
Η Εθνική Ανδρών μπαίνει στη μάχη του Προολυμπιακού τουρνουά και αντιμετωπίζει τη Δομινικανή Δημοκρατία στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Πού και πότε θα δείτε τον πρώτο μεγάλο αγώνα της “επίσημης αγαπημένης”.
Πρώτο τζάμπολ για την Εθνική Ανδρών στο Προολυμπιακό τουρνουά του Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, που απόψε ρίχνεται στη μάχη για το εισιτήριο της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες.
Η “επίσημη αγαπημένη” αντιμετωπίζει στις 21:00 τη Δομινικανή Δημοκρατία και μαγνητίζει τα βλέμματα στο Φάληρο με τον κόσμο στο πλευρό της. Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ1 και το Novasports Start, ενώ το SPORT24 θα παρέχει πλήρη κάλυψη από το Match Center.
Η βαθμολογία σε Group A και Group B μετά από την 1η ημέρα του Προολυμπιακού τουρνουά:
- Group B
- Δομινικανή Δημοκρατία 2 (1-0)
- Αίγυπτος 1 (0-1)
- Ελλάδα 0 (0-0)
- Group A
- Κροατία 2 (1-0)
- Σλοβενία 1 (0-1)
- Νέα Ζηλανδία 0 (0-0)
Υπενθυμίζεται ότι οι δύο πρώτες ομάδες προκρίνονται στα ημιτελικά, με τον πρώτο του Group A να αντιμετωπίζει τον δεύτερο του Group B και τον δεύτερο του Group A να κοντράρεται τον πρώτο του Group B.
Sport24



Πρόσφατα άρθρα
- Δικαίωση Μυτσκίδη, «φαινόμενο είμαι εγώ», ένας προπονητής- πρωταθλητής… που δεν είναι πια λούζερ
- Στον ΠΑΣ Γιάννινα ο Γκαλεάνο έμεινε τρεις μήνες, στη LKS Λοτζ δεν έκλεισε δίμηνο!
- 23ος Αγώνας Δρόμου Καλαμάτας: Σήμερα η μεγάλη αθλητική γιορτή – Πρόγραμμα και οδηγίες
- Mε… τεχνογνωσία από Κόρινθο ο Πέλοπας Κιάτου, μπας και κάνει κάτι στα μπαράζ
- Απόλλων Σμύρνης: Με Σάκη Τσιώλη “χτίζει” το μέλλον του
- Δύο σετ μακριά από τα τελικά του Ευρωβόλεϊ για την Εθνική γυναικών Κ16 (+ pics)
Addurl.gr – Κατάλογος Επιχειρήσεων

Δες ακόμη…
-
Lifestyle
/ 1 εβδομάδα agoΦοβερός Γεωργούντζος σε Αρναούτογλου: “Η ζωή μου Μαύρη, η ψυχή μου Θύελλα”! (video)
Συγκλόνισε ο Σωτήρης Γεωργούντζος την Δευτέρα το βράδυ και στο “The 2night show” στον...
By sportstonoto -
5' λεπτά κήρυγμα
/ 2 εβδομάδες agoΣυγκλόνισε και πάλι: Ξέσπασε σε λυγμούς “στον αέρα” ο Σωτήρης μετά το γκολ της Κηφισιάς στην Καλαμάτα στο 93′!!! (video)
Χωρίς εισαγωγή και πολλά λόγια τα “5 λεπτά Κήρυγμα” με τον Σωτήρη Γεωργούντζο για...
By sportstonoto