fbpx
Connect with us

Ειδήσεις

Δυναμικά για μια νέα πορεία στον Δήμο Πύλου – Νέστορος ο Δημήτρης Καφαντάρης (+video-pics)

Δυναμικά για μια νέα πορεία στον Δήμο Πύλου – Νέστορος ο Δημήτρης Καφαντάρης (+video-pics)

Με μια ομιλία από καρδιάς, παρουσία πλήθους κόσμου, ο υποψήφιος δήμαρχος Πύλου – Νέστορος Δημήτρης Καφαντάρης, ξεδίπλωσε το όραμά του για τον τόπο που και στο παρελθόν είχε υπηρετήσει ως δήμαρχος, θέτοντας υψηλούς στόχους και βάζοντας τον πήχη, πολύ ψηλά.

 

Ο έμπειρος αυτοδιοικητικός άνδρας με την αξιοσημείωτη πορεία και στην Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ), καθώς και την επιτυχημένη παρουσία και στους δύο βαθμούς της Αυτοδιοίκησης, δε θα μπορούσε παρά να αναφερθεί στο… απίθανο κάλεσμα της απερχόμενης Δημοτικής Αρχής και ειδικά του αντιδημάρχου Ηλία Κανάκη, στους πληγέντες της Θεσσαλίας, στους οποίους πρότεινε με επίσημο έγγραφο του Δήμου, να έρθουν στην περιοχή και να γίνουν εργάτες γης. Το γεγονός αυτό άλλωστε, προκάλεσε -όχι άδικα- πανελλαδικές αντιδράσεις.

Δυναμικά για μια νέα πορεία στον Δήμο Πύλου – Νέστορος ο Δημήτρης Καφαντάρης (+video-pics)

«Θα ήθελα αρχικά, ως πρώην δήμαρχος και αυτοδιοικητικός για πολλά χρόνια, να ζητήσω ειλικρινά συγγνώμη από τους ανθρώπους που ακόμη μετρούν τις πληγές τους, για το ατόπημα που έκανε η Δημοτική Αρχή. Να στείλει μια επιστολή τη στιγμή που ακόμη προσπαθούν να μαζέψουν τα… κομμάτια τους, να έρθουν για εργάτες γης με τιμή διαπραγματεύσιμη. Πραγματικά ζητώ συγγνώμη και από τους πολίτες και από τους αυτοδιοικητικούς της περιοχής, γιατί αντί να στείλουν βοήθεια ως όφειλαν, με μηχανήματα έργου και κόσμο να είναι εκεί, έκαναν αυτό που κανείς λογικός άνθρωπος σε καμία χώρα στον κόσμο δε θα έκανε», είπε ξεκινώντας ο Δημήτρης Καφαντάρης, ο οποίος ευχαρίστησε όλους για την ανταπόκριση στο κάλεσμά του για την παρουσίαση των προγραμματικών δεσμεύσεων της δημοτικής παράταξης “Δύναμη Ελπίδας και Δημιουργίας για τον Πολίτη”. «Σήμερα, όλοι μαζί βγαίνουμε μπροστά, για να αφήσουμε πίσω τις αγκυλώσεις του χθες και για να διεκδικήσουμε ένα καλύτερο αύριο για τον Δήμο μας, τους συνανθρώπους μας, αλλά κυρίως για τους νέους ανθρώπους», είπε ο κ. Καφαντάρης, που οραματίζεται έναν φιλικό, ασφαλή και σύγχρονο ευρωπαϊκό Δήμο, όπου θα αξίζει να ζει κανείς και θα νιώθει υπερήφανος.

Δυναμικά για μια νέα πορεία στον Δήμο Πύλου – Νέστορος ο Δημήτρης Καφαντάρης (+video-pics)Δυναμικά για μια νέα πορεία στον Δήμο Πύλου – Νέστορος ο Δημήτρης Καφαντάρης (+video-pics)

ΤΟ ΕΡΓΟ

«Με γνωρίζετε και σας γνωρίζω, πολλά χρόνια τώρα. Καθημερινά είμαι δίπλα σας, μαζί σας και υπηρέτησα σε αυτό τον τόπο ως δήμαρχος  για  9 χρόνια. Στα Μνημονιακά, στα δύσκολα χρόνια. Οι παρακαταθήκες από τη δημοτική μας θητεία δεν είναι λόγια. Είναι έργα που άλλαξαν την εικόνα του Δήμου και βελτίωσαν την ποιότητα ζωής όλων μας», ανέφερε ο Δημήτρης Καφαντάρης, που έκανε ειδική μνεία σε όσα είχαν γίνει επί δημαρχοντίας του. «Τι να πρωτοθυμηθεί κανείς;

Από το βρεφονηπιακό σταθμό της Πύλου, την ολοκλήρωση του βιολογικού σταθμού Χώρας και την ένταξη του βιολογικού σταθμού της Κορώνης, τα πέντε καινούρια γήπεδα ποδοσφαίρου και τα πάνω από 50 χιλιόμετρα ασφαλτόστρωσης αγροτικών δρόμων και πάρα πολλά ακόμη έργα υποδομής», είπε ο υποψήφιος δήμαρχος και στάθηκε σε όσα προγραμματίζει.

Δυναμικά για μια νέα πορεία στον Δήμο Πύλου – Νέστορος ο Δημήτρης Καφαντάρης (+video-pics)Δυναμικά για μια νέα πορεία στον Δήμο Πύλου – Νέστορος ο Δημήτρης Καφαντάρης (+video-pics)

 

 

ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ

«Ξεκινάμε τον δρόμο της Ανάπτυξης και της Δημιουργίας και προχωράμε σε άμεσες, μετρήσιμες, ρεαλιστικές και στοχευμένες επεμβάσεις, που θα βελτιώσουν την καθημερινότητα όλων μας και θα δημιουργήσουν έναν Δήμο πρότυπο σε όλα.

ΥΓΕΙΑ: ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ

 • Διεκδικούμε τη στελέχωση όλων των περιφερειακών ιατρείων με επαρκές προσωπικό για τη διασφάλιση της πρωτοβάθμιας υγείας σε ολόκληρο τον Δήμο.
 • Αναβάθμιση του Κέντρου Υγειας Πύλου και διεκδίκηση δημιουργίας Κέντρου Υγείας Ανατολικής Πυλίας.
 • Διεκδίκηση της άμεσης παραχώρησης του παλαιού νοσοκομείου Πύλου στον Δήμο για τη δημιουργία κοινωνικών δομών.
 • Υποστήριξη της Τρίτης Ηλικίας.

Δημιουργία κέντρων ανοιχτής προστασίας ηλικιωμένων σε περιοχές του Δήμου και σύνδεσή τους με κινητές ιατρικές μονάδες και ειδικά ιατρεία μνήμης μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

ΣΧΟΛΕΙΑ: ΙΣΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ

 • Ολοκλήρωση του Γυμνασίου – Λυκείου Κορώνης.
 • Στατική ενίσχυση, συντήρηση και αναβάθμιση του κτηρίου του Γυμνασίου-Λυκείου Χώρας έτσι ώστε να καταστεί ασφαλές για τα παιδιά μας και παράλληλη υλοποίηση του ήδη ενταγμένου έργου της ενεργειακής αναβάθμισής του.
 • Ενεργειακές αναβαθμίσεις σε όλα τα σχολεία με δημιουργία σύγχρονων υποδομών, όπως αξίζει στα παιδιά μας.
 • Ανέγερση σύγχρονου βρεφονηπιακού σταθμού στο Χαρακοπιό.

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ: ΆΘΛΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, ΓΗΠΕΔΑ ΠΑΝΤΟΥ

 • Αναβάθμιση και συντήρηση των υφιστάμενων αθλητικών χώρων και δημιουργία δύο νέων γηπέδων ποδοσφαίρου στη Φοινικούντα και στη Δημοτική Ενότητα Κορώνης.
 • Αναβάθμιση του κλειστού γυμναστηρίου της Πύλου και δημιουργία δύο νέων κλειστών γυμναστηρίων-προπονητηρίων στη Χώρα και στην Κορώνη .
 • Αναβάθμιση του υφιστάμενου ποδοσφαιρικού γηπέδου της Χώρας με κτιριακές υποδομές και στίβο.
 • Θεσμοθέτηση μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων όλον τον χρόνο (Τσικλητήρια, κλπ) και σύνδεσή τους με τα μεγάλα πολιτιστικά γεγονότα

ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

 • Διεκδίκηση ολοκλήρωσης του Μηναγιώτικου Φράγματος και ολοκλήρωση των δικτύων.
 • Δημιουργία Τοπικού Συμφώνου Ποιότητας με στόχο τη σύνδεση και προβολή του πρωτογενούς, δευτερογενούς και τριτογενούς τομέα του Δήμου.
 • Δημιουργία Κέντρου Επαγγελματικής Κατάρτισης και Δια Βίου Εκπαίδευσης Αγροτών.
 • Εκπόνηση ολιστικού σχεδίου για τη δημιουργία αρδευτικών έργων με χρήση και λιμνοδεξαμενών καθώς και με βελτίωση των υφιστάμενων αρδευτικών δικτύων, που να καλύπτουν τις ανάγκες των αγροτών στο μεγαλύτερο μέρος του Δήμου.
 • Οργάνωση χώρων εγκατάστασης εργατών γης, σε κατάλληλα σημεία του Δήμου ώστε να διευκολυνθεί η παραμονή εργατικού δυναμικού, που θα αξιοποιείται κατά τη διάρκεια των περιόδων εργασίας στις αγροτικές καλλιέργειες.
 • Αγροτική οδοποιία

Διασφάλιση της συντήρησης και προσβασιμότητας των αγροτικών δρόμων με παράλληλη κατασκευή μικρών τεχνικών έργων στο αγροτικό δίκτυο, που δεν θα καταστρέφονται με την πρώτη βροχή για τη διασφάλιση της ομαλής πρόσβασης στα χωράφια.

Διεκδίκηση πόρων από το Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης, το ΕΣΠΑ και άλλα προγράμματα, για ασφαλτοστρώσεις αγροτικών δρόμων σε όλον τον Δήμο

ΎΔΡΕΥΣΗ

 • Άμεση διεκδίκηση ένταξης στο Ταμείο Ανάκαμψης ή στο ΕΣΠΑ του έργου αντικατάστασης εξωτερικού δικτύου ύδρευσης από Αμπελοκήπους έως Κυνηγού-Μεσοχώρι και αντικατάσταση εξωτερικού δικτύου ύδρευσης Κορώνης.
 • Κανένας οικισμός με αμίαντο.
 • Άμεση προτεραιότητα η διασφάλιση επάρκειας νερού για όλους τους οικισμούς.

 ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ: ΠΡΟΣΤΙΘΕΜΕΝΗ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

 • Άμεση ολοκλήρωση του έργου αναβάθμισης κι εκσυγχρονισμού του Αρχαιολογικού Μουσείου Χώρας. Διεκδίκηση της δημιουργίας έδρας Μυκηναϊκών Ερευνών και κατασκευή σύγχρονων εγκαταστάσεων στον προαύλιο χώρο του Μουσείου της Χώρας.
 • Ολοκλήρωση των μελετών με παράλληλη ένταξη για χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ για την ολιστική αναστήλωση και αναβάθμιση του Κάστρου της Μεθώνης.
 • Φωτισμός του χώρου περιπάτου κάτω από το Κάστρο της Κορώνης, συνέχιση της αναστήλωσης και αναβάθμισής του.
 • Διεκδίκηση άμεσης έναρξης εργασιών για την αναστήλωση του Παλαιόκαστρου.
 • Φωτισμός όλων των μνημείων του Δήμου (κάστρα Μεθώνης, Πύλου, Παλαιόκαστρο, Κορώνης, Σφακτηρία και Μεσαιωνικό Υδραγωγείο Πύλου).
 • Προετοιμασία φακέλου σε συνεργασία με το Υπουργείο Πολιτισμού για την ένταξη των κάστρων μας στο δίκτυο της UNESCO.
 • Δημιουργία ολοκληρωμένου δικτύου μονοπατιών και σύνδεσή τους με τα μνημεία πολιτιστικής κληρονομιάς του Δήμου.
 • Συνέχιση και αναβάθμιση των εκδηλώσεων της αναπαράστασης της Ναυμαχίας του Ναβαρίνου και της Μεθώνης, αναβίωση των Τηλεμαχίων, της αναπαράστασης της μάχης στο Μανιάκι, της αναπαράστασης για το Ρεσάλτο  και όλων των σημαντικών ιστορικών γεγονότων του Δήμου, ώστε να καταστούν πόλος έλξης για την ενίσχυση του τουρισμού.

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ: ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΑ-ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΛΥΜΑΤΩΝ

 • Δημιουργία Ενεργειακής Κοινότητας για την παραγωγή ενέργειας που θα μειώσει τους λογαριασμούς του Δήμου και των πολιτών, συμβάλλοντας στη μείωση των εκπομπών άνθρακα και τη μείωση της ενεργειακής φτώχειας.
 • Εφαρμογή της ανακύκλωσης στην πηγή σε όλες τις δημοτικές ενότητες με δημιουργία πράσινων σημείων.
 • Άμεση ολοκλήρωση του ήδη ενταγμένου έργου του βιολογικού καθαρισμού της Κορώνης.
 • Ολοκλήρωση των ήδη ενταγμένων έργων της δεύτερης μονάδας του βιολογικού καθαρισμού της Πύλου.
 • Μελέτες και διεκδίκηση χρηματοδότησης για δίκτυα αποχέτευσης, σύνδεσή τους με υφιστάμενους βιολογικούς σταθμούς, και δημιουργία νέων όπου χρειάζεται (πχ Χαρακοπιό, Χανδρινού, Βλαχόπουλο κλπ).

 

ΟΔΟΠΟΙΙΑ

 • Εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο:

–  Άμεση προτεραιότητα σε συνεργασία με το Υπουργείο Υποδομών και την Περιφέρεια Πελοποννήσου η ολοκλήρωση των ήδη ενταγμένων έργων του οδικού άξονα Καλαμάτας – Ρυζόμυλος – Πύλος – Μεθώνη, της παράκαμψης Γιάλοβας και του Τζάνε –Καλαμάκι.

– Διεκδίκηση άμεσης υλοποίησης των έργων αναβάθμισης του οδικού δικτύου Χώρα -Κορυφάσιο, Καλαμάκι – Κορώνη, παράκαμψη Πύλου, Τουλούπα Χάνι – Μανιάκι- Φλεσιάδα – Παλαιό Λουτρό, Τουλούπα Χάνι – Χώρα (παράκαμψη Μεταμόρφωσης).

 • Δημοτικό οδικό δίκτυο

– Συνεργασία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου για χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, για τη βελτίωση των υφιστάμενων δημοτικών δρόμων σύνδεσης των οικισμών (πχ Χανδρινού – Πλατανόβρυση, Χαρακοπιό -Υάμεια -Ακριτοχώρι, Μπαλοδημαίικα – Καλλιθέας – Περιβολάκια – Ευαγγελισμός, Μπαλοδημαίικα – Κυνηγού – Πήδασος, Νέα Κορώνη -Χωματερό , Καπλάνι – Ζιζάνι-Εξοχικό, κλπ).

 • Οδικό δίκτυο εντός οικισμών

– Διεκδίκηση από το Ταμείο Ανάκαμψης πόρων για την βελτίωση των δρόμων και των πεζοδρομίων εντός των οικισμών.

 

ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΕΡΓΑ

 • Λιμάνι Κορώνης (επέκταση λιμενοβραχίονα, εκβάθυνση κι εν γένει έργα που θα βελτιώσουν δραστικά την υφιστάμενη κατάσταση για τους επαγγελματίες, καθώς και τον ελλιμενισμό τουριστικών σκαφών) – Δημιουργία προσωρινών εγκαταστάσεων για τη φιλοξενία σκαφών αναψυχής στην Κορώνη.
 • Άμεση ολοκλήρωση της μελέτης αντιδιαβρωτικής προστασίας του παραλιακού μετώπου της Μεθώνης και διεκδίκηση χρηματοδότησης της υλοποίησης των αντίστοιχων έργων.
 • Ολοκλήρωση του ήδη ενταγμένου έργου (από τη θεομηνία«Ζορμπάς») από το Υπουργείο Υποδομών που αφορά τη βελτίωση όλων των λιμενικών εγκαταστάσεων του Δήμου (Πύλος, Γιάλοβα , Μεθώνη, Φοινικούντα, Κορώνη).
 • Ολοκλήρωση αδειοδότησης και λειτουργίας υδατοδρομίου Πύλου. 

ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ 

 • Άμεση υλοποίηση των τοπικών χωρικών σχεδίων σε όλες τις δημοτικές ενότητες.
 • Άμεση αναθεώρηση του ΣΧΟΟΑΠ Κορώνης, ολοκλήρωση αναθεώρησης του σχεδίου παλαιάς πόλης κι επέκταση ρυμοτομικού σχεδίου.
 • Εφαρμογή των κυκλοφοριακών μελετών εκεί που υπάρχουν (Χώρα, Πύλος) και εκπόνηση νέων σε Μεθώνη και Κορώνη.
 • Διασφάλιση και κατασκευή νέων χώρων στάθμευσης

Δυναμικά για μια νέα πορεία στον Δήμο Πύλου – Νέστορος ο Δημήτρης Καφαντάρης (+video-pics)

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ: Ο ΔΗΜΟΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ

 • Ψηφιακός Δήμος – επέκταση των ψηφιακών υπηρεσιών του Δήμου.
 • Ψηφιακή εφαρμογή ανάδειξης των κτηρίων, των εγκαταστάσεων των σημείων ενδιαφέροντος, των αρχαιολογικών και τουριστικών χώρων του Δήμου.
 • Διασφάλιση καλύτερης και πιο συστηματικής σύνδεσης των οικισμών του Δήμου με το κέντρο.
 • Οργάνωση της πολιτικής προστασίας του Δήμου με ενιαίο κέντρο διαχείρισης και σύγχρονα μέσα.
 • Ειδικός τηλεφωνικός αριθμός εξυπηρέτησης πολιτών για θέματα καθημερινότητας (απομάκρυνση ογκωδών απορριμμάτων, βλάβες σε δρόμους, βλάβες φωτισμού κλπ)

Για όλα τα παραπάνω υπάρχουν δυνατότητες εξασφαλισμένης χρηματοδότησης από τα παρακάτω ταμεία:

1) Τομεακό Πρόγραμμα Υπουργείου Γεωργίας

2) ΕΣΠΑ

3) Ταμείο Ανάκαμψης

4) Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων Περιφέρειας Πελοποννήσου και Υπουργείων

5) Ευρωπαϊκά κονδύλια που μπορεί να διεκδικηθούν κατευθείαν από την Ευρωπαϊκή Ένωση

Δυναμικά για μια νέα πορεία στον Δήμο Πύλου – Νέστορος ο Δημήτρης Καφαντάρης (+video-pics)

Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΗΝ
ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΗ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ

Ξεχωριστά ήταν όσα σημείωσε ο Δημήτρης Καφαντάρης για την επόμενη ημέρα, καλώντας όλους να σταθούν στο πλευρό της παράταξης, η οποία εδώ και μήνες μελετά και σχεδιάζει για το μέλλον, αλλά και η κριτική που άσκησε για λάθη και παραλείψεις της απερχόμενης Δημοτικής Αρχής. «Μια ανύπαρκτη Δημοτική Αρχή, που δεν τίμησε την εμπιστοσύνη των συνδημοτών μας και αποδείχτηκε κατώτερη των προσδοκιών…

Μια ανύπαρκτη Δημοτική αρχή, που δεν κατάφερε να υλοποιήσει τα αυτονόητα,  αδιαφόρησε για έργα υποδομών και λίγο πριν τις εκλογές προχωράει σε έργα βιτρίνας, φυσικά και αυτά από  χρήματα που είχαμε διασφαλίσει εμείς ως Δημοτική Αρχή.
Μια Δημοτική αρχή, η μοναδική στην Ελλάδα που εν μέσω της πρωτοφανούς  οικονομικής κρίσης  που βίωσαν οι συμπολίτες μας , αυτή προχώρησε σε αύξηση των Δημοτικών Τελών κατά 50% δηλαδή πήρε και παίρνει από τις τσέπες των δημοτών μας ένα εκατομμύριο ευρώ το χρόνο.
Μια Δημοτική αρχή, του ρουσφετιού, των απ’ ευθείας αναθέσεων, ακόμα και σε αιρετούς αλλά και συγγενείς αιρετών και υποψηφίων, της αδιαφάνειας, της διασπάθισης του δημόσιου χρήματος», σημείωσε ο κ. Καφαντάρης, δεσμευόμενος πως όλα αυτά, θα αλλάξουν.

ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ

«Δεν είμαστε όμως εδώ σήμερα, για να κάνουμε μόνο κριτική στην απερχόμενη δημοτική αρχή. Άλλωστε αυτή γίνεται καθημερινά από όλους εσάς. Εμείς είμαστε εδώ, για να προτείνουμε και  να θέσουμε στην κρίση σας ένα συγκεκριμένο, σύγχρονο και αναπτυξιακό προγραμματικό πλαίσιο, με στόχους συγκεκριμένους, μετρήσιμους και ρεαλιστικούς.  Αλλά, για να γίνει πράξη η αλλαγή πορείας, χρειάζονται: Πρώτον αυτοί που θα αναλάβουν το βάρος, να ξέρουν να θέλουν και να μπορούν να υλοποιήσουν με όρεξη και μεράκι όσα έχει ανάγκη ο τόπος. Την οικονομική ανάπτυξη, τη δημιουργία υποδομών και την κοινωνική καταξίωση του. Οι κατάλληλοι άνθρωποι, στις κατάλληλες θέσεις. Με επικεφαλής, έναν  κατάλληλο πρόσωπο, προνομιακό συνομιλητή με την Περιφέρεια και το Κεντρικό Κράτος. Δεύτερον να μην είναι μία Δημοτική Αρχή απρόσωπη και κλεισμένη στα γραφεία της, πίσω από ορμητικά κλειστές πόρτες, όπως η τωρινή. Οι συνεργάτες μου και εγώ δεσμευόμαστε ότι θα έχουμε, όπως  είχαμε παλιά, “εφημερία” στην καθημερινότητα του πολίτη, 24 ώρες το 24ωρο, δίπλα του, για να τον ακούμε , να καταγράφουμε και το σημαντικότερο να προλαμβάνουμε τα προβλήματα και να τα επιλύουμε… Τρίτον ως παράταξη πιστεύουμε ότι η τοπική κοινωνία, πρέπει να τεθεί πρωταγωνιστής, να συνδιαμορφώνει τις εξελίξεις και να συμμετέχει ενεργά και ουσιαστικά στις αποφάσεις και όχι μόνο να τις σχολιάζει. Με ειλικρίνεια, σεβασμό, συνεργασία και με την αξιοποίηση  του ανθρώπινου δυναμικού θα πάμε και μπροστά και ψηλά. Σήμερα εδώ, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ στέλνουμε μήνυμα και υπογράφουμε ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ των πολιτών με την νέα Δημοτική Αρχή “Δύναμη Ελπίδας και Δημιουργίας για τον Πολίτη”», επεσήμανε ο υποψήφιος δήμαρχος Πύλου – Νέστορος Δημήτρης Καφαντάρης, καλώντας τους δημότες να δώσουν τέλος σε μία Δημοτική Αρχή που δίχασε όπως είπε, την τοπική κοινωνία και έφερε τη στασιμότητα, την απαξίωση και το τέλμα. «Ένα τέλμα που όλοι βιώνουμε καθημερινά τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Από πρωτοπόρος Δήμος στην Ελλάδα στις ενάρξεις έργων σε προγράμματα, πλέον ουραγός. Τώρα είναι η ώρα της “Δύναμης Ελπίδας και Δημιουργίας για τον Πολίτη”. Όλοι μαζί, ενωμένοι για την αναβάθμιση του τόπου μας, για ένα Δήμο, σύγχρονο, ανθρώπινο, ευρωπαϊκό. Στις Δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου, θα είμαι Επικεφαλής ενός ανανεωμένουπολυσυλλεκτικού και υπερκομματικού Ψηφοδελτίου,  με θέληση, συναίσθηση, φρέσκες ιδέες και συνεργασία, για να δώσουμε λύσεις στα καθημερινά προβλήματα που μας απασχολούν. Δεσμευόμαστε να διορθώσουμε άμεσα τα “ανοιχτά” ζητήματα της απερχόμενης Δημοτικής Αρχής. Να δουλέψουμε σκληρά, να ξαναζωντανέψουμε, όλα όσα με πολύ κόπο και αγώνες είχαμε πετύχει, για μία καθημερινότητα, ποιοτική, βιώσιμη και λειτουργική! Ζούμε όλοι στον ίδιο τόπο και όλοι έχουμε ένα κοινό όραμα. Την ανάπτυξη σε μία κοινωνία με προοπτική. Ζητάμε ισχυρή λαϊκή εντολή, γιατί έχουμε πολλά να κάνουμε ακόμη, όπως θα δείτε και στο προεκλογικό μας πρόγραμμα. Δείξτε μας την εμπιστοσύνη σας και θα σας την ανταποδώσουμε με Έργο! Αν θέλουμε να ζούμε σε ένα δήμο με αξίες, οι πολιτικές του θα πρέπει να εφαρμοστούν από ανθρώπους με αξίες, όρεξη και διάθεση για προσφορά.

Άνθρωποι που θα ζουν για τον Δήμο και όχι από τον Δήμο.

Η  Δημοτική Παράταξη μας, απαρτίζεται από ανθρώπους που ένωσαν τις δυνάμεις τους, για να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους, με αξιοπρέπεια, σεβασμό και αυτοεκτίμηση, από ανθρώπους που μπορεί στο διαβα της ζωής να βρεθήκαμε απέναντι, σε διαφορετικούς δρόμους με διαφορετικές αφετηρίες , ακόμα και στις  αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019, αλλά η δύναμη ελπίδας , η δύναμη δημιουργίας για τον πολίτη μας ένωσαν, γιατί μας ενώνει η ίδια αγωνία και η ίδια αγάπη για το τόπο και τους ευχαριστώ.
Γιατί, έναν Δήμο δεν τον αλλάζει μία Μονάδα,  αλλά μία Ομάδα. Μια ομάδα  που σύντομα θα παρουσιαστεί εδώ και τώρα, μπροστά σας!
Δώστε μου την ευκαιρία να εργαστώ και πάλι για την ΧΏΡΑ, την ΠΥΛΟ, την  ΚΟΡΩΝΗ, την ΜΕΘΏΝΗ, το ΧΑΝΔΡΙΝΟΥ , το ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟ  και για όλες τις αγαπημένες μου πόλεις!
Ζητώ τη στήριξη σας, για να αλλάξουμε σελίδα στον Δήμο μας. Σας ευχαριστώ, από τα βάθη της καρδιάς μου όλες και όλους», είπε καταληκτικά ο υποψήφιος Δήμαρχος Πύλου – Νέστορος Δημήτρης Καφαντάρης.

Δυναμικά για μια νέα πορεία στον Δήμο Πύλου – Νέστορος ο Δημήτρης Καφαντάρης (+video-pics)  Δυναμικά για μια νέα πορεία στον Δήμο Πύλου – Νέστορος ο Δημήτρης Καφαντάρης (+video-pics) Δυναμικά για μια νέα πορεία στον Δήμο Πύλου – Νέστορος ο Δημήτρης Καφαντάρης (+video-pics) Δυναμικά για μια νέα πορεία στον Δήμο Πύλου – Νέστορος ο Δημήτρης Καφαντάρης (+video-pics) Δυναμικά για μια νέα πορεία στον Δήμο Πύλου – Νέστορος ο Δημήτρης Καφαντάρης (+video-pics)   Δυναμικά για μια νέα πορεία στον Δήμο Πύλου – Νέστορος ο Δημήτρης Καφαντάρης (+video-pics)   Δυναμικά για μια νέα πορεία στον Δήμο Πύλου – Νέστορος ο Δημήτρης Καφαντάρης (+video-pics) Δυναμικά για μια νέα πορεία στον Δήμο Πύλου – Νέστορος ο Δημήτρης Καφαντάρης (+video-pics)

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα

Addurl.gr – Κατάλογος Επιχειρήσεων

Advertisement

Δες ακόμη…

Advertisement

More in Ειδήσεις