fbpx
Connect with us

Super league 2

Αντωνάκας: “Δεν ξέρω ποιοι πήραν τον Αιολικό…” (εμείς ξέρουνε όμως…)

Αντωνάκας: “Δεν ξέρω ποιοι πήραν τον Αιολικό…” (εμείς ξέρουνε όμως…)

Τα ερωτήματα που περιστρέφονται γύρω από το μέλλον της ΠΑΕ Αιολικός είναι πολλά και η αγωνία στις τάξεις των φίλων της ομάδας αυξάνεται όσο κυλάει ο χρόνος αντίστροφα για το νέο πρωτάθλημα της Super League 2.

Παρασκηνιακά γίνονται έντονες διεργασίες για την επόμενη ημέρα του ιστορικού συλλόγου όπως επιβεβαίωσε σε συνέντευξη στο «sportlesvos» ο πρόεδρος της προσωρινής επιτροπής και του Ερασιτέχνη Τζιμ Αντωνάκας, ωστόσο σημειώνει ότι δεν υπάρχει ακόμη κάποια επίσημη εξέλιξη και δεν γνωρίζει ούτε ο ίδιος ποιος ή ποιοι θα είναι τελικά οι μεγαλομέτοχοι.

Ο Τζιμ Αντωνάκας επίσης τονίζει ότι δεν έχει κάποια εμπλοκή στην ομάδα της Παναχαϊκής παρά τα όσα έχουν γραφτεί, ενώ δεσμεύεται ότι θα καλύψει τα έξοδα για την Κ19 με τον σχεδιασμό να προχωράει κανονικά.

Επίσης είπε  πως δεν γνωρίζει (!) ποιοι πήραν τον Αιολικό. Εμείς Τζιμ,  ξέρουμε,  αλλά θα το αποκαλύψουμε και αυτό  προσεχώς.  Για να βοηθήσουμε λίγο σου λέμε  πως έχουν πάρει, θυμίζουμε,  το Αιγάλεω,  ενώ ελέγχουν πλέον  και τον Αλμωπό Αριδαίας στον Βορρά.  Περαστικά  μας λοιπόν….

Αναλυτικά:

Υπάρχει έντονη φημολογία για την επόμενη ημέρα της ομάδας και τα άτομα που θα είναι μεγαλομέτοχοι στην ΠΑΕ. Ποιοι είναι οι νέοι επενδυτές;

Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι σε επαφή με ένα πρόσωπο το οποίο με τη σειρά του κινεί όλες τις διαδικασίες και τις επαφές με το άτομο ή τα άτομα που πιθανόν να αναλάβουν το μεγαλύτερο ποσοστό της ΠΑΕ. Με το χέρι στην καρδιά σας λέω ότι ούτε εγώ γνωρίζω ακόμη ποιος ή ποιοι θα είναι τελικά οι μεγαλομέτοχοι. Σίγουρα υπάρχει κάποιο ενδιαφέρον, όμως προσωπική μου γνώμη είναι ότι αν δεν ανοίξει ο λογαριασμός που βρισκόμαστε στο τελευταίο στάδιο και αν δεν μπουν τα χρήματα, δεν μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι θα αναλάβει κάποιος τον Αιολικό.

Τρέχουν όλες τις διαδικασίες και οι δικηγόροι με σκοπό να γίνει η καλύτερη επιλογή. Όμως να ξέρετε ότι δεν υπάρχουν πολλές επιλογές, αλλά ξαναλέω ότι υπάρχει ενδιαφέρον για τον Αιολικό. Η ενημέρωση που έχω μέχρι στιγμής είναι ότι οι μεγαλομέτοχοι δεν θα καλύψουν εξ’ αρχής όλο το ποσό που απαιτείται αλλά το μεγαλύτερο μέρος. Αναλόγως το τι θα αντιμετωπίσουν στη Μυτιλήνη θα κρίνει και τη συνέχεια.

Αρκετά δημοσιεύματα εμπλέκουν το όνομα σας στην ΠΑΕ Παναχαϊκή.

Είμαι πρόεδρος του Ερασιτέχνη Αιολικού και της προσωρινής επιτροπής. Θα συνεχίσω στο Ερασιτέχνη Αιολικό, θα αναλάβω όλο το μπάτζετ της Κ19 και θα προσπαθήσω όλη αυτή η προσπάθεια να έχει όμορφο αποτέλεσμα. Ήδη έχουμε ξεκινήσει να δουλεύουμε πάνω στη Κ19 και τις επόμενες ημέρες θα ταξιδέψουν στην Αθήνα κάποιοι παίκτες από Λέσβο για δοκιμαστικά, ενώ θα γίνουν δοκιμαστικά και στη Λέσβο. Στο νησί τα δοκιμαστικά θα πάνε λίγο πίσω καθώς δεν υπήρχαν διαθέσιμα εισιτήρια, όπως και το γεγονός ότι θα γίνουν στον “Ταρλά” κάποιες εκδηλώσεις. Κοιτάμε τις ακαδημίες, έχουμε κλείσει και μια συνεργασία με μια ακαδημία του Πειραιά. Ότι γράφεται για το όνομα μου δεν έχω ιδέα και ούτε με απασχολεί.

Ο ρόλος σας στην ΠΑΕ Αιολικός ποιος θα είναι;

Εάν προχωρήσει τελικά το project της ΠΑΕ Αιολικός, έχω την πρόθεση να πάρω ένα ποσοστό μικρό. Αν θέλουν φυσικά οι «νέοι ιδιοκτήτες» να συνεργαστούμε. Θα είμαστε δίπλα στη νέα διοίκηση και θέλουμε να βοηθήσουμε να πετύχει η ομάδα τους νέους στόχους της. Ο στόχος της ανόδου στη SL2 επετεύχθη σε μικρότερο χρονικό διάστημα από το πλάνο που είχατε θέσει και σίγουρα έχετε ξοδέψει όλα αυτά τα χρόνια ένα υπέρογκο ποσό. Την πιο κρίσιμη στιγμή όμως μπορεί να θεωρηθεί ότι είστε απών, ενώ θα έπρεπε να είστε «εγγυητής και μπροστάρης».

Ήθελα να γίνω μεγαλομέτοχος στον Αιολικό στη Super League 2, όμως το ξαναλέω, δεν έχω στήριξη στη Μυτιλήνη. Όλοι μου έλεγαν να μπω μπροστά και για άλλη μια φορά δεν υπήρξε βοήθεια από πουθενά. Έχω απογοητευτεί. Έχουμε χτίσει κάτι φοβερό, παρά την αρνητική κριτική. Πήραμε μια ομάδα διαλυμένη και φτάσαμε να την κάνουμε ομάδα πρότυπο και πάνω απ ’όλα να γίνουμε οικογένεια. Ήθελα να μείνω και να ηγηθώ αυτής της προσπάθειας, όμως με τον τρόπο τους με άφησαν να φύγω. Κάποιοι πιστεύω ότι δεν ήθελαν να συνεχίσουμε. Κάναμε μια επένδυση και πετύχαμε αλλά η προσπάθεια μας δεν αναγνωρίζεται.

Για το κύμα αποχωρήσεων των ποδοσφαιριστών

Και οι ποδοσφαιριστές είναι άνθρωποι και έχουν οικογένειες. Έχουν στεναχωρηθεί και εκείνοι με αυτή την κατάσταση και για όλο αυτό που πετύχαμε και δεν υπάρχει συνέχεια, όμως πρέπει να δουν το μέλλον τους, αφού ομολογουμένως υπάρχει καθυστέρηση. Υπάρχουν πολλά ζητήματα που πρέπει να προχωρήσουν άμεσα και είδη έχει χαθεί πολύτιμος χρόνος. Νομίζω ότι αναλόγως την εμπειρία που θα έχει η νέα διοίκηση υπάρχει τρόπος να βρεθούν γρήγορες λύσεις, να καλυφθούν τα κενά, να τρέξουν οι άμεσες προτεραιότητες όπως προπονητής και παίκτες και να στηθεί η ομάδα όπως πρέπει.

loading...
2 Comments

2 Comments

 1. mia zoi mavri thiella

  03/08/2023 at 17:27

  Δεν προλαβαν ουτε Γ εθνικη
  Στο τοπικο θα παιξουν αφου ουδεις βαζει ουτε ενα ευρω και οι παιχτες ηδη εφυγαν

 2. gio5

  04/08/2023 at 10:07

  Αυτά πρέπει να τα βλέπουν ορισμένοι δικοί μας γραφικοί που τα χώνουν στον Πρασσά που δίνει ένα σκασμό λεφτά και έβαλε την ομάδα ξανά στον επαγγελματικό χάρτη και όχι μόνο την κρατάει ζωντανή αλλά έχει φτιάξει όλα αυτά τα χρόνια μια ανταγωνιστική ομάδα γιατί αν κάνει και φύγει χαιρετίσματα είτε τοπικο είτε στην καλύτερη τίποτα γυρολόγοι μανατζαραιοι στοιχηματζηδες που που θα κονομησουν στην πλάτη της και ύστερα με μαθηματική ακρίβεια διάλυση.!
  Ας τα σκεφτόμαστε αυτά πριν κράζουμε γιατί η ομάδα δεν βγήκε πρώτη δεύτερη ή τρίτη…ας μην βγούμε ποτέ αρκεί η ομάδα να υπάρχει δυνατή ανταγωνιστική και καθαρή και οπότε έρθει η άνοδος με το καλό να έρθει !!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα

Addurl.gr – Κατάλογος Επιχειρήσεων

Advertisement

Δες ακόμη…

Advertisement

More in Super league 2