάποιος αυτο και μετά την παρούσα ανακοίνωση σηκώνουμε τα χέρια ψηλά”.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα

Addurl.gr – Κατάλογος Επιχειρήσεων

Advertisement

Δες ακόμη…

Advertisement

More in Μεσσηνία