fbpx
Connect with us

Στοίχημα

Cash Out : Πότε πρέπει να το χρησιμοποιήσω;

Cash Out : Πότε πρέπει να το χρησιμοποιήσω;

Με την εξέλιξη του διαδικτυακού στοιχήματος μέσα στα χρόνια, ειδικά από την εποχή που στη ζωή μας μπήκαν δεκάδες στοιχηματικές εταιρίες, ήρθε και το cash out, ένα αμφιλεγόμενο «δώρο» των εταιριών αυτών, για να βοηθήσει τους παίκτες στο στοίχημα, όπως τουλάχιστον διαφημίζουν σε κάθε τους ευκαιρία. Είναι όμως όντως βοήθεια για τους παίκτες ή για τους ίδιες τις στοιχηματικές;

Τι είναι το Cash out στο στοίχημα

Το cash out είναι ένα στοιχηματικό εργαλείο που προσφέρεται από τις κορυφαίες στοιχηματικές εταιρίες, έτσι ώστε να κλείσουμε το ποντάρισμά μας στο στοίχημα με κέρδος ή απώλεια τη στιγμή που το γεγονός αυτό είναι σε εξέλιξη.

Συνήθως, η προσφορά αυτή αφορά πονταρίσματα που υπάρχουν εκείνη τη στιγμή στο Live Betting και ουσιαστικά δελεάζει τους παίκτες να πάρουν τα χρήματα ώστε να έχουν ένα σίγουρο κέρδος. Το προσφερόμενο ποσό από τους μπουκ είναι ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα και μπορεί να αλλάξει με βάση την απόδοση που δίνει η επιλογή εκείνη τη στιγμή.

Πότε αξίζει να το χρησιμοποιήσω

1. Εξέλιξη του αγώνα: Πόσες φορές ήταν αυτές πριν έρθει στη ζωή μας το cash out, που είχαμε ποντάρει ένα σημείο σε κάποιο ματς και η επιλεγμένη ομάδα μας ήταν σε κακή μέρα και δεν… έστριβε με τίποτα; Τότε ήταν που λέγαμε «αν μου έδιναν τα μισά από όσα βγάζω, είχα πει και ευχαριστώ».

Αυτό ακριβώς κάνει το Cash out στο στοίχημα. Υπάρχει συγκεκριμένη προσφορά από τους μπουκ για να βγει ο παίκτης από το ποντάρισμα όποτε θέλει. Επίσης, προσφορές συνήθως υπάρχουν ακόμα και όταν η πονταρισμένη ομάδα ηττάται (με λιγότερα χρήματα βέβαια). Ο παίκτης όμως οφείλει να είναι προσεκτικός και να διαλέξει τη σωστή στιγμή και προσφορά.

2. Λιγότερο ρίσκο: Στην κατηγορία αυτή πρέπει να βάλουμε αυτούς τους παίκτες που έχουν παίξει παρολί με 3 ή 4 ματς και έχουν ήδη έρθει οι επιλογές εκτός από μια. Εκεί, το προσφερόμενο ποσό είναι αρκετά μεγάλο, καθώς οι μπουκ φοβούνται το απόλυτο στο παρολί και δελεάζουν τους παίκτες να δεχθούν ένα καλό κέρδος.

3. Μικρή «κάβα»: Όταν το «πορτοφόλι» του παίκτη στην στοιχηματική είναι από… ελαφρύ μέχρι άδειο και υπάρχει η πιθανότητα επιστροφής κάποιου πονταρίσματος που δεν είναι και 100% σίγουρο, δύσκολα θα έλεγε κάποιος όχι σε μια επιστροφή χρημάτων για ένα νέο ξεκίνημα πονταρισμάτων.

 

Πότε θα πρέπει να το αγνοήσω

Όπως και στις αποδόσεις πριν την έναρξη των αγώνων, έτσι και κατά τη διάρκεια του προσφερόμενου cash out, οι μπουκ προσπαθούν να κερδίσουν όσα περισσότερα μπορούν από τη γκανιότα τους. Θα προσφέρουν δηλαδή ένα αρκετά πιο χαμηλό ποσό στον παίκτη από αυτό που θα μπορούσε να έχει στο (θετικό) φινάλε των επιλογών του.

Γενικότερα δεν υπάρχει κάποιος κανόνας πότε πρέπει να κάνουμε ή όχι cash out στο ποντάρισμά μας. Σημαντικό είναι να ξέρουμε πως οι εταιρίες δύσκολα θα θελήσουν να κάνουν κάτι υπέρ των παικτών αν δεν έχουν και οι ίδιες κέρδος. Υπάρχουν φορές που είμαστε αρκετά απογοητευμένοι από το πως παίζει η ομάδα που έχουμε ποντάρει και το… συναίσθημα μας ωθεί στο να πάρουμε τα χρήματά μας πίσω. Εκεί ποντάρουν και οι μπουκ.

Ας δούμε ένα παράδειγμα: έχουμε παίξει 50 ευρώ σε μια ομάδα με απόδοση 2.20. Η πιθανή νίκη της θα μας επιστρέψει συνολικά 110 ευρώ. Κατά τη διάρκεια του αγώνα βρίσκεται πίσω στο σκορ και η εταιρία μας προσφέρει 20 ευρώ για να βγούμε από το στοίχημα (κάτι που δεν θα γινόταν αν δεν υπήρχε το cash out). Βλέπουμε πως με βάση την εικόνα του αγώνα στην αρχή, δύσκολα θα έρθει η ανατροπή.

Παίρνουμε τα χρήματα και έχουμε μια απώλεια 30 ευρώ από το αρχικό ποντάρισμα. Στο τέλος όμως, το ματς γυρίζει και η ομάδα μας κερδίζει. Με αυτή την προσφορά, η εταιρία τελικά είχε κέρδος 80 ευρώ και εμείς αντί κέρδους είχαμε μια μεγάλη απώλεια που θα ήταν κέρδος αν δεν υπήρχε το cash out.

Έτσι, λοιπόν, αν δεν υπάρχει κάποιος από τους πιο πάνω φυσιολογικούς λόγους για να πάρουμε επειγόντως πίσω κάποια χρήματα, καλό θα ήταν να πιστέψουμε στο αρχικό μας ποντάρισμα, καθώς οι εταιρίες έχουν χίλιους δυο τρόπους για να βγάλουν κέρδος από το πουθενά. Δεν είναι τυχαίο πως το cash out είναι πρώτο στις διαφημιστικές καμπάνιες της κάθε εταιρίας.

Η ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ CASH OUT

Θετικά +

Το κέρδος είναι πάντα θεμιτό. Είτε λίγο, είτε πολύ. Το cash out δίνει την δυνατότητα να έχουμε κερδισμένα στοιχήματα και να «φτιάχνουμε» ψυχολογία για τα επόμενα.

Η αλλαγή της γνώμης μας κατά τη διάρκεια ενός αγώνα μπορεί να μας δώσει πίσω κάποια λεφτά, που υπό άλλες συνθήκες δε θα μπορούσαμε να έχουμε.

Οι παίκτες έχουν ακόμα μια εναλλακτική κατά τη διάρκεια ενός γεγονότος. Ένα εργαλείο που μπορούν να χρησιμοποιήσουν όποτε θέλουν, αν θέλουν.

 

Αρνητικά –

Σχεδόν πάντα το προσφερόμενο ποσό είναι αρκετά χαμηλότερο από αυτό που θα μπορούσε να είναι, καθώς η γκανιότα δίνει πλεονέκτημα στους μπουκ να μας βάλουν σε δυνατό δίλημμα.

Οι φορές που έχουμε μετανιώσει την έξοδό μας από κάποιο ποντάρισμα (χάνοντας χρήματα) είναι σχεδόν πάντα περισσότερες από τις φορές που έχουμε κερδίσει κάνοντας cash out.

Οι μπουκ ξέρουν να δελεάζουν τους παίκτες με ποσά σε παρολί που η τελευταία ομάδα παίζει αρκετές ώρες αργότερα και το «πορτοφόλι» είναι άδειο. Ο παίκτης ουσιαστικά θα… αναγκαστεί να πάρει τα λεφτά για να παίξει. Σε αυτές τις περιπτώσεις, συνήθως το τελευταίο ματς του παρολί επιβεβαιώνεται…

 

Τελικό Συμπέρασμα

Όταν θέλεις να έχεις άνεση στον στοιχηματισμό σου, όσο περισσότερα εργαλεία έχεις στη διάθεσή σου, τόσο καλύτερα μπορείς να αισθανθείς. Κάθε στοιχηματικό εργαλείο μπορεί να πάει στην πλευρά του παίκτη όταν χρησιμοποιηθεί σωστά.

Το Cash out στο στοίχημα κατά τη γνώμη μας πρέπει να χρησιμοποιείται όταν ο παίκτης νιώσει πως υπάρχει κίνδυνος να χάσει χρήματα. Είναι ξεκάθαρα, λοιπόν, στη λογική του κάθε παίκτη για το πότε η στιγμή αυτή υπάρχει.

Δεν υπάρχει κανένας λόγος βιασύνης στις επιλογές μας και πρέπει να ξέρουμε έναν βασικό κανόνα στο στοίχημα: οι εταιρίες πάντα θα προσπαθούν με διάφορους τρόπους να δελεάζουν τους παίκτες, με στόχο το δικό τους μεγαλύτερο δυνατό κέρδος.

Πηγή : Cash out

loading...

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα

Addurl.gr – Κατάλογος Επιχειρήσεων

Advertisement

Δες ακόμη…

Advertisement

More in Στοίχημα